Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB rādīs F1 izšķirošo posmu Abū Dabī

Andrejs Siliņš

VSB rādīs F1 izšķirošo posmu Abū Dabī
Lūiss Hamiltons
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2016. gada sezonas pēdējo un izšķirošo posmu – Abū Dabī Grand Prix treniņbraucienus, kvalifikāciju un Grand Prix izcīņu.

Klāt ir Pirmās Formulas 2016.gada čempionāta kulminācija - pēdējais un izšķirošais posms Abū Dabī Lielās Balvas izcīņa. Trīs gadu laikā otro reizi Jasmarinas trasē par čempionu var kļūt vai nu Luiss Hamiltons, vai Niko Rosbergs. Galvenā atšķirība - šoreiz galvenais favorīts ir Niko Rosbergs. Viņam ir 12 punktu pārsvars, un titula izcīnīšanai pietiks ar finišu trešajā vietā.

Jānis Janševics, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Abi titula pretendenti Niko Rosbergs un Luiss Hamiltons šajā sezonā jau uzvarējuši pa četrām sacīkstēm pēc kārtas. Un Hamiltons, ļoti iespējams, pēc ASV, Meksikas un Brazīlijas būs pirmais arī Jasmarinas trasē. Tomēr ar to ceturtā titula izcīnīšanai var izrādīties stipri par maz – Rosbergam, lai kļūtu par pasaules čempionu un atkārtotu sava tēva Kekes Rosberga panākumu pirms 34 gadiem, pietiek ar finišu 3.vietā. Neskatoties uz Red Bull bosa Kristiana Hornera ieteikumu Hamiltonam piebremzēt savu konkurentu, lai cīņā varētu iesaistīties Makss Verstapens un Daniels Rikjardo, pats trīskārtējais čempions gatavojas dominēt visos treniņos, kvalifikācijā un sacīkstē. Rosbergs visiem atgādina, ka viņa rīcībā ir formula, ar ko var izcīnīt uzvaru, un tieši to viņš arī gatavojas darīt. Katrā ziņā zinot, ka neizturēt var arī Mercedes dzinēji, spriedze Jasmarinas trasē solās būt līdz pat 55.apļa pēdējam metram.”

Abū Dabī Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic: `

Piektdien, 25.novembrī, 10:55 1.treniņbraucieni.
Sestdien, 26.novembrī, 01:20 2.treniņbraucieni.
Sestdien, 26.novembrī, 11:55 3.treniņbraucieni.
Sestdien, 26.novembrī, 14:55 Kvalifikācija.
Svētdien, 27.novembrī, 14:50 Abū Dabī GP.

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja