Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kuldīgas "Nikers" izcīna trešo vietu 6x6 Čempionu līgā futbolā

Ints Megnis
Ints Megnis

Kuldīgas "Nikers" izcīna trešo vietu 6x6 Čempionu līgā futbolā
"Nikers" pēc trešās vietas Čempionu līgā

Kuldīgas "Nikers" futbolisti svētdien izcīnīja trešo vietu organizācijas "Socca" rīkotajā Čempionu līgas turnīrā 6x6 futbolā.

Vispirms apakšgrupā "Nikers" reizi uzvarēja un divos dueļos cīnījās neizšķirti. Trim grupas komandām bija vienāds punktu skaits un kuldīdznieki vārtu attiecības dēļ palika vien trešajā vietā, tomēr tika astotdaļfinālā kā labākai trešās vietas īpašniece visās grupās.

Izslēgšanas turnīrā kuldīdznieki vispirms ar 4:0 uzvarēja Slovēnijas vienību "Begne", bet ceturtdaļfinālā ar 3:2 bija labāki par citiem slovēņiem "Kapela Ekosen" un sasniedza turnīra izšķirošo dienu.

Pusfinālā "Nikers" aizvadīja ļoti saspringtu maču ar Polijas vienību Plockas "Klube", ciešot neveiksmi ar 2:3 pēcspēles izgājienu sērijā. Savukārt spēlē par trešo vietu Latvijas futbolisti ar 5:3 uzvarēja Vrsaras "Villa".

Organizācija "Socca" nesen rīkoja arī Pasaules kausu minifutbolā, kurā Latvijas izlase tika līdz astotdaļfinālam.