Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Jemeļins atrādīsies Polijā, Krjauklis Karagandā nepaliks

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jemeļins atrādīsies Polijā, Krjauklis Karagandā nepaliks
Antons Jemeļins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolists Antons Jemeļins devies atrādīties Zabžes "Gornik" vienībai, kas Polijas Ekstraklasē ieņem 11. vietu. Cits mūsu aizsargs Ritus Krjauklis Kazahstānas vienībā Karagandas "Shakhtyor" nepaliks.

Antons Jemeļins visu savu līdzšinējo karjeru pavadījis "Liepājas Metalurgā", taču šogad viņam ar klubu beidzās līgums, kuru viņš tā arī nepagarināja. Par pirmo viņa ārzemju klubu varētu kļūt poļu Zabžes "Gornik", kas veiksmīgi cīnās Ekstraklasē. Pēc 17 kārtām tiek ieņemta 11. pozīcija, kas ir par vienu vietu augstāk nekā Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia".

Jemeļins kopā ar "Gornik" dosies uz pirmo treniņnometni, kas iesāksies jau pirmdien.

Citam mūsu aizsargam Ritum Krjauklim nāksies meklēt sev jaunu vienību. Nu jau bijušais metalurgietis bija cerējis tikt Kazahstānas Karagandas "Shakhtyor" rindās, tomēr kluba vadību par savu lietderību viņam neizdevās pārliecināt.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa - Terminarze, wyniki, tabele - WP.PL
Рамблер-Новости

  -3 [+] [-]

, 2012-01-08 18:38, pirms 12 gadiem
ahh.. kā poļiem patīk latvieši.
Slēpts komentārs: erred
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-08 18:59, pirms 12 gadiem
Nu redzi. Basketbolā savā laikā interese arī bija liela un augoša. Pirmās lielās bezdelīgas bija Helmanis, Bagatskis, Štelmahers un Šņeps un tad jau aizgāja ķēdītes reakcija ar Šķēli un vēl vienu otru.

Tagad futbolā Lukjanovs ar Kožanu kā pirmie tur esošie spēlētāji labi iekārtojās un apliecināja latviešu kvalitātes, un kā kronis visam - Rudņevs. Un tagad jau ņem visus, kas vien ir iespējams. Super! Lai tik cīnās un izbauda mazliet spēcīgāka čempionāta gaisotni, kas ir gana labi apmeklēts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-08 20:10, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Turam īkšķi par Jemeļinu! Čalim laba iespēja tikt uz labāku līgu!
nu ja, tad mums vismaz te būtu par vienu krievu mazāk!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-08 20:22, pirms 12 gadiem
kazahiem latvieši kā futbolisti nepatīk tīri vizuāli - latviešiem nav līku kāju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-08 22:46, pirms 12 gadiem
Lai izdodas Jemeļinam. Liepājā bija aizsardzības balsts kopā ar Zirni un pērn ar Mihadjuku. Pārcelties uz augstāku līmeni noteikti ir pelnījis. Mūsējo jau labi iepazītā Polija ir vairāk nekā laba vieta karjeras turpinājumam, tāpēc, lai veicas.

Kas attiecas uz Krjaukli, man jau sākumā nepatika tas Kazahstānas variantam. Tur aizbraucot būtu gluži tāpat kā ar Azerbaidžānu - tālāk nekur nebūtu iespējams tikt. Jāmērķē uz rietumiem varbūt, Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-11 02:22, pirms 12 gadiem
Weszło! - piłka nożna, futbol, bukmacherzy,...

Check that mates.

     [+] [-]

, 2012-01-12 01:41, pirms 12 gadiem
Es esmu poļu un es brīnos, kā viņi var rīkoties ar Górnik Jemeļins. Miner ir finansiālas problēmas un pārdod visu squad .. tas nav pārāk interesanti. Mēs redzēsim. Es domāju, ka Antons ir laba iespēja spēlēt pirmajā komandā.