Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" atlaiž Ranjēri

Andrejs Siliņš

"Inter" atlaiž Ranjēri
Klaudio Ranjēri
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola kluba Milānas "Inter" vadība visai negaidīti pirmdien no darba atbrīvojusi komandas galveno treneri Klaudio Ranjēri pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma Turīnas "Juventus" vienībai izbraukumā (0:2). Līdz ar to komanda šobrīd ir jau trešā galvenā trenera meklējumos vienas sezonas laikā.

Pēc vakar piedzīvotās neveiksmes kluba īpašnieks un prezidents Masimo Morati apstiprināja, ka Ranjēri paliks galvenā trenera amatā līdz pat sezonas beigām. Rīts gudrāks par vakaru un, acīmredzot, tieši šī iemesla dēļ šodien jau kluba vadības domas bija mainījušās - Ranjēri jāatbrīvo nekavējoties. Tas arī noticis, un šobrīd "Inter" lūkojas pēc jau trešā galvenā trenera vienas sezonas laikā. Kā zināms, sezonu šajā amatā iesāka Žanpjēro Gasperini, kurš gan ilgi nenoturējās.

Interesanti, ka viena bijušā Londonas "Chelsea" galvenā trenera vietā "Inter" plāno iecelt citu bijušo "Chelsea" treneri - par galveno kandidātu tiek uzskatīts Andrē Vilašs Boašs. Kamēr tiek meklēts un oficiāli apstiprināts jaunais komandas vadonis, to darbā un cīņā(-s) vedīs Andrea Stramacioni, kurš līdz šim darbojās ar Milānas kluba jauniešu komandu.

Ranjēri vadībā komanda pēc neveiksmīgā sezonas sākuma spēja pacelties, taču tikai uz brīdi. Pēdējos 13 mačos tika izcīnītas tikai divas uzvaras, neizdevās pārvarēt Čempionu līgas astotdaļfinālu pret "Marseille" un šobrīd izskatās, ka nākamsezon "Inter" varētu nākties palikt bez Čempionu līgas.

Izmantotie resursi:
Sky Italia

  +2 [+] [-]

, 2012-03-26 23:55, pirms 12 gadiem
AVB "Inter" galvenā trenera amatam būtu kā radīts, jo "Inter" jāveltī visa uzmanība jauniešiem un to iesaistīšanai lielajā komandā.

Bet nu nevienam nenovēlētu šī kluba trenera vietu, jo tā ir nolādēta.

  +4 [+] [-]

, 2012-03-27 00:05, pirms 12 gadiem
Inter situācija ir ļoti skumja. Moratī mīlēja komandu un deva tai visu, kas viņam bija tad, kad tā bija parasta, viduvēja komanda. viņš to pataisīja par grandu un ielika tajā visu sirdi un līdzekļus. neticams laiks tika ieguldīts Inter uzbūvēšanā. un tas tika uzbūvēts un uzvarēja visu. bet visam ir savs beigu termiņš un Interam tas sen ir iztecējis. taču šodien mēs vērojam vistiešāko cilvēka vieglu pierašanu pie labām lietām. tas pats Moratī, kurš sava kluba dēļ bija gatavs gaidīt pat desmit gadus, lai redzētu to gūstam uzvaras, šodien, pēc tam, kad tā ir uzvarējusi visu, vairs gaidīt neprot...
Ranjēri vainot nevar, protams. bet no Ranjēri arī neko gaidīt nevarēja, jo viņš nav izdzīvotāja trenera tips. viņš ir veidotājs. Ranjēri ir jādod tukša komanda, budžets un viņš izveidos konfekti, kas gāzīs kalnus. viņš nespēj adaptēties spēlētajiem, kurus neizsport un nekad nebūtu izmantojis, ja viņam būtu teikšana. tas izpaudās viņa neizlēmībā par sastāvu izvēlēšanos un maiņām ko mēs redzējām gan Juves laikā, gan Romas, gan arī tagad Inter situācijā. Ranjēri ir ģeniāls treneris, taču Interam ir vajadzīgs glābējs nevis filozofs ar savu skatu uz lietām.

     [+] [-]

, 2012-03-27 00:08, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: AVB "Inter" galvenā trenera amatam būtu kā radīts, jo "Inter" jāveltī visa uzmanība jauniešiem un to iesaistīšanai lielajā komandā.

Bet nu nevienam nenovēlētu šī kluba trenera vietu, jo tā ir nolādēta.
Kapec noladeta? Mourinijo loti labi gaja shaja kluba,ka aceramies uzvareja CL,uzvareja Italijas chempi un vel dazas trofejas,kas tur tads noladets?

     [+] [-]

, 2012-03-27 00:13, pirms 12 gadiem
vot nesaprotu,Moratti jau šito sezonu noraksta vai viņš tiešām domā, ka pēkšņi atradīs super talantu trenera amatā,Kapello vai Lipi spētu šo komandu tā uz sitiena pacelt,AVB,labs treneris,bet nu man jau liekas,ka pagaidām ir par jaunu un nepieredzējušu,lai spētu vadīt miljonāru ģērbtuvi

  +1 [+] [-]

, 2012-03-27 00:20, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Kapec noladeta? Mourinijo loti labi gaja shaja kluba,ka aceramies uzvareja CL,uzvareja Italijas chempi un vel dazas trofejas,kas tur tads noladets?
nu tas jau Maurinjo faktors,neesi pamanījis,ka visas komandas ko viņš ir trenējis,kā viņš aiziet nenovēršami zaudē savas pozīcijas,Porto,Chelsea, Inter,pat nevaru iedomāties kas notiks ar Real,ja viņš aizies-iemesls- Maurinjo spēj no komandu vadības izpiest to,ka Maurs ir pats galvenais, nekas nenotiek bez viņa ziņas,kā viņš aiziet,tā īpašnieki sāk iejaukties transfēros,pluss vēl visādi tehniskie direktori,kas kā parasti ir kluba leģendas ar domā ka saprot kādus spēlētājus komandai vajag un kādus nē labāk nekā esošais treneris

  +2 [+] [-]

, 2012-03-27 01:13, pirms 12 gadiem
Sportacentrs.com burtiski iespaarda!!!! bljin veel joprojaam nav raksta par Seria A sveetdienas rezultaatiem,bet jau kkur naakamaa zinja uzpeld!! Sporta portaals num.1. !!! vnk apsveicu! super!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-27 01:32, pirms 12 gadiem
ja kas nosauciet kaut vienu jauno talantu,ko atklājis Maurs,tikai nesāciet piesaukt Porto spēlētājus,jo tur lielākā daļa bija jauni

     [+] [-]

, 2012-03-27 10:37, pirms 12 gadiem
Lieliski Inter darbojas

     [+] [-]

, 2012-03-27 10:59, pirms 12 gadiem
Vai Inter nav uzstādījis rekordu treneru maiņām pēdējos gados? Vismaz tāda līmeņa klubiem? Mančīnī vēl joprojām lielās, ak viņi 2+ gadi Inter trenera amatā ir Inter rekords trenera ilgmūžības ziņā.

     [+] [-]

, 2012-03-27 17:25, pirms 12 gadiem
termometrs rakstīja: Inter situācija ir ļoti skumja. Moratī mīlēja komandu un deva tai visu, kas viņam bija tad, kad tā bija parasta, viduvēja komanda. viņš to pataisīja par grandu un ielika tajā visu sirdi un līdzekļus. neticams laiks tika ieguldīts Inter uzbūvēšanā. un tas tika uzbūvēts un uzvarēja visu. bet visam ir savs beigu termiņš un Interam tas sen ir iztecējis. taču šodien mēs vērojam vistiešāko cilvēka vieglu pierašanu pie labām lietām. tas pats Moratī, kurš sava kluba dēļ bija gatavs gaidīt pat desmit gadus, lai redzētu to gūstam uzvaras, šodien, pēc tam, kad tā ir uzvarējusi visu, vairs gaidīt neprot...
Ranjēri vainot nevar, protams. bet no Ranjēri arī neko gaidīt nevarēja, jo viņš nav izdzīvotāja trenera tips. viņš ir veidotājs. Ranjēri ir jādod tukša komanda, budžets un viņš izveidos konfekti, kas gāzīs kalnus. viņš nespēj adaptēties spēlētajiem, kurus neizsport un nekad nebūtu izmantojis, ja viņam būtu teikšana. tas izpaudās viņa neizlēmībā par sastāvu izvēlēšanos un maiņām ko mēs redzējām gan Juves laikā, gan Romas, gan arī tagad Inter situācijā. Ranjēri ir ģeniāls treneris, taču Interam ir vajadzīgs glābējs nevis filozofs ar savu skatu uz lietām.
diemzel no s.da konfekti neuztaisisi!Kas taja komanda ir palikusi bezjedzigi, parmaksati itali bez talanta un leginari kuru labakie gadi sen jau aiz muguras.A serija klubi kaujas lai nakamie speleti pret Interu, visiem punktus vajag

     [+] [-]

, 2012-03-27 18:16, pirms 12 gadiem
Stramochiinii.Nu ko,fantastiski!Nezinu,kaada jeega no shitaas visas jezgas bija/buus.Veel vakar Branka teica,lai liekot mieraa Stramochiinii,a ko es lasu shodien?
Ja gadiijumaa kas,tad ir jau kaada tifozi dalja,kas jau kadu laiku prasa Moratii atkaapshanos no savu pienaakumu pildiishanas.Taapat arii visas klubu vadiibas nomainju,saakot jau ar to pashu tehnisko direktoru.Nu nevaru sagaidiit,kas notiks vasaraa.Daudzi veelas Oralli atgriezshanos,vietu klubaa prieksh Materaci u.c.
Nu ceru,ka liidz sezonas beigaam redzeeshu dazhu primaveras speeleetaaju debijas pirmajaa sastaavaa.Vismaz vareeshu paskatiities,ko vinji speej citaa liimenii.Kaut vai tas pats Huans,ko nez kaapeec iegaadaajaas.Kjip,ar skatu naakotnee.Man jau shitie "ar skatu naakotnee" seezh jau vienaa vietaa.
Bet nekas,manupraat,shis ir lielisks laiks,lai buutu par Inter atbalstiitaju.
P.S. ceru,ka mazajam Filippo shogad nav vasaras skolas.Tas vinjam vareetu sagaadaat saapiigus briizhus.
';

     [+] [-]

, 2012-03-27 18:42, pirms 12 gadiem
Nupat bija interesanta aininja jaunaa trenera prezentaacijaa.Tur zhurnaalisti uzdod savus jautaajumus,vis rit kaa parasti,tad peeksnji nez no kurienes uzrodas Balotelli.Visa intervija aptstaajas,shis sasveicinaas ar visiem,apmainaas ar 3 vaardiem un aiziet.Izskatiijaas komiski.