Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Visu izšķīra meistarība"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kazakevičs: "Visu izšķīra meistarība"
Dainis Kazakevičs
Foto: www.jelgavasvestnesis.lv

Futbola kluba "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs pēc izstāšanās no UEFA Eiropas līgas atzina, ka norvēģu "Molde" pelnīti tikusi tālāk, un šajā duelī visu izšķīrusi spēlētāju meistarība."

Latvijas kausa ieguvēja "Jelgava" šodien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 2. kārtas atbildes mačā uzvarēja Norvēģijas vienību "Molde" – 2:1, taču divu maču summā tālāk tika skandināvi, kuri guva vairāk vārtu izbraukumā.

"Jelgavas" galvenais treneris Dainis Kazakevičs "Neveiksmīgs sākums. Stratēģiski bija svarīgi pirmajās minūtēs pieturēt bumbu un uzbrukumus veidot pa malām. Ļoti vāja spēle aizsardzībā un koncentrēšanās trūkums. Ielaistie vārti mūsu situāciju sarežģīja vēl vairāk. Ne bez veiksmes palīdzības, taču pelnīti tikām atpakaļ spēlē un iesitām divus vārtus. Pietrūka nedaudz trešajiem."

Treneris uzskata, ka "Molde" tikusi tālāk pelnīti: "Uzvarēja komanda, kas bija labāka divu maču summā. Futbolā viss notiek likumsakarīgi. Ja salīdzina šo spēli ar pirmo maču, "Molde" bija vājāka, tikai mēs to nespējām pilnībā izmantot. Sākumā mums pietrūka ticības, tāpat uzskatu, ka visu izšķīra meistarība."

Vaicāts par to, vai ir bažas, ka komanda varētu nebūt gatava svētdienas Virslīgas mačam pret "Jūrmalu", Kazakevičs apstiprināja, ka pamats uztraukumam ir: "Protams, ka ir bažas. Par to, ka spēlētāji varētu nepaspēt atjaunoties, jo šodien lielā karstumā tika atdots daudz spēka gan fiziskā ziņā, gan emocionālā. Gatavosimies..."

Komandas sastāvā lielas rotācijas sezonas otrajai pusei nebūs. "Ir interese par pāris futbolistiem no ārzemju vidusmēra klubiem. Nekā konkrēta pagaidām nav, tāpēc uzvārdus neatklāšu. Savu sastāvu papildināsim tikai piespiedu kārtā, ja būs savainojumi vai kāds dosies prom."

"Molde" galvenais treneris Čels Jonevrets: "Nebija nepieciešamības, lai spēle būtu tik ļoti nervoza. Pirmajās 12 minūtēs bijām ļoti labi, iesitām vārtus, taču pēc tam atdevām iniciatīvu "Jelgavai". Jā, jūsu komanda spēlēja labāk, taču mēs viņiem palīdzējām. Jāteic, ka "Jelgava" vairāk noticēja savām spējām. Atzīšu, ka bijām ļoti noguruši jau pirmajā puslaikā. Protams, laimīgs, ka uzvarējām un domāju, ka rezultāts pelnīts."

Vaicāts komentēt sava vārtsarga spēli, treneris uzskata, ka abos ielaistajos vārtos viņam traucējusi saule. Vērtējot komandas izredzes nākamajā kārtā, treneris bija optimistisks: "Bumba ir apaļa, tāpēc nekad neko nevar paredzēt. Tagad gan par to vēl nedomājam, jo mums nedēļas nogalē ir svarīga līgas spēle".

  +4 [+] [-]

, 2010-07-22 21:45, pirms 14 gadiem
es līdz pēdējam cerēju

 +25 [+] [-]

, 2010-07-22 21:51, pirms 14 gadiem
Vistuvak bijāt no visiem LV klubiem lai tālak tiktu... ar to ari apsveiecu..
tikko tikat no pirmās ligas arā.. un te jau.. EL..

  -3 [+] [-]

, 2010-07-22 22:01, pirms 14 gadiem
Moldei baigi pašpārliecniātais treneris pirms un pēc spēles! Tāpēc viņi ir 13 vietā Norvēģijā un gandrīz zaudēja Jelgavai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-07-22 22:21, pirms 14 gadiem
Kazakevičs :'' šitik pietrūka''

  +6 [+] [-]

, 2010-07-22 23:01, pirms 14 gadiem
masalskis123 rakstīja: Nekas tas dos papildus pieredzi!!
Jaunajiem tas tikai vajadzīgs..

  +9 [+] [-]

, 2010-07-22 23:04, pirms 14 gadiem
Cmon, mēs tak visi zinājām ka Jelgava pelnījusi tikt tālāk
Pirmajā spēlē kompensācijas laikā gūti vārti
Un šajā spēlē cīņas spars
Prieks par Jelgavu

  +1 [+] [-]

, 2010-07-23 06:19, pirms 14 gadiem
ElwiiC rakstīja: Cmon, mēs tak visi zinājām ka Jelgava pelnījusi tikt tālāk
Pirmajā spēlē kompensācijas laikā gūti vārti
Un šajā spēlē cīņas spars
Prieks par Jelgavu
Savējie vienmēr pelnijuši

  +1 [+] [-]

, 2010-07-23 09:25, pirms 14 gadiem
Neko darīt... Cīnamies tālāk un panākumi neizpaliks!

  -1 [+] [-]

, 2010-07-23 10:00, pirms 14 gadiem
"Treneris uzskata, ka "Molde" tikusi tālāk pelnīti: "Uzvarēja komanda, kas bija labāka divu maču summā. "

Un neviens neatgādināja, ka divu maču summā labākās komandas nav, jo rezultāts ir 2:2? Tikai pateicoties UEFA gaiteņiem (resp., tur izdomātiem noteikumiem) Molde tika tālāk...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-23 11:44, pirms 14 gadiem
Paldies Daini!
Apsolīji,ka gūsi vārtus un izdarīji.Moldē neizdevās,bet Jūrmalā atguvi zaudēto.Cepuri nost un veiksmīgu spēli virslīgā!

     [+] [-]

, 2010-07-23 15:22, pirms 14 gadiem
Žurka rakstīja: Moldei baigi pašpārliecniātais treneris pirms un pēc spēles! Tāpēc viņi ir 13 vietā Norvēģijā un gandrīz zaudēja Jelgavai!
toties no tribīnēm varēja labi redzēt, kā treneris nervozē, staigāja un tā dīvaini purināja rokas