Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

papildināts "Liepājas metalurgam" neizšķirts pret "Atlantas", "Ventspils" uzvar, "Daugava" zaudē

"Liepājas metalurgam" neizšķirts pret "Atlantas", "Ventspils" uzvar, "Daugava" zaudē
Valērijs Afanasjevs guva vienīgos vārtus liepājnieku labā
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

"Liepājas metalurga" futbolisti šodien pārbaudes spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Klaipēdas komandu "Atlantas", savos vārtos bumbu ielaižot pēdējās mača sekundēs. Savukārt "Ventspils" izbraukumā ar 2:0 (1:0) uzvarēja komandu "Sūduva", bet "Daugava" ar 1:3 atzina Bukarestes "Rapid" pārākumu.

Pirmajā puslaikā liepājnieku sastāvu galvenokārt veidoja pagājušās sezonas dublieri, tādēļ pārsvars piederēja viesiem, taču vārtus ne vienai, ne otrai komandai gūt neizdevās. Labākā iespēja pašās puslaika beigās bija Askerovam, kurš nerealizēja 11 metru soda sitienu.

Otrajā puslaikā metalurgi laukumā laida galvenos spēkus, un cīņas groži pilnībā pārgāja mājinieku rokās. Pie lietuviešu vārtiem tika radīti vairāki bīstami momenti, taču pārspēt pretinieku vārtsargu izdevās tikai vienreiz, kad viesu rupju kļūdu izmantoja Afanasjevs. Tieši pirms spēles beigu svilpes vairāku neveiksmīgu epizožu sekas bija ielaisti vārti pēc stūra sitiena izspēles.

Citā spēlē "Ventspils" Marijampolē ar 2:0 uzvarēja "Sūduva" futbolistus. Vārtus Latvijas čempionu labā guva V.Bespalovs un Kozačuks, vēstīts kurzemnieku Twitter kontā.

Pārbaudes spēli aizvadījuši arī FK "Daugava" futbolisti, kuri Čečenijas pirmā prezidenta Ahmata Hadžī Kadīrova vārdā nosauktā turnīra pirmajā spēlē ar 1:3 atzinuši Bukarestes "Rapid" pārākumu. Pēc pirmā spēles puslaika rezultāts bija 3:0 par labu "Rapid", bet otrajā goda vārtus "Daugavas" labā guva Dmitrijs Kozlovs.

Metalurgs - Atlantas 1:1
Metalurgs: Potapenko, Otaņķis, Kuzņecovs, Šlampe, Flaksis, Petruks, Hmizs, Savaļnieks, Gucs, Punculs, Askerovs
Otrajā puslaikā: Zubarevs, Mežs (Savaļnieks), Kuzņecovs, Bagužis, Krjauklis, Soloņicins, Afanasjevs, Prohorenkovs, Tomašausks, Kalns, Kamešs.

Sūduva - Ventspils 0:2
Ventspils: Vlasovs, V.Bespalovs, Smirnovs, Badjaudinovs, Timofejevs, R. Bespalovs, Kosmačovs, Sukhanovs, Martiness, Abdultofiks, Kozačuks

Izmantotie resursi:
Turpina Liepājas muzeja rekonstrukciju –...
https://twitter.com
FC Daugava

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 18:08, pirms 12 gadiem
Teikšu atklāti, pirmsezonas LM komplektācijā, zinot Zaharjina skopumu, cerēju, ka LM labākajā gadījumā nocels kādu spēlētāju Jelgavai, Jūrmalai vai Gulbenei. Patreiz izskatās, ka visa nauda izlieta Afanasjevam un Bagužim. Valērijs LM ir labs papildinājums, bet spriežot pēc tā, kas ir uzrakstiīts statistikā, ļoti prasās vēl pēc viena uzburucēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 18:25, pirms 12 gadiem
Nu pirmajā puslaikā jau liepājnieki ar rezervistiem spēlējuši, tāpēc nav nemaz tik slikts rezultāts šis neizšķirts. Otrā puslaika sastāvs izskatās tiešām pieklājīgs un uz papīra iespējams spēcīgākais no Virslīgas komandu pašreizējiem sastāviem. Vēl varbūt tikai ventiņi stāv klāt.

Kāpēc Šteinbors Metalurgam nespēlēja? Kaut kur aizbraucis atrādīties?

  +2 [+] [-]

, 2012-01-28 18:35, pirms 12 gadiem
Jelgava - Spartaks 1:4

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 18:35, pirms 12 gadiem
Es domāju tikai tāpēc, ka sūduva sūdīgi nospēlēja...

     [+] [-]

, 2012-01-28 19:07, pirms 12 gadiem
Hohlovs ''Ventspilij'' spēlēja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-28 19:15, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Daugava malači , domāju , ka rezultāts būs lielāks. Pieminēšu , ka Rapid komandas labā ,vārtus guva 2 Rumānijas izlases spēlētāji un brazīlis , kurš pat nospēlējis spēli Brazīlijas izlasē. Prieks bija redzēt Gongadzi laukumā un prieks par Kozlova spēli , diezgan pārliecinoša spēle gan viņa , gan Daugavas izpildījumā.
Gongadze paliks Daugavā vai meklēs vēl kādu klubu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 19:52, pirms 12 gadiem
SC, par Jelgavu vairs nerakstam?

  -2 [+] [-]

, 2012-01-28 20:54, pirms 12 gadiem
SC, par Jelgavu vairs nerakstam?

Ko tad rakstīt, ja pa kāju?

  +3 [+] [-]

, 2012-01-28 21:14, pirms 12 gadiem
Parspīti iepriekšminētajiem arktiskajiem laika apstākļiem, aizgāju pavērot metalurga spēli. Kopumā, kā jau minēja komentāros, aukstuma un mākslīgā laukuma kombinācija darīja savu, neliels sastingums visa mača garumā bija jūtams. Arī bij pa brīdim jauzmanās lai nepaslīdētu. Otraja puslaikā abām komandām pa vārtu stabam vēl bija.
Kad Afanasjevs pārķēra vārtusarga piespēli un guva vārtus, lietuviešu vārtusargs dusmās iebļāvās visiem zināmo "Kurwa", laikam jau dusmās uz sevi, un Afanasjevs skrienot uz centru draudzīgi atskatījās

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 22:48, pirms 12 gadiem
Ziņa par Jelgavas spēli, arī foto Sports | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 22:52, pirms 12 gadiem
FK Ventspils = latviskuma kalngals!

Jelgava pārsteidzoši zaudējusi...