Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels izkārto vārtsargam sarkano kartīti un gūst "hattrick", Lazdiņš uzvar čempionus

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rakels izkārto vārtsargam sarkano kartīti un gūst "hattrick", Lazdiņš uzvar čempionus
Deniss Rakels
Foto: Sportowefakty.pl

Izcilu spēli Polijas 1. līgas čempionātā šodien aizvadījis Deniss Rakels - viņš pie 0:1 nokārtoja pretinieku vārtsargam sarkano kartīti un pendeli, pēc kuras partneris panāca 1:1, bet pēcāk pats pievienoja trīs vārtus, ļaujot Katovices GKS uzvarēt ar 4:2. Augstākā līmenī lielisks panākums Arta Lazdiņa Gļivices "Piast", kas noņēma čempiones Vroclavas "Slask" (3:1) skalpu. Atkal uz maiņu Maskavas CSKA rindās nācis Aleksandrs Cauņa, bet armijnieki turpina krāt uzvaras.

Krievijas Premjerlīgas 15. kārtas spēlē Aleksandra Cauņa Maskavas CSKA, turnīra līdere, viesos tikās ar pārsteidzoši augstajā 4. pozīcijā esošo "Kuban", kas turklāt Premjerlīgas ietvaros jau vairāk nekā gadu nebija zaudējusi savā laukumā. CSKA šo sēriju lauza, taču diemžēl Cauņa otro maču pēc kārtas palika rezervē, jo treneris Leonīds Sluckis atkal priekšroku deva zviedram Pontusam Vernblūmam. CSKA pēc ielaista 11 metru soda sitiena pašā 1. puslaika izlaida vadību (1:1), taču pēc pārtraukuma Ahmeds Musā guva savus otros vārtus un atkal jau deva vadību CSKA. Savukārt zviedrs Rasmuss Elms 57. minūtē uzstādīja galarezultātu - 3:1 CSKA labā. Cauņa uznāca uz maiņu 70. minūtē, labās malas pussarga pozīcijā aizvietojot Zoranu Tošiču. Sev atvēlētājā laikā Cauņa pāris reizes centrēja, kā arī izprovocēja pretiniekus uz pārkāpumiem. CSKA arī pēc šīs uzvaras turpinās atrasties 1. vietā.

Arta Lazdiņa pārstāvētā Gļivices "Piast" šodien viesos negaidīti ar 3:1 pārspēja Polijas čempioni Vroclavas "Slask", kas pirms šīs kārtas ieņēma 5. vietu - Ekstraklases jaunpienācējai liela uzvara! Lazdiņš atkal devās sākumsastāvā un 12. minūtē atzīmējās ar nopelnītu dzelteno kartīti. Pārtraukumā Artis pie 2:1 tika nomainīts. Šī uzvara ļāvusi "Piast" atgriezties labāko desmitniekā.

Tikmēr zemākā līmenī, Polijas 1. līgas čempionātā, šodien ar trim rezultatīviem raidījumiem izcēlās Deniss Rakels. Viņa Katovices GKS mājas spēlē pret Olštinas "Stomil" nonāca zaudētājos ar 0:1, taču, pateicoties Rakelam, nokļuva vairākumā un uzvarēja. 10. minūtē Rakelu soda laukumā notrieca vārtsargs, izpelnoties sarkano kartīti. Denisa komandas biedrs Pšemislavs Pitrijs Rakela nopelnīto pendeli ar pirmo piegājienu nerealizēja, taču pats raidīja bumbu vārtos ar atkārtotu mēģinājumu (1:1). Toties 29. un 32. minūtē jau pats Rakels īsā laika posmā iesita divus vārtus un panāca 3:1. Viesi 86. minūtē mazākumā spēja padarīt rezultātu slidenu, taču 90. minūtē Rakels pielika treknu punktu - 4:2! Rakelam trīs vārti šodien un sezonā kopā pieci.

Kā vēsta sportowefakty.pl, pirmajos vārtos Rakels ar galvu noslēdza partnera centrējumu, otrajos lieliski uzsprintoja un guva vārtus ar spēcīgu sitienu, bet trešajos viņš raidīja bumbu tukšos vārtos pēc tam, kad tā pēc partnera sitiena bija trāpījusi pa stabu. Mača pēdējās sekundēs Rakels tika nomainīts. Pretinieku rindās spēlēja mums zināmais lietuvietis Mindaugs Kalons.

Bezcerīgi Ukrainas Premjerlīgā turpina spēlēt Ivana Lukjanova Zaporožjes "Metallurg". Šodien mājās 0:5 pret Kijevas "Dynamo", bet Lukjanovs palika rezervē. "Metallurg" bilance ir vairāk nekā slikta: 0-2-13.

DĀR čempionātā vēl viens zaudējums Pāvelam Šteinboram un Ritum Krjauklim - viņu "Golden Arrows" mājās ar 0:1 piekāpās "Maritzburg United". Abiem mūsējiem pilna spēle.

Vakar Ungārijas čempionāta spēlē rezervē tā arī palika Aleksandrs Čekulajevs, bet viņa "Lombard Papa" viesos ar 0:1 zaudēja "Siofok".

     [+] [-]

, 2012-11-10 20:14, pirms 12 gadiem
Varbūt tomēr Rakels vēl nav pazudis

  +2 [+] [-]

, 2012-11-10 20:16, pirms 12 gadiem
"CSKA pēc ielaista 11 metru soda sitiena pašā 1. puslaika izskanā nonāca zaudētājos ar 0:1,"

visparigi taja bridi bija 1-1, pirmie izvirzijas vadiba CSKA vartus guva Musa. Sportacentram labs limenis, speles protokola taka ari vajadzetu ieskatities.

     [+] [-]

, 2012-11-10 20:16, pirms 12 gadiem
Rakelam jāuzmanās no vārtsarga, kurš dusmās būs gatavs viņu pietest.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-10 20:20, pirms 12 gadiem
Nespēju rast izskaidrojumu, kāpēc soliņš jāsilda Čekulajevam un Lukjanovam. Ukrainā komandai iet vienkārši drausmīgi, bet spēlētāju, kurš pirmajos mačos parādīja sevi kā līderi, tur malā. Kaut kas neizskaidrojams.

Ļoti liels prieks par Rakelu un apsveicu ar hat-trick. Tā turēt! Ļoti labs panākums arī Lazdiņam. Malači.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-10 20:45, pirms 12 gadiem
bembists rakstīja: Varbūt tomēr Rakels vēl nav pazudis
Žēl, ka to nevar teikt par Karašausku!

     [+] [-]

, 2012-11-10 23:55, pirms 12 gadiem
bembists rakstīja: Varbūt tomēr Rakels vēl nav pazudis
Musu talantigie puisi pasi nepazud,vinus pazudina musu klubu un izlases treneri,ka ari LFF dazi nekompitenti amatviri.Rakelu jau sen vajadzeja iespelet lielaja izlase.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja