Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ramoss sociālajos tīklos izprašņā pats sevi un uzņemas vainu par "Ajax" spēles izlaišanu

Agris Suveizda

Ramoss sociālajos tīklos izprašņā pats sevi un uzņemas vainu par "Ajax" spēles izlaišanu
Serhio Ramoss. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas superklubs Madrides "Real" vakar veica treneru maiņu, atlaižot Santjago Solari un panākot Zinedina Zidāna atgriešanos amatā. Vēl pirms tam sociālajos tīklos ar interesantu jaunievedumu nāca klajā futbola komandas kapteinis Serhio Ramoss, pats sevi intervējot un komentējot virkni aktuālu jautājumu.

"Kā futbolistiem, mums patīk runāt nevis ar vārdiem, bet gan saviem darbiem laukumā, taču šosezon tas nav izdevies. Nesenie notikumi bijuši drausmīgi, un es no tiem neslēpjos. Mēs neslēpjamies," raksta Ramoss. "Mēs, spēlētāji, esam galvenie atbildīgie, un es, kā kapteinis, esmu vēl vairāk atbildīgs kā jebkurš cits. Tādēļ domāju, ka godīgākais veids, kā atbildēt uz jautājumiem, kas dzirdami riņķī, būtu dot uz tiem tiešas un skaidras atbildes."

"Vai dzeltenā kartīte Amsterdamā bija kļūda? Tā neapšaubāmi bija kļūda, un es par to uzņemos vainu par 200%. Vai atbildes spēles laikā tika uzņemta dokumentālā filma par mani? Ir veiktas noteiktas vienošanās, un nevienu brīdi prātā nebiju iedomājies, ka spēle varētu izvērsties šādi. Spēlei ritot, filmas uzņemšana tika piebremzēta," atbildēja Ramoss, kurš vēlāk neapstiprināja konfliktus ar kluba prezidentu Florentino Peresu un komandas biedriem, taču arī nenoliedza tos.

"Vai es ģērbtuvē strīdējos ar prezidentu? Ģērbtuvju lietas tiek izrunātas un atrisinātas ģērbtuvē. Starp mums nav nekādu problēmu, un mums visiem rūp viens un tas pats: Madrides "Real". Vai runāju komandas biedru priekšā un kritizēju viņus? Mēs vienmēr ģērbtuvē runājam un motivējam cits citu. Un allaž konstruktīvā veidā. Vai man bija strīds ar Marselu? Mēs replikām apmaināmies katrā treniņā. Tā ir normāla sastāvdaļa darba procesam, kas tiek veikts paaugstināta spiediena apstākļos. Bet tas jāuztver tikai ar humoru, jo tamlīdzīgas lietas notiek regulāri. Marselu man ir kā brālis. Kādēļ es braucu uz Valjadolidu? Jo vēlējos būt tuvumā un atbalstīt komandas biedru. Kas notiek ar treneri [kurš tobrīd vēl nebija atlaists]? Tas ir lēmums, kuru nepieņemam mēs un kurā nekad neiejaucamies. Mums ir milzīga cieņa pret komandas "Real" treneri un vienmēr viņu atbalstām.

Šīs atziņas, bez šaubām, ir ārkārtīgi neveiksmīgas sezonas rezultāts, taču, ja mūs neapturēja panākumi, tad mēs neļausim, lai mūs apturētu neveiksmes. Tas ir mūsu pienākums turpināt iet uz priekšu, strādāt un attīstīties. Un mums ir jāatceras, ka daži no mums ir pietiekami laimīgi spēlēt Madrides "Real", daži no mums ir pietiekami laimīgi būt šā kluba vēstures daļa, bet Madrides "Real" bija, ir un vienmēr būs Madrides "Real". Neviens atsevišķs cilvēks neveido Madrides "Real" stāstu, bet šis stāsts tiek rakstīts kopīgi. Kopā mums ir jāstrādā nākotnei un jāatjauno mūsu cerības. #HalaMadrid."

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SergioRamos/sta...