Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šodien mačs Rudņevam, kļūs skaidrāks Gorkša liktenis, Karlsons pret Verpakovski

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šodien mačs Rudņevam, kļūs skaidrāks Gorkša liktenis, Karlsons pret Verpakovski
Māris Verpakovskis
Foto: www.fcbaku.com

Šajā nedēļas nogalē atkal pie darba ķersies mūsu leģionāri. Skaļākais vārds Artjoms Rudņevs ar savu „Lech” spēlēs jau šodien, bet kopumā varēsim pasekot lielam skaitam leģionāru dažādās līgās.

Artjoma Rudņeva Poznaņas „Lech” izcīnījis septiņus punktus trīs spēlēs, šobrīd esot turnīra tabulas pašā augšgalā. Lieli nopelni šeit tieši Rudņevam, jo viņš no komandas deviņiem vārtiem guvis divas trešdaļas jeb sešus vārtus, tiekot pie diviem hattrick jau sezonas sākumā. Šodien plkst.21:30 „Lech” savā laukumā uzņems Hožuvas „Ruch”, kurai trīs mačos uzvara, neizšķirts, zaudējums un vieta tabulas viducī. Protams, visi atkal gaidīs no Rudņeva kādu vārtu guvumu, taču jāņem vērā, ka pretinieki mūsu uzbrucēju vaktēs jo īpaši. Diez vai ar ticēt vienam no „Ruch” aizsargiem, kurš pirms spēles uzsvēris – nedrīkst visu uzmanību pievērst tikai Rudņevam, jo tad iesitīs citi. Piebildīsim, ka "Lech" sava mačiem negatavā stadiona dēļ pirmās trīs spēles aizvadīja izbraukumā un gribēja viesos spēlēt arī šodien, taču pretinieki nepiekrita - tādējādi šodien nominālo mājas (pirmo) spēli poznaņieši aizvadīs 55 kilometrus attālajos Vronkos salīdzinoši mazā stadionā.

Sestdien Jurija Žigajeva „Widzew” (pagaidām tikai neizšķirti) uzņems spēcīgo Varšavas „Polonia”, kurai, tāpat kā Rudņeva „Lech”, ir septiņi punkti. Žigajevs pagājušajā kārtā beidzot bija pamatsastāvā, tāpēc ir pamats cerēt, ka arī šoreiz viņš spēlēs. Svētdien Alekseja Višņakova „Cracovia” (0-1-2) viesos cīnīsies ar „Jagiellonia” (1-2-0) – varbūt mūsu pussargs pievienos vēl kādus vārtus? 4. kārta noslēgsies pirmdien, kad „Eurosport2” telekanālā varēsim vērot Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana „Lechia” (0-1-2) spēli pret vājo pastarīti Lodzas LKS – mačs notiks smukajā, jaunatklātajā Gdaņskas stadionā. Cerams, arī kāds no mūsējiem iesitīs. Pagaidām LKS zaudējusi visas trīs spēles ar kopējo vārtu attiecību 0:11. Jau šodien Polijas 1. līgā varētu debitēt Deniss Rakels, kura Katovices GKS uzņems „Flota” vienību.

Tiktāl par poļiem, bet Anglijā varētu tapt skaidrāks Kaspara Gorkša liktenis. Ja pat pēc izgāšanās 1. kārtā (0:4) latviešu aizsargu sestdien izbraukuma spēlē pret Liverpūles „Everton” neiekļaus "Queens Park Rangers" pieteikumā, tad, šķiet, varēs apgalvot, ka ar Gorkšu patiešām nerēķinās... Mums atliek cerēt, ka treneris Nils Vornoks Kasparam tomēr dos iespēju. Šobrīd izskatās, ka vismaz pieteikumā Gorkšs varētu tikt.

Par Krieviju. Šodien vairākiem mūsējiem spēles 1. divīzijā. Edgara Gaurača „Enisey” gan neuzņems Eiropas līgas dalībnieci „Alania”, kurai tieši Eirokausu dēļ ļauts šai kārtā atpūsties. Toties Kaļiņingradas „Baltika” rindās līdzās Aleksandram Koliņko un Maksimam Rafaļskim varētu debitēt Artūrs Zjuzins, kurš nupat pārcēlies uz šo klubu. „Baltika”, kas ieņem 18. vietu starp 20 komandām, izbraukumā spēlēs ar Jaroslavļas „Shinnik” (7. vieta). Orenburgas „Gazovik” uzņems pastarīti Voroņežas „Fakel”, kuru tagad pārstāv Juris Laizāns. Premjerlīgā Aleksandra Cauņas CSKA sestdien uzņems „Tomsk”, bet Oskara Kļavas Mahačkalas „Anzhi” svētdien tiksies ar Maskavas „Dinamo”.

