Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

papildināts Ranjēri kļuvis par jauno "Inter" treneri

Ranjēri kļuvis par jauno "Inter" treneri
Klaudio Ranjēri
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais "Roma", "Juventus", "Chelsea", "Valencia" un "Parma" galvenais treeneris noslēdzis ar Milānas grandu līgumu uz divām sezonām (līdz 2013. gada 30.jūnijam) un jau ceturtdienas pēcpusdienā sāks pildīt trenera pienākumus, vadot komandas pirmo treniņu. Nākamā spēle "Inter" būs sestdien, kad "Serie A" ietvaros komanda aizvadīs maču izbraukumā, tiekoties ar "Bologna" komandu.

Jau ziņojām, ka pēc apkaunojošā zaudējuma ar 1:3 (0:1) Novarā pret vietējo komandu, kas augstākajai līgai pievienojās tikai šosezon, "Inter" prezidents Masimo Morati paziņojis, ka pārtrauktas darba attiecības ar kluba galveno treneri Džanpjēro Gasperīni.

Gasperīni amatā stājās tikai šajā vasarā, kad nomainīja uz ”Paris Saint-Germain” pārgājušo brazīliešu speciālistu Leonardu.

Gasperīni vadībā komanda tā arī neuzvarēja nevienā no sezonas pirmajām oficiālajām spēlēm. Vispirms tika piedzīvots zaudējums Itālijas Superkausa izcīņā pret "Milan" (1:2), tad neveiksme A Sērijas pirmajā mačā Palermo (3:4), apkaunojošs zaudējums savās mājās turku ”Trabzonspor” (0:1) Čempionu līgas grupu turnīrā, neizšķirts pret ”Roma” (0:0) un visbeidzot zaudējums ar divu vārtu pārsvaru ”Novara” vienībai.

Paredzams, ka Ranjēri vadībā "Inter" atgriezīsies pie spēles ar četriem aizsargiem, aizstājot iepriekšējā trenera Gasperīni iemīļoto triju aizsargu izkārtojumu. Nākamā spēle "Inter" būs sestdien, kad "Serie A" ietvaros komanda aizvadīs maču izbraukumā tiekoties ar "Bologna" komandu.

Izmantotie resursi:
F.C. Internazionale Milano - Sito Ufficiale
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Ottinsh

  +3 [+] [-]

, 2011-09-21 15:40, pirms 13 gadiem
Morati, Morati! Cik var kāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem?! Sākumā jāizanalizē, kurš treneris būtu visatbilstošākais "Inter" un tikai tad jāpieņem darbā. Tas pat pārspēj "Real" kādreizējo analfabētismu, kam gan bija nedaudz citādāk "loģika".
Apsveicu "Inter" fanus, jo lielākā agonija "Inter" nu ir galā. Tagad var domāt, kā tikt ārā no bedres, kurā šis ģēnijs klubu bija ievilcis. Varētu sākt ar komandas taktiskās shēmas pārskatīšanu, kaut vai atgriežoties pie kāda no iepriekšējiem modeļiem. Potenciāla un resursu komandā netrūkst, vajag tikai to visu izmanto pareizi.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 15:50, pirms 13 gadiem
cik trenerus Inter ir jau nomainījis pēc Mourinjo aiziešanas? Man liekas, ka no top Eiropas klubiem viņi ir līderi šajā kategorijā.

     [+] [-]

, 2011-09-21 15:54, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: cik trenerus Inter ir jau nomainījis pēc Mourinjo aiziešanas? Man liekas, ka no top Eiropas klubiem viņi ir līderi šajā kategorijā.
Gasperīni nu jau būs trešais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-21 16:49, pirms 13 gadiem
siikie atkal striidaas? labaak izejiet uz ielas un sakoliijiet 7.klases meitenes

     [+] [-]

, 2011-09-21 17:05, pirms 13 gadiem
Švaki Interam ar tiem treneriem.

     [+] [-]

, 2011-09-21 18:23, pirms 13 gadiem
Leonardo nebija nevainas.. tikai vajadzēja vairāk jaunos ņemt komandā, nevis paņemt vēl Forlanu priekšā.. no offens - Forlans ir ļoti labs, bet tomēr priekšā gan Forlans, gan Milito man kaut kā nelīmējas.. tagad Inter iet veco Juves ceļu, kad tiem komandā bija visi vecie veterāni Trezegē, Del Piero.. jāmāk tomēr vecos samest kopā ar jaunajiem

     [+] [-]

, 2011-09-21 19:12, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: cik trenerus Inter ir jau nomainījis pēc Mourinjo aiziešanas? Man liekas, ka no top Eiropas klubiem viņi ir līderi šajā kategorijā.
Jaunais treneris būs ceturtais. Bija Benitezs (atlaida pēc konflekta ar kluba prezidentu un sliktiem rezultātiem), tad Leonardo (aizgāja pats, saņēma piedāvājumu kļūt par PSG sporta direktoru), Gasperīni - tikko atlaida. No Eiropas top klubiem viņi ir līderi.

