Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Malašenoks: "Spēles Eirokausos bija kā patīkams sapnis"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Malašenoks: "Spēles Eirokausos bija kā patīkams sapnis"
Oļegs Malašenoks
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc vakardien izcīnītās uzvaras UEFA Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtā pret norvēģu "Molde" (2:1) domās par aizvadītajām divām spēlēm Eirokausos Sportacentrs.com dalījās "Jelgavas" pussargs Pāvels Bormakovs un uzbrucējs Oļegs Malašenoks.

Pirmo vārtu guvējs vakardienas mačā Pāvels Bormakovs bija visai gandarīts par uzvaru, kaut gan tikt nākamajā kārtā tā neļāva: "Domāju, ka mums noteikti izdevās nospēlēt labi. Bijām debitanti, taču var teikt, ka starp Latvijas klubiem Eirokausos bijām labākie. Centīsimies progresēt un iepriecēt līdzjutējus! Mani vārti? Vārtsargam patraucēja saule, ko izdevās izmantot... Bet kopumā - redzams, ka "Molde" ir galvastiesu pārāka komanda, mēs esam amatieri, kas vakaros trenējas. Futbols mums ir hobijs. Norvēģi bija pārāki meistarības ziņā, arī fiziski stiprāki. Mums palīdzēja karstums, jo viesos ir auksts, tur norvēģi jūtas labāk, bet te ātrāk nogura.

Gribu pateikt lielu paldies līdzjutējiem, kuri mūs atbalstīja - bez viņiem spēlēt būtu grūti. Apsolu, ka sezonas turpinājumā centīsimies viņus iepriecināt ar uzvarām Virslīgā! Kad tribīnes ir pilnas un cilvēki kliedz, rodas papildus enerģija, centība. Kad cilvēki fano par mums, jūtamies kā mājās - vienalga, vai tas ir Daugavpilī, Ozolniekos vai Slokā!"

Savukārt "Jelgavas" uzbrukuma līderis Oļegs Malašenoks bija mazliet sarūgtināts, ka neizdevās pārvarēt norvēģu barjeru: "Šobrīd īpaši apmierināts neesmu... Uzvara vienmēr sagādā prieku, taču bija iespēja tikt tālāk. Jau noticējām, ka tas ir iespējams, turklāt bija arī iespējas, tāpēc žēl, ka divu spēļu summā zaudējām. Tomēr viņiem ir augstāka meistarība - tur mazliet nokavējam, tur vēl, un šis "mazliet" arī pietrūka. Centāmies, atdevām visus spēkus - kā sanāca, tā sanāca. Norvēģiem ir lielāka pieredze - mums tā Eirokausos bija debija."

Bijušais "Jūrmalas" uzbrucējs arī atzina, ka Slokā pilnībā izjutis mājas laukuma priekšrocības: "Vismaz es noteikti jutos kā mājās, Jūrmalā spēlēju trīs gadus. Ir vēl daži tādi mums komandā. Slokā ir labs stadions, tikai žēl, ka veiksmi neatnesa. Tagad Jelgavā būvē jaunu stadionu - tur noteikti būtu vinnējuši [smejas]! Pirmajā spēlē mums bija grūtāk nekā viņiem šodien, tāpēc laikam jau "Molde" uzvara jāuzskata par likumsakarīgu. Tomēr patīkami, ka līdzīgi nospēlējām pret laba čempionāta stabilu komandu."

"Var teikt, ka spēles Eirokausos bija kā patīkams sapnis. Tagad jāatrod jaunas emocijas, un viss būs kārtībā! Zinu, ka par mani interesējas citi klubi - futbols ir tāda spēle, ka vienu dienu esi te, nākamajā vairs ne. Mani te viss apmierina - paralēli futbolam nekur nestrādāju. Taču katram skaidrs - ja būs labs piedāvājums, es labprāt pamēģinātu spēkus stiprākā čempionātā. Ja nebūs - viss apmierina arī tepat!" piebilda uzbrucējs.

  +4 [+] [-]

, 2010-07-23 16:44, pirms 14 gadiem
Tev izdosies Sapņi piepildās

  +4 [+] [-]

, 2010-07-23 16:45, pirms 14 gadiem
Auda čempions

  +6 [+] [-]

, 2010-07-23 16:49, pirms 14 gadiem
frensiss rakstīja: Auda čempions
Aizej pie aasrsta

     [+] [-]

, 2010-07-23 17:04, pirms 14 gadiem
Domāju, ka nākošsezon šo patīkamo sapni izdosies realizēt līdz galam

  +5 [+] [-]

, 2010-07-23 17:52, pirms 14 gadiem
Amatieri spēlē labāk par LMT virslīgas pretendentiem uz zeltu! Ventspils šajā sezonā piedzīvoja kārtīgu Fiasko! un kur 3.6 miljoni iebāzti? Nunsio algā kurš ne*uja nevar izdarīt .... LM gan nevar apcelt pretinieks tiešām bija spēcīgs bet k-kādu Makedonijas Teteksu gan varēja samizot! Kauns!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-07-23 18:01, pirms 14 gadiem
Skonto lielāaks kauns
Nevarēeja ''stadiona apkopeejus'' vinnēet.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-23 18:13, pirms 14 gadiem
Ja,Jelgava labi nospeleja.Tacu jateic,kaMolde nav pagajusa gada Molde,jo pagaidam "kulas"pa Norvegijas augstakas ligas apaksu.
Bet tas nemazina nopelnus,jo Jelgava ir labakais Latvijas klubs eirokausos.
Ko lai saka skonto izgazas,gadas,cerams,jaunie gus macibu.Lm speleja pret cl grupu turnria limena komandu(pat ja neieklus cl turnira,ta pat sparta aptuveni atbilst tam limenim).Ventspils zaudeja,apmeram,vienlidzigam pretiniekam,jo Ventspili daudz jauno speletaju.
Nakamgad,cerams,klasies labak.Katra zina sliktak neklasies,jo visi izstajas uzreiz "aiz pirmas barjeras"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2010-07-23 22:56, pirms 14 gadiem
atbildes spele vnk ideala palides Jelgava

     [+] [-]

, 2010-07-24 00:04, pirms 14 gadiem
tiešām, bezmaz vienīgā komanda iekš LV, kas spēlē no sirds, kaut gan meistarības brīžiem pietrūkst. Ja būs nauda un pie stūres paliks Dainis , tad pēc pāris gadiem Jelgava stabili būs LV top 3.