Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Višņakovs un Martiness nodrošina "Ventspilij" uzvaru

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Višņakovs un Martiness nodrošina "Ventspilij" uzvaru
Federiko Martiness
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Turcijā divas pārbaudes spēles aizvadījuši "Ventspils" futbolisti. Komandas otrais sastāvs ar 0:1 piekāpās Ukrainas pirmās līgas klubam, savukārt pamatsastāva ar 2:0 pārspēja Kazahstānas "Astana".

Treniņnometnē Turcijā ventspilnieki piektdien aizvadīja divas spēles. Kā pirmie laukumā devās komandas jaunākie futbolisti, kuri samēroja spēkus ar Ukrainas 1. līgas klubu "Naftovik". Diemžēl gūt vārtus neizdevās, bet vienu reizi ukraiņi pārspēja ventiņu vārtu vīru Aleksandru Vlasovu - 0:1.

Krietni labāk klājās komandas pamatsastāvām, kas tikās ar Oļega Protasova trenēto Kazahstānas "Astana". Jau 8. minūtē izgājienu viens pret vienu realizēja Eduards Višņakovs, bet mača izskaņā pēc Višņakova piespēles labs sitiens padevās Federiko Martinesam. Pēc brīža urugvajietim bija vēl viena lieliska iespēja izcelties, taču tā arī palika neizmantota. Pārliecinošs sniegums un uzvara ar 2:0.

Ventspils-2 - Naftovik 0:1
Ventspils-2: Vlasovs, Mukins, Barinovs, Badjautdinovs, Kurakins, Vērdiņš, Ignatāns, Calkovskis, Svarups, 2 pārbaudāmie spēlētāji.

Ventspils - Astana 2:0
Ventspils: Meļņičenko, V.Bespalovs, Timofejevs, Smirnovs, Hščanovičs, Kosmačovs, Suhanovs, Martiness, E.Višņakovs, 2 pārbaudāmie spēlētāji.
Uz maiņu nāca Ahmeds un R.Bespalovs.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +1 [+] [-]

, 2012-02-25 14:09, pirms 12 gadiem
kopā 4 pārbaudāmie un vaitad 2 pārbaudāmie ņemti kā rezervisti ja otrajā spēlē?

     [+] [-]

, 2012-02-25 16:41, pirms 12 gadiem
Ventspilnieki, šķiet, pārbaudes mačos demonstrē pieklājīgu sniegumu. Gribētos zināt, kas ir tie pārbaudāmie spēlētāji, bet diemžēl ir ierasts tā, ka to nesaka līdz netiek parakstīts līgums. Sava loģika tur ir.

Ceru, ka FKV paliks Hščanovičs, un vēl viens jautājums ir - vai Vlasovs būs gatavs samierināties ar rezerves vārtsarga statusu, jo pagaidām izskatās, ka pirmais vārtsargs būs Meļņičenko.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-25 16:54, pirms 12 gadiem
Kā rakstīts Astanas mājas lapā ,tad šo spēli viņi aizvadīja bez 10 pamatsastāva spēlētājiem.http://www.fca.kz/rus/news/1422/.
Tā kā šī bija parasta treniņspēle ,kur rezultātam nevajadzētu pievērst īpašu uzmanību.