Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs paliek rezervē, "Ergotelis" spēli pārtrauc lietus

Agris Suveizda

Ivanovs paliek rezervē, "Ergotelis" spēli pārtrauc lietus
Deniss Ivanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien kārtējo spēli Turcijas futbola čempionātā aizvadīja Latvijas izlases aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētais "Sivasspor", kas izbraukumā ar 0:2 piekāpās "Kasimpasa" komandai. Savukārt Māra Verpakovska pārstāvētais Hēraklejas "Ergotelis" vakar uzņēma Pirejas "Olympiakos", taču lietusgāžu dēļ mačs netika pabeigts. Ne Ivanovs, ne Verpakovskis laukumā nedevās.

Šopēcpusdien Turcijas Superlīgas 12.kārtas ietvaros divu pastarīšu duelī "Kasimpasa" uzņēma "Sivasspor". Mājinieki iepriekšējos 11 mačos ieguva tikai trīs punktus, bet "Sivasspor" ar septiņiem punktiem ieņēma priekšpēdējo vietu 18 komandu konkurencē. Šosezon abu komandu bilance ("Kasimpasa" attiecīgi savā laukumā, bet "Sivasspor" izbraukumā) bija ļoti līdzīga - piecās spēlēs pa neizšķirtam un četriem zaudējumiem (gūto un zaudēto vārtu attiecība 4:17 un 4:16).

"Kasimpasa" savā laukumā bija piedzīvojusi divus smagus zaudējumus - 2:6 pret "Fenerbahce" un 0:7 pret "Trabzonspor" (toties "Sivasspor" Trabzonā zaudēja ar 1:6). Taču šoreiz "Kasimpasa" līdzjutējiem beidzot bija iemesls priecāties, jo tika izcīnīta pirmā uzvara šosezon. Pirmās 45 minūtes noslēdzās neizšķirti 0:0, taču otrajā puslaikā mājinieki guva divus bezatbildes vārtus - 2:0.

Deniss Ivanovs kā allaž tika pieteikts spēlei, taču šoreiz netika iekļauts pamatsastāvā un laukumā tā arī nedevās. Rezervē palika arī Māris Verpakovskis, kura pārstāvētais klubs "Ergotelis" uzņēma Grieķijas čempionāta līdervienību Pirejas "Olympiakos". Pirmajā puslaikā vārti netika gūti, taču otrais puslaiks spēcīgo lietusgāžu dēļ tā arī netika izspēlēts.

Izmantotie resursi:
Sivasspor Kulübü Resmi Żnternet Sitesi |...
SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση

  -1 [+] [-]

, 2010-11-14 17:30, pirms 14 gadiem
Stulbie griekji! Kautkas taads Griekijaa vien var notikt..

  -1 [+] [-]

, 2010-11-14 17:49, pirms 14 gadiem
Grieķi no cukura
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-14 18:26, pirms 14 gadiem
Interesanti, kur paliks Māris pēc šīs sezonas. Īres līgums ar Ergotelis komandu viņam beidzas pēc šīs sezonas. Uz Kijevu jau atpakaļ nedosies. Ivanova klubam rezultāti pēdējā laikā ir katastrofāli, tāpēc tas nav brīnums, ka tiek veiktas izmaiņas sastāvā. Žēl, ka tās tikai nelīdz. Ieteiktu turkiem pa ziemu papētīt transfēru tirgu. Citas izejas, izskatās, viņiem nav.

     [+] [-]

, 2010-11-15 09:10, pirms 14 gadiem
Verpakovskis ir viens spilgts piemērs tam, ko alkatība dara ar cilvēku... varēja lēnām rāpties uz augšu, piedāvājumi toreiz netrūka.. bet nē, redz, jāņem tas dārgākais variants. Māra aģentam bija septiņreiz jānomēra pirms nogriež. kā vienmēr - tuvredzība biznesā, sportā un daudzās jomās izmaksā dārgāk kā tālredzīgi plāni...
Man vienkārši žēl, ka normālu sportistu šādi "ņem priekšā" Kijevas Dinamo sistēma.