     [+] [-]

, 2011-09-22 00:01, pirms 13 gadiem
Un atkal-nevis savaa laukumaa tiekoties ar Bologna,bet gan izbraukumaa.

     [+] [-]

, 2011-09-22 14:40, pirms 13 gadiem
Nu ko, varbūt šis pasaules staigātājs beidzot būs atradis īsto klubu? Resursi ir nauda it kā arī ir...viss paša Ranjēri rokās. Sekmes!

     [+] [-]

, 2011-09-22 15:01, pirms 13 gadiem
good luck!!!

     [+] [-]

, 2011-09-22 15:54, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Sekmes!
Sevišķi spēlēs pret Juvi, vai ne? Tu atbalsti visas A sērijas komandas?

     [+] [-]

, 2011-09-22 16:36, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Sevišķi spēlēs pret Juvi, vai ne? Tu atbalsti visas A sērijas komandas?
"A sērijā" es atbalstu tikai un vienīgi "Juventus", bet eirokausos praktiski visus Itālijas klubus. Nu, "Inter" es nekad neesmu atbalstījis un arī neatbalstīšu (to šķiet ir grūti nepamanīt), tomēr nebūtu jau patīkami, ja viens no "A sērijas" grandiem tā vienkārši ņemtu un nogrimtu. Tas nāktu par sliktu visai līgai. Tikai novēlēju veiksmi Ranjēri, jo tā viņam būs ļoti vajadzīga, īpaši jau spēlēs ar "Juventus"

  -1 [+] [-]

, 2011-09-22 19:09, pirms 13 gadiem
Bija gods būt Inter - Roma, s#%^ds ne spēle, fani dusmīgi. Tizls itāļu aizsardzības futbols. pa visu spēli 5 sitieni uz vārtiem pa abām komandām.

     [+] [-]

, 2011-09-22 21:05, pirms 13 gadiem
piedāvāju runkuļus pa 5 ls kg rakstīja: da nē, radās pavisam savādāka ideja! Dinamo,Cardiff , Lecce! Gribās likt ekspresi, jo ja cel laukā tad tādu kārtīgu žūksni !
Dinamo ni4a, Cardiff ni4a pamatlaikā, Lecce zaudē - nākamreiz atceries šito, kad atkal gribi muldēt par savām likmēm. Bet runājot par tēmu, cerams Ranjēri spēs panākt labākus rezultātus nekā iepriekšējais treneris, par Gasperīni gan sliktāk būtu grūti, bet ko var zināt..

     [+] [-]

, 2011-09-22 21:48, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "A sērijā" es atbalstu tikai un vienīgi "Juventus", bet eirokausos praktiski visus Itālijas klubus. Nu, "Inter" es nekad neesmu atbalstījis un arī neatbalstīšu (to šķiet ir grūti nepamanīt), tomēr nebūtu jau patīkami, ja viens no "A sērijas" grandiem tā vienkārši ņemtu un nogrimtu. Tas nāktu par sliktu visai līgai. Tikai novēlēju veiksmi Ranjēri, jo tā viņam būs ļoti vajadzīga, īpaši jau spēlēs ar "Juventus"
itālu futbols jau sen grimst,nemani??

  +1 [+] [-]

, 2011-09-23 00:39, pirms 13 gadiem
Ranjeri viens no maniem mīļākajiem treneriem,īsts futbola profesors, novēlu veiksmi jaunajā klubā,vismaz reizi Morrati ir izdarījis apsveicamu izvēli

     [+] [-]

, 2011-09-23 11:41, pirms 13 gadiem
gurgucis rakstīja: itālu futbols jau sen grimst,nemani??
Es drīzāk teiktu, ka tas piedzīvo pārmaiņu laiku. "Milan" joprojām ir topā, "Napoli" atgūst kādreizējo spožumu un "Juventus" ir uz pareizā ceļa, lai atgūtu savu statusu A sērijā, kā jau dižākajam itāliešu klubam pieklājas. A sērija šobrīd ir viena no interesantākajām līgām Eiropā, viss notiek. Jau nākamsezon Čempionu līgā vajadzētu spēlēt tieši šiem 3 klubiem: "Juventus", "Milan" un "Napoli", kur tie sevi bez šaubām pierādīs. Ticu, ka "Napoli" to izdarīs jau šosezon. Tad jau drīzāk Bundeslīgai vajadzētu satraukties par to, ka reāli tikai viens klubs šobrīd ir spējīgs spēlēt atbilstoši augstākajiem eirokausu standartiem.

     [+] [-]

, 2011-09-23 11:41, pirms 13 gadiem
Bolder rakstīja: Bija gods būt Inter - Roma, s#%^ds ne spēle, fani dusmīgi. Tizls itāļu aizsardzības futbols. pa visu spēli 5 sitieni uz vārtiem pa abām komandām.
Tad nu arī īstajā laikā "īsto" spēli izvēlējies!