Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Žuniors un Smārts sāks spēli sākumsastāvā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Žuniors un Smārts sāks spēli sākumsastāvā
Nātans Žuniors Karvalju
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Jau plkst.21:30 Rīgas "Skonto" UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra 2. kārtā sāks atbildes spēli pret Polijas čempioni Krakovas "Wisla". Rīdzinieku komandas sākumsastāvā izies Nātans Žuniors, arī Balijs Smārts.

Pirmajā spēlē Rīgā, kurā "Skonto" zaudēja poļiem ar 0:1, Nātans Žuniors nebija pat pieteikumā, bet Balijs Smārts nāca vien uz maiņu, ievērojami saasinot mūsējo spēli uzbrukumā. Par Žunioru nebija skaidrības līdz pat pēdējam, taču galu galā nolemts, ka jau sākumsastāvā šodien Krakovā būs abi - gan Žuniors, gan Smārts (rezervē attiecīgi paliekot Armandam Pētersonam).

Uzbrukumā kopā ar Žunioru spēlēs jauniņais Valērijs Šabala, Artūram Karašauskam paliekot uz rezervistu soliņa. Deniss Kačanovs ieņems labās malas aizsarga pozīciju (Rīgā tajā spēlēja Juris Laizāns, kurš šodien ir diskvalificēts), bet Kačanova kreisajā malā spēlēs Vitālijs Maksimenko.

Rezervē mūsējiem Jānis Skabārdis, Kristaps Blanks, Fabinju, Kirils Ševeļovs, Vladimirs Koļesničenko, kā arī minētie Karašausks un Pētersons.

"Skonto" sākumsastāvs: Māliņš, Rode, Smirnovs, Kačanovs, Maksimenko, Mingazovs, Fertovs, Tarasovs, Smārts, Šabala, Žuniors.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2011-07-19 21:28, pirms 13 gadiem
pahars pie prāta nācis. paskatoties mājas spēli, kad melnos uzlaida laukumā (tajā reizē gan nebija Žuniors), spēle atdzīvojās un bija vārtu gūšanas iespējas, bet diemžēl, tas bija jau 2.puslaika vidus un pahars ar to konkrēti iebrauca auzās.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-19 21:43, pirms 13 gadiem
Ņemami.