Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspilij" pievienojas Daugavpils aizsargs Timofejevs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Ventspilij" pievienojas Daugavpils aizsargs Timofejevs
Oļegs Timofejevs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas futbola čempione „Ventspils” pirmdien sāka gatavošanos jaunajai sezonai, bet šodien informējusi par pirmo papildinājumu. Uz Kurzemi no Daugavpils pārcēlies aizsargs Oļegs Timofejevs.

23 gadus vecais Timofejevs pagājušajā sezonā Virslīgā nospēlēja 20 mačus, bet kopumā Latvijas augstākajā līgā aizvadījis 67 spēles. Šajā sezonā viņš sastāvā nostiprinājās pēc Leonīda Nazarenko stāšanās pie galvenā trenera amata stūres. Visu savu karjeru viņš līdz šim pavadījis Daugavpilī.

Pats futbolists neslēpj prieku par pievienošanos „Ventspilij”: „Protams, priecīgs! Kad saņēmu uzaicinājumu, vispār neradās šaubas. Ļoti labi zinu, ka šajā klubā viss ir lieliski organizēts, jau paspēju iepazīties ar komandu. Komandai ir augsti mērķi, tai skaitā piedalīšanās Čempionu līgā. Kas gan var būt par to aizraujošāks? Atliek tikai strādāt un sevi pierādīt laukumā.”

„Ventspils” izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs sarunā ar Sportacentrs.com noliedza informāciju par to, ka komandai pievienojies Rīgas „Skonto” kapteinis Vitālijs Smirnovs. Vaicāts, vai centra aizsargs ir „Ventspils” interešu lokā, Hohlovs atbildēja izvairīgi: „Smirnovs ir labs futbolists labā vecumā. Mums interesē daudzi spējīgi futbolisti labos gados, pie tam, ja viņiem ir Latvijas pase.”

Veicot komandas komplektāciju, „Ventspilij” svarīgas ir visas pozīcijas. Šobrīd komandu pametuši Jevgēņijs Postņikovs, Naoja Šibamura un Jasuhiro Kato. Vairākiem futbolistiem beigušies līgumi, un tiek meklēti varianti ārzemēs, taču nav izslēgts, ka daži no viņiem varētu palikt čempionu sastāvā.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-12-14 13:39, pirms 12 gadiem
par abiem japāņiem(īpaši Šibamuru)nav bēdu,bet Postņikovs domāju gan būtu noderējis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-12-14 14:20, pirms 12 gadiem
Tā nu Nacionālais Sporta portāl skatīsimies cik ilgi gaidīsim ziņas par Mamuku Gonghadzi, ziņas par Daugavas treneri, Jūrmalas transfēriem un Liepājas Metalurga zaudējumiem, kas ir plaši pieejami citos portālos, pat ārzemju portālos kuros vispār reizi gadā uzraksta par Latvijas futbolu. Nacionālais Sporta portāls kur Moldovas 7. līga ir svarīgāka par Latvijas čempionātu.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-14 14:27, pirms 12 gadiem
Lai veicas !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-14 16:59, pirms 12 gadiem
Un kā norisinās FC ''Jūrmalas'' izmeklēšana?
JURMALA FC (7.novembra ziņa krievu valodā)

     [+] [-]

, 2011-12-14 18:42, pirms 12 gadiem
Labs papildinājums ventspilniekiem. Taču tas sastāva komplektācijas sākumam. Postņikovs labi aizvadīja pērno sezonu, Kato gan tā iespēlēties nesanāca. Par Šibamuru arī konkrēts viedoklis neradās. Pāris spēles ļoti labas, pāris atkal bālas. Noteikti labāks par Virslīgas līmeni viņš nebija. Lai veicas Timofejevam un gaidu jaunas ziņas arī par citiem papildinājumiem.

     [+] [-]

, 2011-12-14 19:40, pirms 12 gadiem
nu cik man zināms Smirnovs jau pa 90% ir Ventspilnieks