Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Lohtem un Feigenam konfiscē pases; jāpaliek Rio līdz izmeklēšanas beigām

Andrejs Siliņš

Lohtem un Feigenam konfiscē pases; jāpaliek Rio līdz izmeklēšanas beigām
Raiens Lohte
Foto: AP/Scanpix

Riodežaneiro tiesa likusi ASV peldētājiem Raienam Lohtem un Džeimijam Feigenam, kuri pirms dažām dienām tika aplaupīti, palikt Brazīlijā, kamēr turpinās lietas izmeklēšana.

Jau vēstījām, ka pagājušās nedēļas nogalē Lohte un trīs citi amerikāņu peldētāji aplaupīti, atgriežoties mājās no ballītes pēc peldēšanas sacensību noslēguma. Lohte vēlāk paziņoja, ka viņu taksometru apturējuši policijas formās tērpti vīri, kas draudējuši ar šaujamieročiem un aplaupījuši sportistus. Rio tiesa lēmusi konfiscēt Lohtem un Feigenam pases un likusi palikt abiem Brazīlijā, kamēr turpinās izmeklēšana.

Pagaidām policija nav spējusi atrast vērā ņemamus pierādījumus par notikušo, tāpat vietējie likuma sargi norādījuši, ka peldētāji nav spējuši detalizēti izklāstīt notikušo. Tāpat joprojām nav atrasts takša vadītājs vai kāds cits notikušā aculiecinieks.

Lohtes jurists gan noliedzis, ka aplaupīšana būtu izdomājums un apgalvojis, ka iepriekš klāstītais esot patiesība.

Izmantotie resursi:
2016 Summer Games

  +2 [+] [-]

, 2016-08-17 19:04, pirms 8 gadiem
Atrak beigtos OS taja korupcijas un bandu zemee

     [+] [-]

, 2016-08-17 19:38, pirms 8 gadiem
Kaut kur lasīju, ka Lohte jau esot atpakaļ ASV?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 19:48, pirms 8 gadiem
Mežoņu zeme!