Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gabovam veikta ceļgala operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gabovam veikta ceļgala operācija
Vladislavs Gabovs. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas čempione un pašreizējā Virslīgas līdere "Riga" paziņojusi, ka aizsargam Vladislavam Gabovam veikta ceļgala operācija. Lai gan atlabšanas termiņš nav minēts, noprotams, ka viņam sezona ir beigusies.

Gabovs šosezon daudz cīnījies ar savainojumiem. Sezonas ievadā viņš piedalījās vienā spēlē, tad vasaras periodā atgriezās uz pieciem mačiem. Pēdējo spēli aizsargs aizvadīja 25. augustā pret Jūrmalas "Spartaku".

Pēc ilgākas izpētes pieņemts lēmums, ka futbolistam ir nepieciešama ceļgala operācija, vēsta klubs. Operācija jau aiz muguras, un trešdienas vakarā Gabovs bija kopā ar komandu, kas gatavojas rītvakar gaidāmajai Latvijas kausa pusfināla spēlei pret RFS.

32 gadus vecais Gabovs par "Riga" futbolistu kļuva 2018. gadā, kad uz galvaspilsētas komandu pārcēlās no Kipras augstākās līgas vienības "Pafos". 2018. gada sezonā Gabovs bija viens no komandas līderiem, un kopā ar komandu kļuva par Latvijas čempionu un Latvijas kausa izcīņas trofejas ieguvēju. Labās malas aizsargs piedalījās 17 spēlēs, visas sāka pamatsastāvā un guva vienus vārtus.

Latvijas izlasē Gabovs aizvadījis divas spēles 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā. Izbraukumā pret Ziemeļmaķedoniju (1:3) viņš laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes, bet neveiksmē pret Poliju (0:2) viņš devās uz maiņu 80. minūtē.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/gabovam-veikta-ce...