Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Wisla" treneris: "Ja "Skonto" neuzbruks, mačs var beigties 0:0, un mēs tiksim tālāk"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Wisla" treneris: "Ja "Skonto" neuzbruks, mačs var beigties 0:0, un mēs tiksim tālāk"
Roberts Māskants
Foto: www.sport.pl

Pirms otrdien gaidāmās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra 2. kārtas atbildes spēles Krakovā starp vietējo "Wisla" un Rīgas "Skonto" pārdomās dalījušies abu komandu treneri.

Marians Pahars: "Sagaidām interesantu spēli. Mums joprojām ir izredzes uzvarēt. Mana komanda mēģinās to izdarīt. Stadions ir fantastisks, tikai ceru, ka, neskatoties uz Krakovas fanu klātbūtni, mani futbolisti sajutīs vēju burās. Ja neticētu savām izredzēm, nebrauktu uz šejieni. Protams, ticu savai komandai. Mums ir savs plāns, kā to sasniegt. Protams, "Wisla" ir favorīte, taču ne vienmēr favorīti tiek tālāk. Izdarīsim visu, kas mūsu spēkos, lai uzvarētu.

Žuniors? Viņš trenējas, taču nav savā labākajā formā. Šodien parunāsimies un redzēsim, vai viņš varēs spēlēt. Savā laukumā spēlējām no aizsardzības. Tāds bija plāns, kaut ne līdz galam to īstenojām, jo ļāvām sev iesist vārtus. Taču cita lieta ir tāda, ka "Wisla" mūs iespieda aizsardzībā. Tas ir normāli, ka spēcīgāka komanda tā spēlē. Domāju, mūsu taktika bija pareiza, taču esam nedaudz vīlušies, ka neizdevās pašiem iekarot vārtus. Viesos gūtie vārti ir divu vārtu vērtībā, taču tas mums neliedz izredzes. Līdz pēdējai minūtei mums ir cerības un iespējas tikt tālāk."

Roberts Māskants: "Lieliski, ka Rīgā bija tik daudz mūsu līdzjutēju. Vienmēr patīkami, kad tevi atbalsta tik daudz fanu un ceru, ka rīt viņu būs pēc iespējas vairāk. Tas noteikti palīdzēs iekļūt nākamajā kārtā. Šis solis mums rīt noteikti jāsper. Mums ir laba izejas pozīcija.

Otrdienas mačs būs cits, jo, manuprāt, latvieši nespēlēs tāpat kā savā laukumā. Viņiem jāgūst vismaz vieni vārti, un tas nozīmē, ka mums būs lielāki plašumi laukumā. Esam gatavi un ļoti koncentrējušies šai cīņai. Zinām, kas jādara. Ceram, ka tiksim nākamajā kārtā. Ja "Skonto" neuzbruks, spēle var beigties 0:0, un mēs tad tāpat tiksim tālāk. Ja mūsu pretinieki nesitīs pa vārtiem, viņiem nebūs iespēju gūt vārtus.

Sākumsastāvu nesaukšu. Nespēlējam pārbaudes maču, bet gan Čempionu līgā. Šajā līmenī nav vāju komandu, vienmēr ir iespēja, ka kāds mums iesitīs vārtus. Mums jābūt uzmanīgiem, ļoti rūpīgi. Taču visi redzēja pirmajā spēlē, ka mūsu vienība ir spēcīgāka. Neskatoties uz to, guvām tikai vienus vārtus, tāpēc ceram, ka rīt to skaits būs lielāks."

Kā vēsta "Wisla" oficiālā mājas lapa, pirmdienas vakarā pārdotas jau 15 800 biļetes, kamēr stadions spējīgs ietilpināt aptuveni 33 tūkstošus skatītāju. Pirkšanas aktivitāte noteikti nemazināsies arī spēles dienā. Biļešu cenas svārstās aptuveni robežās no 5 Ls līdz 10 Ls. Spēles sākums otrdien - plkst.21:30.

Izmantotie resursi:
Oficjalny serwis klubu Wisła Kraków SA

  -2 [+] [-]

, 2011-07-19 00:08, pirms 13 gadiem
un tad kompensācijas laikā Skonto gūs 2 vārtus, un nākamo kārtu jums neredzēt.

diezgan nereāli, taču vēl pēdējo reizi - SKONTO!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-07-19 00:32, pirms 13 gadiem
machumbi rakstīja: Kāds tev te kompensācijas laiks, ja spēle beigsies 0:0...??
Domāju, ka Skonto vispār sagādās grūtības tikt pāri centram, ja nu Wisla spēlēs aizsardzības spēli, tad nu vienīgais.
Paklusē, ja nezini kas ir kompensācijas laiks

     [+] [-]

, 2011-07-19 09:46, pirms 13 gadiem
Viss ir iespējams!

  -1 [+] [-]

, 2011-07-19 12:56, pirms 13 gadiem
HOSSSSA rakstīja: under 1,5
labak skonto+2

     [+] [-]

, 2011-07-19 14:41, pirms 13 gadiem
Zinot Wislu, izredzes ir mazas. Jānospēlē cienīgi, jo Skonto tikšana nākamajā kārtā pie šī brīža situācijas būtu brīnums. Lai veicas!