Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kato uz Ukrainu, Šibamura - Uzbekistānu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kato uz Ukrainu, Šibamura - Uzbekistānu
Naoja Šibamura blakām Virslīgas spīdeklim Valērijam Afanasjevam
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Futbola klubā "Ventspils" nākamajā sezonā būs par diviem japāņu futbolistiem mazāk. Pussargs Jasuhiro Kato kļūs par pirmo japāni Ukrainas čempionātā, savukārt aizsargs Naoja Šibamura turpmāk spēlēs Uzbekistānā.

25 gadus vecais Jasuhiro Kato Latvijā debitēja "Gulbenes" rindās, kļūstot par vienu no spilgtākajiem komandas futbolistiem. Vasarā viņu savās rindās pārvilināja "Ventspils", taču šajā klubā viņš tā arī neizkaroja vietu pamatsastāvā. Kļuvis zināms, ka turpmāk viņš savu meistarību demonstrēs Ukrainas 1. līgas vienībā "Hoverla-Zakkarpattia". Pēc sezonas pirmās puses komanda ieņem otro vietu, atrodoties septiņus punktus priekšā tuvākajai sekotājai. Otrās vietas saglabāšana garantēs iekļūšanu Premjerlīgā.

Interesanti, ka Kato kļuvis par pirmo japāni Ukrainas čempionātā. Kādā no intervijām viņš izteicis prieku par savu jauno mājvietu, piebilstot, ka šeit ir ļoti auksts. Līgums noslēgts uz divām sezonām.

29 gadus vecais malējais aizsargs Naoja Šibamura par savu jauno mājvietu izvēlējies Uzbekistānas trešo spēcīgāko klubu "Pakhtakor". Kopā ar klubu viņš jau paspējis aizvadīt vairākas pārbaudes spēles, bet tagad ir arī nokārtotas visas nepieciešamās formalitātes viņa pāriešanai uz Uzbekistānu. "Ventspils" rindās Šibamura spēlēja krietni vien vairāk par Kato, taču iespaids par viņa varēšanu palika divejāds.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 20:26, pirms 12 gadiem
Žēl, ka Kato neizdevās sevi pierādīt Ventspilī, jo viņš reāli bija viens no tehniskākajiem spēlētājiem, kādi jebkad Virslīgā spēlējuši. Lai veicas Ukrainā - nebūt ne sliktā komandā. Kas attiecas uz Šibamuru, domāju, ka Ventspils no viņa varēja gaidīt arī vairāk. Bija savas teicamas spēles viņam arī, bet nedomāju, ka viņš kaut kā sevišķi būtu bijis pārāks par vietējiem aizsargiem. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja