Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pahars turpinās vadīt "Jelgavu", pirmais papildinājums – vārtsargs Māliņš

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pahars turpinās vadīt "Jelgavu", pirmais papildinājums – vārtsargs Māliņš
Germans Māliņš. Foto: fkjelgava.lv

Latvijas Virslīgas klubs "Jelgava" sācis gatavošanos nākamajai sezonai, šodien paziņojot par pirmo jaunpienācēju – parakstīts līgums ar vārtsargu Germanu Māliņu, kurš divas reizes kļuvis par Latvijas čempionu.

Germans Māliņš par Latvijas čempionu kļuvis 2010. un 2018. gadā, kad pārstāvēja "Riga". Līdz šim viņš spēlējis dažādās galvaspilsētas komandās, kā arī divus gadus pavadījis ārzemēs, kopā ar BATE divas reizes kļūstot par Baltkrievijas čempionu.

Kā vēsta klubs, tuvu līgumam ar "Jelgavu" ir aizsargs, kurš galvenā trenera Mariana Pahara vadībā spēlējis Latvijas valstsvienībā. "Tiklīdz tiks nokārtotas pēdējās formalitātes ar futbolista pēdējo klubu, ziņosim par vēl vienu šīs ziemas transfēru," teikts publicētajā paziņojumā. Tāpat norādīts, ka Pahars un līdzšinējais treneru štābs paliks pie "Jelgavas" stūres.

Komandu pametuši četri futbolisti – vārtsargs Jānis Krūmiņš, aizsargs Vjačeslavs Jemeļjaņenko, kā arī pussargi Rjotaro Nakano un Maksims Rafaļskis. "Jelgavā" turpinās spēlēt leģionāri Jaels Eisdens, Naims Šarifi un Gurams Lukava, kā arī ilgtermiņa līgumus noslēgušie Vladislavs Kurakins, Viktors Litvinskis, Marks Kurtišs, Andris Krušatins un Daniils Hvoiņickis. Ar pārējiem futbolistiem notiek sarunas par sadarbības turpināšanu, norāda klubs.

Izmantotie resursi:
Germans Māliņš spēlēs “Jelgavā”...

  +3 [+] [-]

, 2018-12-11 14:07, pirms 5 gadiem
Te tev nu bija Southampton 😂

  +1 [+] [-]

, 2018-12-11 14:51, pirms 5 gadiem
Kā vēsta klubs, tuvu līgumam ar "Jelgavu" ir aizsargs, kurš galvenā trenera Mariana Pahara vadībā spēlējis Latvijas valstsvienībā.

Prognozēju, kas tas varētu būt Renārs Rode.

     [+] [-]

, 2018-12-11 15:03, pirms 5 gadiem
arka_marcinkevich_980209572096446 rakstīja: Te tev nu bija Southampton 😂
Tas jau vairāk kā sapnis viņam.