Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rudņeva HSV interesējas par Santakrusu, "Roma" jauns treneris

Rudņeva HSV interesējas par Santakrusu, "Roma" jauns treneris
Roke Santakruss (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētais Vācijas Bundeslīgas klubs HSV izrāda interesi par bijušo Minhenes "Bayern" uzbrucēju Roki Santakrusu, ziņo vācu mediji. Tikmēr Itālijas "Serie A" klubs "Roma" paziņojis, ka par tā jauno galveno treneri kļūs Rudi Garsija.

HSV jaunais sporta direktors Olivers Kroicers, kurš amata pienākumus sācis pildīt tikai vakar, paziņojis, ka klubs interesējas par bijušo Minhenes "Bayern" uzbrucēju Roki Santakrusu. Aizvadīto sezonu Paragvajas izlases futbolists aizvadīja Spānijas čempionāta klubā "Malaga". Kroicers par Santakrusu izsakās sekojoši: "Viņš pilnībā atbilst mūsu prasībām. Viņš var spēlēt kā smailē izvirzītais uzbrucējs, spēj pieturēt bumbu un ir ar labu pieredzi."

Aizvadītajā sezonā Santakruss "Malagas" rindās nospēlēja 45 mačus un guva 12 vārtus. Savas karjeras, iespējams, spožākos brīžus paragvajietis piedzīvojis tieši Vācijā, kur, pārstāvot Minhenes "Bayern", aizvadīja 155 spēles un guva 31 vārtus. Paragvajas valstsvienības rindās uzbrucējs ir gājis laukumā 91 mačā un 25 reizes sarūgtinājis pretinieku vārtsargus. Šobrīd Santakruss ir brīvais aģents.

Savukārt Itālijas "Serie A" klubs "Roma" paziņojis, ka par tā galveno treneri kļuvis Rudi Garsija. Bijušais Francijas kluba "Lille" treneris ar Itālijas kausa ieguvējiem panācis vienošanos uz divām sezonām.

"Roma" kluba prezidents Džeimss Palotta slavēja komandas jauno vadītāju: "Mēs esam sajūsmā un pārliecināti, ka Rudi Garsija ir īstais cilvēks šim darbam. Viņš ir pierādījis, ka prot uzvarēt, un Garsijam ir lieliska futbola izpratne, kas labi iederas mūsu nākotnes vīzijā." Kluba izpilddirektors Italo Zanci: "Garsija turpinās attīstīt esošo talantu bāzi, tikmēr centīsies darīt visu iespējamo, lai uzvaras nāktu jau tagad. Ar nepacietību gaidām nākamo sezonu."

Izmantotie avoti:
Aktuelle Nachrichten -
Bild.de

Das Fußball Portal über die Fußball Bundesliga...
AS Roma | Official Website | Rome | Football |...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 22:30, pirms 11 gadiem
Nebuutu slikti pez transfera iegut papildinajumu.Bet tad ari Ruudim jauzmanas,ka nesanak palikt rezerve,kas buutu loti slikti.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 22:45, pirms 11 gadiem
Šķiet ka jaunais direktors nerubī, ka HSV jau ir viens smailes uzbrucējs Rudņevs.... šķiet, ka tur prasās pēc nedaudz cita ampluā uzbrucēja, bet nu labi, katrs zina labāk

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 23:19, pirms 11 gadiem
kādu vēl smailē izvirzīto uzbrucēju.. vajag vēl vienu apmēram tāda tipa uzbrucēju kā Baisters..
Rudņevs smailē visu nokārtos viens pats..

     [+] [-]

, 2013-06-13 11:34, pirms 11 gadiem
Santakruss var mierīgi spēlēt arī kā atvilktais uzbrucējs, apgādājot Rudņevu ar piespēlēm. Tā kā Sons praktiski jau ir Leverkūzenē, tad Santakruss varētu lieliski aizpildīt viņa pienākumus laukumā.

HSV gadījumā gan prasītos arī pēc pastiprinājuma pussargu līnijā, jo šosezon tieši tur sākās visas problēmas.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-13 15:40, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: Šķiet ka jaunais direktors nerubī, ka HSV jau ir viens smailes uzbrucējs Rudņevs.... šķiet, ka tur prasās pēc nedaudz cita ampluā uzbrucēja, bet nu labi, katrs zina labāk
Jā, direktori neko nerubī, ka komandā jau ir Rudņevs un ka komanda ap viņu jābūvē

     [+] [-]

, 2013-06-13 19:25, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: Šķiet ka jaunais direktors nerubī, ka HSV jau ir viens smailes uzbrucējs Rudņevs.... šķiet, ka tur prasās pēc nedaudz cita ampluā uzbrucēja, bet nu labi, katrs zina labāk
santakruuzs jau tikai aizvietos rudnevu kad vajadzees tpc nem velvienu smailes uzbruveeju

     [+] [-]

, 2013-06-13 21:42, pirms 11 gadiem
Kaut tik Rudņevs paliktu pamatsastāvā.