Andrim Vaņinam un „Sion” pēc vakardienas Eiropas līgas mača liela atpūta nav paredzēta, jo jau svētdien Šveices čempionātā izbraukumā jācīnās ar „Lausanne Sports”. Siona ir 4. vietā, tikai trīs punktus aiz līderes, bet Vaņina pretinieki 10 komandu konkurencē atrodas pirmspēdējā vietā – viena uzvara un četri zaudējumi.

Kā allaž, daudz mūsējo ir Azerbaidžānā. Aleksandra Starkova trenētā „Baku” ar Māri Verpakovski un Denisu Ivanovu sastāvā pirmajās divās kārtās nospēlēja 0:0 un tagad beidzot lūkos gūt pirmos vārtus un arī uzvaru. Tas gan nebūs viegli izdarāms, jo rītvakar Baku derbijā pretinieka laukumā jācīnās ar Ģirta Karlsona „Inter”, kas pēdējos četros gados divreiz kļuvusi par valsts čempioni. Vārtsarga Pāvela Doroševa „Gabala” labi sākusi sezonu (1-1-0), un tā jau šodien uzņems AZAL. Neaizmirsīsim, ka spēles Ungārijā, Baltkrievijā un Igaunijā būs arī Daniila Turkova, Vadima Žuļeva, Artūra Silagaiļa, Aleksandra Čekulajeva un Aleksandra Abramenko pārstāvētajām komandām.

  +3 [+] [-]

, 2011-08-19 09:18, pirms 13 gadiem
ceru ka gorkss uzspeles un rudnevs iesitis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-19 10:20, pirms 13 gadiem
šobrīd par Warnocka aizsardzības papildinājumiem rēc visa Anglija. 32 gadīgais centrs (1,78!) Gabidons, kurš palīdzēja WHU izlidot no PL un 32 g. Dyers, kurš pirmajā pieskārienā pie bumbas (7 min.) dabūja smagu traumu. Ņemot vērā vēl Hall sarkano, domājams, ka Gorkšs spēlēs, vai QPR atkal smagi padirsīs (ticams scenārijs ir gan viens, gan otrs).

  -2 [+] [-]

, 2011-08-19 10:30, pirms 13 gadiem
Hunter rakstīja: Ņemot vērā vēl Hall sarkano, domājams, ka Gorkšs spēlēs
Laikam domā Hill.

Rakstā ievietotajā linkā minēts, ka visdrīzāk Gorkšs būs pieteikumā, taču rezervē. Ta jau redzēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-19 11:56, pirms 13 gadiem
Ja Kaspars nespeles pec tadas sagraves tad ceresim uz Elviju Putninu

  -1 [+] [-]

, 2011-08-19 14:19, pirms 13 gadiem
kur kadas no shim spelem vares redzeet?

  +1 [+] [-]

, 2011-08-19 14:30, pirms 13 gadiem
LV_puika rakstīja: kur kadas no shim spelem vares redzeet?
LiveScoreHunter - Live Results, Live Scores,...
vai
ATDHE.Net - Watch Free Live Sports TV

     [+] [-]

, 2011-08-19 15:19, pirms 13 gadiem
Jācer, ka Gorkšs debitēs un mūsu poļiem veiksies. Gribētos, lai arī no Azerbaidžānas pienāk beidzot kas pozitīvs. Tāpēc visi izlases uzbrucēji varētu gūt vārtus - Rudņevs Polijā un Verpakovskis ar Karlsonu apmainīties ar vārtu guvumiem Azerbaidžānā.

     [+] [-]

, 2011-08-19 15:43, pirms 13 gadiem
paldies.
Johons rakstīja: LiveScoreHunter - Live Results, Live Scores,...
vai
http://atdhe.ws/

     [+] [-]

, 2011-08-19 21:54, pirms 13 gadiem
Hmmm... kas gan guva vārtus Lech labā?

     [+] [-]

, 2011-08-19 22:00, pirms 13 gadiem
Rudnēvs.

     [+] [-]

, 2011-08-19 22:35, pirms 13 gadiem
Hmmm... kurš gan atkal guva vārtus?