Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kasano saņem ārstu atļauju spēlēt

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kasano saņem ārstu atļauju spēlēt
Antonio Kasano atkal var smaidīt un baudīt futbolu
Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas izlases un "Milan" itāliešu uzbrucējs Antonio Kasano saņēmis mediķu atļauju atsākt spēlēt, sekojot futbolistam veiktajai sirds operācijai.

29 gadus vecais Kasano hospitalizēts tika pagājušā gada oktobrī, kad pēc "Milan" ar 3:2 pret "Roma" uzvarētās spēles sūdzējās par veselības problēmām – sirdstriekas simptomiem. Sešas dienas vēlāk uzbrucējam tika veikta sirds operācija.

Treniņus Kasano individuālā režīmā atsāka jau janvārī, bet kopā ar komandu trenējās kopš ceturtdienas.

Šodien Itālijas Sporta medicīnas federācija Kasano "deva zaļo gaismu" atsākt treniņus. Komisijas sastāvā bija 10 speciālisti.

Ilgais nespēlēšanas laiks, visticamāk, liegs Kasano iekļūt Itālijas izlases sastāvā pēc diviem mēnešiem paredzētajam Eiropas čempionātam.

Izmantotie resursi:
AFP

  +3 [+] [-]

, 2012-04-03 16:08, pirms 12 gadiem
Ilgais nespēlēšanas laiks, visticamāk, liegs Kasano iekļūt Itālijas izlases sastāvā pēc diviem mēnešiem paredzētajam Eiropas čempionātam.

nedomāju gan. Kasāno ir izlases uzbrukuma līderis un pusotrs-divi mēneši ir pietiekami ilgs laiks, lai tāda līmeņa futbolistam atgūtu formu. protams rēķinot, ka viss būs labi un viņš varēs nopietni trenēties un spēlēt jau tuvākajā laikā.
ja Kasāno netiks uz EURO, tā būs katastrofa Itālijas futbolam. mums nav uzbrukuma. visi mūsu uzbrucēji ir vienkārši nodzisuši. Džilardīno Dženovā ir kļuvis par Palasio asistentu, Pacīni Interā sēž uz soliņa, Matrī ir nodzisis pavisam un izlasē tik un tā ar viņu neviens īsti nerēķinājās, Borjelo, Kvags nav pat pieminēšanas vērti, bet situācija ar Balotelī nav saprotama, jo neizskatās, ka Prandelī īpaši ar viņu rēķinās, bet tajā pašā laikā Balotelī ir mūsu labākais uzbrucējs kamēr nav Kasāno un Rosī ierindā.
šo faktu pasliktina Prandelī apsēstība ar tādām pabirām kā Tjāgo Mota, Stefano Mauri, Rikardo Montolīvo, Alberto Akvilāni un viņu likšana uzbrūkošā pussarga vietā. katastrofa....

     [+] [-]

, 2012-04-04 00:03, pirms 12 gadiem
Vismaz kkas labs šajā vakarā. Ar atgriešanos #99!