Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Roma" par 36 miljoniem gatava pirkt Malkomu, "Bordeaux" pauzē

Andrejs Siliņš

"Roma" par 36 miljoniem gatava pirkt Malkomu, "Bordeaux" pauzē
Malkoms
Foto: AFP / Scanpix

A sērijas futbola kluba "Roma" vadība jau bija vienojusies ar Francijas klubu "Bordeaux" par brazīliešu futbolista Malkoma iegādi. Itālijas klubs francūžiem bija gatavs maksāt 36 miljonus eiro, taču pēdējo stundu laikā situācija mainījusies.

21 gadu vecais Malkoms Bordo komandā ir no 2016. gada janvāra un pagājušajā sezonā 38 spēlēs izcēlās ar 12 vārtu guvumiem. Interesi par Malkomu izrādīja daudzi klubi, tostarp no Anglijas Premjerlīgas, piemēram, "Arsenal" un "Tottenham Hotspur".

Tomēr "Bordeaux" kluba vadība bija vienojusies par Malkoma pārdošanu ar "Roma", kas pagājušajā sezonā ieņēma trešo vietu A sērijā. Itālijas vienība par uzbrūkošo pussargu Bordo klubam esot gatava samaksāt 36 miljonus eiro, taču klubs pirmdienas vakarā domas mainījis un darījums vairs nav garantēts.

Neoficiāla informācija liecina, ka cīņā par Malkomu nopietni iesaistījusies arī spāņu "Barcelona". Tas licis Bordo organizācijai iepauzēt, līdz ar to darījums ar "Roma" vēl nav garantēts.

Roma šajā starpsezonā jau par 17 miljoniem eiro iegādājusies Džastinu Kluivertu no "Ajax", bet par 24 miljoniem - no PSG iegādāts Havjers Pastore.

"Bordeaux", kas pagājušo sezonu Francijā noslēdza sestajā pozīcijā, jau ceturtdien viesosies Ventspilī, lai UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā tiktos ar "Ventspili".

     [+] [-]

, 2018-07-23 23:17, pirms 6 gadiem
Monci nav bisku aizraavies,tas jau kaads vienpadsmitais transfeers shovasar.Kaa peec tam to visu saliks kopaa vienotaa mehaanismaa?

https://www.transfermarkt.com/as-ro...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-23 23:31, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Monci nav bisku aizraavies,tas jau kaads vienpadsmitais transfeers shovasar.Kaa peec tam to visu saliks kopaa vienotaa mehaanismaa?

https://www.transfermarkt.com/as-rom/transfers/verein/12
https://strikerless.com/category/ga...

Te interesanti rakstiņi bija par to kā Monchi darbojas. Tu nedaudz arī par spēli football manager rakstīts. Pērkot par relatīvi zemām cenām jaunos daudzsološos spēlētājus un pēc pāris sezonām pārdodod Monchi bija ģenerējis Seviljai peļnu vairāk kā 200miljonus. Doma ir tāda - ja spēlētājs ir labs viņš palīdzēs komandai un spēlēs, ja netiek sastāvā tad izīrēs. Pēc īres atkal nākamajā gadā izvērtē vai var palīdzēt komandai vai dodas īrē. Tad gadu vai 2 pirms līguma beigām cenšās šos spēlētājus pārdod, kad viņu vērtība pāris gadu laikā ir pieaugusi, lai nav jāpārslēdz dārgāki līgumi jau nu ar augstas klases atpazīstamiem spēlētājiem. Pie mūsdienu cenām 36 miljoni par 21 gaus vecu perspektīvu spēlētāju nav daudz. Veiksmīga sezona vai divas Romā, un mierīgi var dubultot šo summu.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-23 23:34, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Monci nav bisku aizraavies,tas jau kaads vienpadsmitais transfeers shovasar.Kaa peec tam to visu saliks kopaa vienotaa mehaanismaa?

https://www.transfermarkt.com/as-rom/transfers/verein/12
Tev nav pofig?

     [+] [-]

, 2018-07-23 23:52, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tev nav pofig?
kaapeec lai?Monci darbs jau kopsh Seviljas laikiem intereseejis un veel jo vairaak,kad par vinju pirms paaris sezonaam baumoja sakaraa ar Barcas sporta direktora posteni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-24 11:47, pirms 6 gadiem
Jācer,ka jau rīt būs Ventspilī.

     [+] [-]

, 2018-07-24 13:27, pirms 6 gadiem
izskataas ka diils nojucis,jo Barca peedeejaa sekundee esot Bordeaux piedaavaajusi lielaaku summu