Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' un PSG pēc otrajām uzvarām, ''Napoli'' uzņems turkus

Krišs Upenieks

''Arsenal'' un PSG pēc otrajām uzvarām, ''Napoli'' uzņems turkus
Mesuts Ezils
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā šovakar A grupā pie otrajām uzvarām tikt mēģinās PSG un ''Arsenal'', kas spēlēs attiecīgi pret ''Basel'' un ''Ludogorets''. Uzvaru gadījumā abas favorītes nostiprināsies līderpozīcijās. Savukārt B grupā, kurā skaļu nosaukumu nav, ''Napoli'' varētu gūt jau trešo uzvaru tikpat spēlēs.

''Arsenal'' sastāvā joprojām ir kaudze ar savainojumiem. No stabiliem rotācijas spēlētājiem ārpus ierindas ir Olivjē Žirū, Pērs Mertezakers, Ārons Remzijs un Denijs Velbeks. Anglijas Premjerlīgu ''Arsenal'' iesāka ar zaudējumu un neizšķirtu, bet pēdējās sešās spēlēs svinētas uzvaras un kopā Mančestras ''City'' Londonas klubs atrodas Anglijas čempionāta līderpozīcijās.

''Ludogorets'' Bulgārijas čempionātā deviņās spēlēs tikusi pie septiņām uzvarām un atrodas otrajā vietā aiz ''Levski'' futbolistiem. Skaidrs, ka vienā grupā ar PSG un ''Arsenal'' bulgāriem par otro vietu grupā cīnīties būs grūti un līdz šim vienīgais punkts iegūts neizšķirtā pret ''Basel''. Arī ''Ludogorets'' sastāvā ir pāris iztrūkumi, un bukmeikeri Bulgārijas komandas iespējas viesos Londonā vērtē kā visai mikroskopiskas.

''Mums ir jāsaglabā stabilitāte un jākocentrējas uz savu spēli. Šobrīd galveno uzmanību pievēršu tam, kā spēlētajiem atjaunojas un kā mēs varētu uzvarēt nākamo spēli. Mums nav sastāvā tikai 11 spēlētāji - ir 25 futbolisti un katram būs iespēja sezonas gaitā. Komanda ir gatava un zina, ko var paveikt. Mums ir jāpierāda sava apetīte katrā spēlē,'' tā pirms mača izteicās ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers.

PSG, palikusi bez Zlatana Ibrahīmoviča, neaizvada to labāko sezonu Francijas čempionātā. Deviņās spēlēs sešas uzvaras un vieta aiz ''Nice'', kur atdzimst Mario Balotelli. A grupā gan vienalga Francijas čempionu pozīcijas cīņā par pirmajām divām vietām ir visai stabilas, un šovakar savā laukumā PSG būs izteikta favorīte spēlē pret Šveices ''Basel''. Šveicē ''Basel'' ir stabila līdervienība un 11 spēlēs zaudējusi tikpat divus punktus.

Unajs Emerijs, PSG galvenais treneris: ''Čempionu līga ir spēcīgākais komandu turnīrs pasaulē, un katra komanda ir pelnījusi šeit būt. Spēlētāji sagaida sarežģītu spēli, bet centīsimies spēlēt savu futbolu un saglabāt ierasto motivāciju. Gribam uzvarēt, bet arī parādīt labu sniegumu ar augstu intensitāti un kvalitāti. Arī ''Basel'' komanda būs motivēta. Mums ir daži futbolisti, kuri nav labākajā kondīcijā, taču ir jāsaglabā pārliecība par saviem spēkiem.''

B grupā pēc pirmajām divām kārtām izveidojusies viena izteikta līdere Itālijas komanda ''Napoli''. Uzreiz gan jāatzīmē, ka B grupā skaļu Eiropas klubu nav, pie tam ''Napoli'' zaudējusi pēdējās divas Itālijas A sērijas spēles un čempionātā atrodas tikai piektajā vietā. Itālieši gan būs favorīti savā laukumā pret turku ''Besiktas'', kas pagaidām ieņem otro vietu ar diviem punktiem. Cerot uz ''Napoli'' uzvaru, izvirzīties otrajā vietā mēģinās Kijevas ''Dinamo'' un ''Benfica''. Spēle Ukrainā, kur izteiktu favorītu nebūs.

Gan A, gan B grupās abas spēles sāksies pulksten 21:45.

A grupa

VKomandaSUNZVAP
1.PSG21104:24
2.Arsenal21103:14
3.Ludogorets20112:41
4.Basel20111:21

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Napoli22006:36
2.Besiktas20202:22
3.Dinamo K20112:31
4.Benfica20113:51

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja