Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pazudušais Akinjemi: interesi par uzbrucēju izrāda 15 komandas un Nigērijas izlase

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pazudušais Akinjemi: interesi par uzbrucēju izrāda 15 komandas un Nigērijas izlase
Adeleki Akinjemi
Foto: EPA/Scanpix

Latvijas Virslīgas vicelīdere "Ventspils" vakar pirms Latvijas kausa spēles mistiskā kārtā palika bez uzbrukuma līdera Adeleki Akinjemi, ar kuru sazināties joprojām nav izdevies. Meklēšanā iesaistīta policija, un klubs publicējis tālruņa numuru, uz kuru zvanīt, ja ir ziņas par Akinjemi atrašanās vietu. Tikmēr citvalstu mediji spekulē par Akinjemi vērtību.

"Esam sastapušies ar unikālu, ekstraordināru un neizskaidrojamu situāciju, kurai civilizētā pasaulē grūti noticēt un pat iedomāties. No mūsu komandas ir pazudis futbolists – 19 gadus vecais nigēriešu uzbrucējs Adeleki Akinjemi," teikts "Ventspils" izplatītajā paziņojumā. "Pirmdien viņš noteiktajā laikā neieradās uz autobusu, lai dotos uz Liepājā paredzēto Latvijas kausa ceturtdaļfināla maču. Pēc tam ar futbolistu nebija iespējams sazināties, viņš bija atstājis savu dzīvesvietu. Pašlaik nezinām viņa atrašanās vietu. Esam griezušies policijā un cenšamies uzzināt Adelekes atrašanās vietu."

"Vēršamies pie visiem, kuriem varētu būt zināms jebkas par futbolistu, un lūdzam dalīties ar mums ar visu iespējamo informāciju. Zvanīt var telefona numuram 26349690. Jau iepriekš esam pateicīgi visiem, kuri atsauksies un palīdzēs mums tikt skaidrībā šajā ārkārtēji nepatīkamajā un samezglotajā situācijā."

Domājams, ka situācijai ir pavisam vienkāršs iemesls – bēgot Akinjemi vēlas "Ventspilij" pavēstīt, ka ļoti labprāt jau tagad pārceltos uz jaunu komandu. Eirokausos uzbrucējs četrās spēlēs iesita septiņus vārtus – viņš sešas reizes izcēlās pret Albānijas komandu, bet vienu bumbu raidīja arī Francijas kluba "Bordeaux" vārtos. Tāpat Akinjemi ir Virslīgas labākais snaiperis.

Savukārt ārvalstu medijos jau sākušās spekulācijas par to, cik vērts ir Akinjemi un kur viņš varētu turpināt karjeru. Piemēram, Turcijā tiek vēstīts, ka par viņu interesējas "Trabzonspor", taču konkurentu netrūkst – kopumā Akinjemi vēlas iegādāties 15 komandas, ieskaitot Belgradas "Crvena zvezda", Prāgas "Dukla" un beļģu "Waasland-Beveren". Interesi izrāda arī Francijas komandas. Nigēriešu uzbrucējam līgums ar "Ventspili" ir līdz 2020. gadam, un viņa vērtība pašlaik tiek lēsta 1,5 miljonu eiro apmērā.

Tikmēr Nigērijas medijos tiek ziņots, ka Akinjemi sniegumu atbildes spēlē pret "Bordeaux" klātienē vērojis valstsvienības galvenais treneris Gernots Rors, kurš apsver uzbrucēja uzaicināšanu uz izlasi.

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv
Trabzonspor genç avında!
https://nationaldailyng.com/gernor-...

1 2 44 komentāri

 +14 [+] [-]

, 2018-08-07 11:13, pirms 6 gadiem
Nu ko, darbiņš bezvests pazudušo meklētājiem. Vācamiem grupiņās un sākam meklēt. Iesaku sākt Francijas vīnu laukos.

 +12 [+] [-]

, 2018-08-07 11:16, pirms 6 gadiem
Tūlīt uztaisīs ekstrasensu cīņas Ventspilī, uzvarētājam (tas kurš atradīs Akinjemi) FK Ventspils šalle

  +3 [+] [-]

, 2018-08-07 11:26, pirms 6 gadiem
Cerams, ka nav izdarījis pašnāvību. Lai gan maz ticams, bet nevar jau zināt kas cilvēkiem padomā.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-07 11:28, pirms 6 gadiem
Nolaupīts, aizbēdzis, pazudis, apmaldījies, ne tajā lidmašīnā iekāpis, dzīvokļa atslēgas pazaudējis. Bet varbūt spēlē paslēpes. Kurš atradīs tam piederēs.

  +9 [+] [-]

, 2018-08-07 11:29, pirms 6 gadiem
Āfrikāņu domāšanas veids ir vienkārši unikāls. )))))))))

  +7 [+] [-]

, 2018-08-07 11:32, pirms 6 gadiem
Ja Akinjemi grib spēlēt citur, viņam vienalga vajadzēs vienoties ar FKV un jaunajam klubam būs jāmaksā Ventspilij kompensācija. https://www.inbrief.co.uk/football-...

  +2 [+] [-]

, 2018-08-07 11:39, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Nolaupīts, aizbēdzis, pazudis, apmaldījies, ne tajā lidmašīnā iekāpis, dzīvokļa atslēgas pazaudējis. Bet varbūt spēlē paslēpes. Kurš atradīs tam piederēs.
a) slēpjas valsts policijas telpās; b) cer iegūt pilsonību un pievienoties KPV.lv, c) devies uz NN baudīt turnīru at dinamiešu dalību; d) imitē nigērišu, serbu vai albāņu mafijas ķīlnieku; e) vēl nav atgājis no V-pils pilsētas svētkiem f) u.c. versijas ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-07 11:47, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Tūlīt uztaisīs ekstrasensu cīņas Ventspilī, uzvarētājam (tas kurš atradīs Akinjemi) FK Ventspils šalle

😁

  +7 [+] [-]

, 2018-08-07 11:49, pirms 6 gadiem
Čalis arī savu instagram izdzēsīs. Neizprotams solis no Akinjemi , laikā , kad varēja pacelties augšup karjerā , viņš to sapish. Ko tad viņš tagad darīs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-07 12:00, pirms 6 gadiem
... ';

  +2 [+] [-]

, 2018-08-07 12:02, pirms 6 gadiem
ja tā rīkojas pēc savas prāta, un nav iejaukti kādi bandīti
tad nigers visiem parāda, ko var sagaidīt no melnā kontinenta
Eiropā citā klubā spēlēt bez kompensācijas laikam nevar
bet citur kādu robu var atrast

     [+] [-]

, 2018-08-07 12:28, pirms 6 gadiem
specha rakstīja: a) slēpjas valsts policijas telpās; b) cer iegūt pilsonību un pievienoties KPV.lv, c) devies uz NN baudīt turnīru at dinamiešu dalību; d) imitē nigērišu, serbu vai albāņu mafijas ķīlnieku; e) vēl nav atgājis no V-pils pilsētas svētkiem f) u.c. versijas ?
Es atbalstu pievienošanos Kaimiņa partijai. Tur viņiem kāds melnis pietrūkst.Vēl Kaimiņā varēja kādu no praida paņemt un noteikti iessaku Koba Jasu. Tas tieši īstais iederētos Kaimiņam.

  +5 [+] [-]

, 2018-08-07 12:37, pirms 6 gadiem
Liepājas trenera vietas aizpildītāja taktiskais gājiens - aizsūtīja pie viņa Grebi, tagad abi uz korķa uzkāpa...
taktika tikai neatmaksājās - tāpat atrāvās pa di...

  +2 [+] [-]

, 2018-08-07 12:47, pirms 6 gadiem
Ka tikai šis nav kāds gājiens, ko Akinjemi saskaņojis ar saviem nākamajiem darba devējiem...

Kā Obi Mikels savulaik.

  +7 [+] [-]

, 2018-08-07 12:53, pirms 6 gadiem
Nez kāpēc tad kad Biedriņš aizlaidās līdzīgā situācijā no Skonto basketbola kluba, tad par letiņu ''unikālo domāšanas veidu'' neviens neuztraucās, arī aicinājumi apēst banānu un sēdēt kokā nesekoja. Gandrīz vai visi rakstīja ''malacis, labāk uzreiz uz NBA, attīstīsies u.t.t.!" Cita lieta, ja runa ir par identiska vecuma āfrikāni pasaules līmenī vēl pat zemāka līmeņa klubā kā BK Skonto.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-07 12:55, pirms 6 gadiem
Liekas Stepanova vērtība bija 2 miljoni.

  -3 [+] [-]

, 2018-08-07 12:55, pirms 6 gadiem
Kā viens no variantiem,ir komanda,kas ir gatava maksāt tos 1.5 miljonus un spēlētājs arī ir gatavs tur doties,bet pašreizējie saimnieki FKV grib droši vien uzvārīties vairāk,zinot kluba saimnieku tā ir 100% un prasa astranomisku pārejas maksu ko nedos neviens klubs,spēlētājs saprot to un tādā veidā izrāda ka nespēlēs vairs FKV.Zinot kas pat fruktu ir Šišhanovs,domājams ka klubs labi laiž miglu mums visiem acīs stāstot ka nezin kur viņš ir.

  -3 [+] [-]

, 2018-08-07 12:55, pirms 6 gadiem
Dāvis_P rakstīja: Ka tikai šis nav kāds gājiens, ko Akinjemi saskaņojis ar saviem nākamajiem darba devējiem...

Kā Obi Mikels savulaik.
Vispār pārgalvīgs solis, ja vēlas vēl kaut ko sasniegt karjerā. Acīmredzot Akenjemi un viņa līdzgaitniekiem ir kaut kāds trumpis kabatā. Iespējams kaut ko zina vai ir pierādījumi, kuru rezultātā Ventspils attiektos no viņa kompensācijas. Tāpat vien aizmukt, nu nav jau mamutu laikmets, pirmatnējā kopiena vai kaut vai feodālisms, lai tā rīkotos.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-07 13:05, pirms 6 gadiem
Domājams, ka situācijai ir pavisam vienkāršs iemesls – bēgot Akinjemi vēlas "Ventspilij" pavēstīt, ka ļoti labprāt jau tagad pārceltos uz jaunu komandu
--------------------------------
šī ir raksta autora interpretācija?

  -2 [+] [-]

, 2018-08-07 13:07, pirms 6 gadiem
bondža rakstīja: Vispār pārgalvīgs solis, ja vēlas vēl kaut ko sasniegt karjerā. Acīmredzot Akenjemi un viņa līdzgaitniekiem ir kaut kāds trumpis kabatā. Iespējams kaut ko zina vai ir pierādījumi, kuru rezultātā Ventspils attiektos no viņa kompensācijas. Tāpat vien aizmukt, nu nav jau mamutu laikmets, pirmatnējā kopiena vai kaut vai feodālisms, lai tā rīkotos.
Ļoti ceru, ka ir kādi trumpji jauniem darba devējiem pret FKV nelikumīgām darbībām. Citus iemeslus neredzu, lai ņemtu pēdu. Un ja tas tā arī būs, tad ar lielāko baudu noskatīšos kā no LV futbola aizies tie FKV afēristi.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-07 13:30, pirms 6 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Nez kāpēc tad kad Biedriņš aizlaidās līdzīgā situācijā no Skonto basketbola kluba, tad par letiņu ''unikālo domāšanas veidu'' neviens neuztraucās, arī aicinājumi apēst banānu un sēdēt kokā nesekoja. Gandrīz vai visi rakstīja ''malacis, labāk uzreiz uz NBA, attīstīsies u.t.t.!" Cita lieta, ja runa ir par identiska vecuma āfrikāni pasaules līmenī vēl pat zemāka līmeņa klubā kā BK Skonto.
Tāpēc, ka Indriksons kļuva alkatīgs un praktiski virs ūdens BK Skonto turēja tikai ar mēŗķi pa lielāku kāpostu pārdot tam NBA klubam, kas viņu nodraftēs - BK SKonto naudu kaut kādu dabūja cik atceros, bet laikam sadomājušies bija nezin ko.
Nigērijas spēlētājs tomēr ir vēl jauns puika un laikam neapzinās, ka ar vienkāršu fizisku pazušanu no FKV nenozīmē uzreiz iespējamu spēlēšanu citā Eiropas valstu līgā, jo viņam ir līgums ar FKV.
Puisim bija jāsaņem dūša un jāsaka, ka ļoti vēlas pamēģināt spēkus spēcīgākā komandā un, lai ātri vienajas par transfēra summu - nu ok 1,5 milj. varbūt uz sitienu par viņu nevar samaksāt tie klubi, kas interesējas, bet no 750 k - 1 milj. var prasīt mierīgi un problēma atrisināta - puisis tiek tur kur vēlas un FKV dabon solīdu naudu, lai varētu gatavot aizstājēju uz nākamo sezonu.

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:31, pirms 6 gadiem
Dāvis_P rakstīja: Ka tikai šis nav kāds gājiens, ko Akinjemi saskaņojis ar saviem nākamajiem darba devējiem...

Kā Obi Mikels savulaik.
Kas tur bija ar Obi Mikelu? Vai tad klubs par viņu nedabūja naudu?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-07 13:33, pirms 6 gadiem
Kāpēc nepaprasa Algunam?

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:35, pirms 6 gadiem
Ambrē rakstīja: Kas tur bija ar Obi Mikelu? Vai tad klubs par viņu nedabūja naudu?
https://en.wikipedia.org/wiki/John_...

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:41, pirms 6 gadiem
Akinjemi pārdots turku Trabzonspor par 1,5 miljonu eiro

  +2 [+] [-]

, 2018-08-07 13:47, pirms 6 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Akinjemi pārdots turku Trabzonspor par 1,5 miljonu eiro
Kur informācijas avots?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-07 13:48, pirms 6 gadiem
Januks rakstīja: Kur informācijas avots?
tad tik lai skaita naudu un turki paši meklē

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:55, pirms 6 gadiem
Melnais apaču cilts virsaitis kaut kur norakts kūdras purvos

  -1 [+] [-]

, 2018-08-07 14:00, pirms 6 gadiem

  +5 [+] [-]

, 2018-08-07 14:01, pirms 6 gadiem
nu, pieņemsim, ka izlēma aizbēgt no Latvijas, pāriet uz jaunu, sev vēlamu komandu utt, bet kā tur ar tām Ventspils tiesībām starptautiskā līmenī - nevar taču pēkšņi sākt spēlēt citā komandā un par to nekas nebūs, ne kompensācijas jāmaksā, ne atļaujas anulē, utt, vai ne? murgs taču!

  -3 [+] [-]

, 2018-08-07 15:27, pirms 6 gadiem
Ambrē rakstīja: Tāpēc, ka Indriksons kļuva alkatīgs un praktiski virs ūdens BK Skonto turēja tikai ar mēŗķi pa lielāku kāpostu pārdot tam NBA klubam, kas viņu nodraftēs - BK SKonto naudu kaut kādu dabūja cik atceros, bet laikam sadomājušies bija nezin ko.
Nigērijas spēlētājs tomēr ir vēl jauns puika un laikam neapzinās, ka ar vienkāršu fizisku pazušanu no FKV nenozīmē uzreiz iespējamu spēlēšanu citā Eiropas valstu līgā, jo viņam ir līgums ar FKV.
Puisim bija jāsaņem dūša un jāsaka, ka ļoti vēlas pamēģināt spēkus spēcīgākā komandā un, lai ātri vienajas par transfēra summu - nu ok 1,5 milj. varbūt uz sitienu par viņu nevar samaksāt tie klubi, kas interesējas, bet no 750 k - 1 milj. var prasīt mierīgi un problēma atrisināta - puisis tiek tur kur vēlas un FKV dabon solīdu naudu, lai varētu gatavot aizstājēju uz nākamo sezonu.
Kur ir teikts, ka Ventspils negribeja par vinu kaut kadu mistiski nerealu summu, tapat ka Skonto? Nekads brinums tas nebutu. Varbut chalis vnk redzeja ka citadi ar FKV nekada baiga vienosanas nesanaks... Tas pats Biedrina gadijums, menedzeris pateica, ka par FKV prasito summu nevienam vinu nevajadzes un vini izdomaja sitadu fignu, kas nav smuki, bet dazreiz ta ir vieniga normala iespeja. Jo FKV jau tapat sanems naudu, ja calis grib Eiropa kur spelet, bet taa nebus nereala summa.

Es neesmu pret FKV, bet es negribu uzreiz nod//st cilveku, jo es nezinu kas tam visam bija pamata.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-07 16:41, pirms 6 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Kur ir teikts, ka Ventspils negribeja par vinu kaut kadu mistiski nerealu summu, tapat ka Skonto? Nekads brinums tas nebutu. Varbut chalis vnk redzeja ka citadi ar FKV nekada baiga vienosanas nesanaks... Tas pats Biedrina gadijums, menedzeris pateica, ka par FKV prasito summu nevienam vinu nevajadzes un vini izdomaja sitadu fignu, kas nav smuki, bet dazreiz ta ir vieniga normala iespeja. Jo FKV jau tapat sanems naudu, ja calis grib Eiropa kur spelet, bet taa nebus nereala summa.

Es neesmu pret FKV, bet es negribu uzreiz nod//st cilveku, jo es nezinu kas tam visam bija pamata.
Tāpēc Tu notirs klubu?

     [+] [-]

, 2018-08-07 17:52, pirms 6 gadiem
Ambrē rakstīja: Tāpēc, ka Indriksons kļuva alkatīgs un praktiski virs ūdens BK Skonto turēja tikai ar mēŗķi pa lielāku kāpostu pārdot tam NBA klubam, kas viņu nodraftēs - BK SKonto naudu kaut kādu dabūja cik atceros, bet laikam sadomājušies bija nezin ko.
Nigērijas spēlētājs tomēr ir vēl jauns puika un laikam neapzinās, ka ar vienkāršu fizisku pazušanu no FKV nenozīmē uzreiz iespējamu spēlēšanu citā Eiropas valstu līgā, jo viņam ir līgums ar FKV.
Puisim bija jāsaņem dūša un jāsaka, ka ļoti vēlas pamēģināt spēkus spēcīgākā komandā un, lai ātri vienajas par transfēra summu - nu ok 1,5 milj. varbūt uz sitienu par viņu nevar samaksāt tie klubi, kas interesējas, bet no 750 k - 1 milj. var prasīt mierīgi un problēma atrisināta - puisis tiek tur kur vēlas un FKV dabon solīdu naudu, lai varētu gatavot aizstājēju uz nākamo sezonu.
vai tik nebija tā, ka Biedriņa vecāki līgumu ar Skonto bija parakstījuši... jo puikam tik 16 gadi bija... kad palika pilngadīgs, tad no EČ pa taisno uz NBA aizlidoja ar mammu...

Indriksons SKONTO turēja tikai dēļ Biedriņa... neizdevās uzvārīties - aizklapēja bodīti ciet...
1 2 44 komentāri