Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Dnipro" atbildes spēlē pārsteidz "Napoli" un finālā spēkosies ar "Sevilla"

"Dnipro" atbildes spēlē pārsteidz "Napoli" un finālā spēkosies ar "Sevilla"
Foto: AP/Scanpix

UEFA Eiropas līgas finālā šovakar iekļuva iepriekšējās sezonas čempione "Sevilla" un Ukrainas klubs "Dnipro". Seviljas komanda arī atbildes spēlē uzveica itāļu "Fiorentina" (2:0, summā 5:0), bet "Dnipro" Ukrainas galvaspilsētā Kijevā pārspēja citu Itālijas vienību – "Napoli" (1:0, summā 2:1).

"Napoli" un "Dnipro" dueļa pirmajā spēlē itāļu klubs savā laukumā ievērojami dominēja, tomēr viesi no Ukrainas izrāva neizšķirtu (1:1). Atbildes spēlē pirmais puslaiks aizritēja diezgan līdzīgā cīņā, "Dnipro" organizētajai aizsardzībai tiekot galā ar nedaudzajiem viesu centieniem.

Arī otrā puslaika sākumā "Dnipro" darbojās pārliecinošāk un atklāja spēles rezultātu. Pēc Jevgēņija Konopļankas reida kreisajā malā centrējums sasniedza Jevgēņiju Seļezņovu, kurš izvirzīja vadībā nosacītos mājiniekus (1:0). Jāpiebilst, ka viņš guva vienīgos "Dnipro" vārtus arī pirmajā spēlē. "Napoli" devās uzbrukumā, taču Ukrainas kluba aizsardzība bija pārāka – "Dnipro" spēja izveidot arī dažus bīstamus prettriecienus.

Līdz ar to "Dnipro" kļuva par otro Ukrainas klubu, kas kvalificējies UEFA Eiropas līgas finālam. Pirms sešiem gadiem Eiropas līgā uzvarēja Doņeckas "Shakhtar".

"Sevilla" un "Fiorentina" pirmā spēle Seviljā noslēdzās ar spāņu kluba pārliecinošu uzvaru (3:0), un Itālijas komandai šodien vajadzēja pārsteigt, lai uzvarētu summā. Brīnumi gan nenotika – "Sevilla" jau pirmajā puslaikā guva divus vārtus, un visi jautājumi par dueļa uzvarētāju tika slēgti.

Atlikušajās 45 minūtēs "Sevilla" ļāva mājiniekiem pārņemt iniciatīvu, taču "Fiorentina" nespēja gūt goda vārtus. Vislabākā iespēja laukuma saimniekiem bija 67. minūtē, kad pussargs Josips Iličičs nerealizēja 11 metru soda sitienu.

UEFA Eiropas līgas fināls notiks 27. maijā. Tas tiks aizvadīts Polijas galvaspilsētā Varšavā.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +4 [+] [-]

, 2015-05-15 00:13, pirms 9 gadiem
Izskatījās, ka Napoli nekad nav lietu redzējuši. Pilnīgi impotenti. Pelnīti Dņepro finālā

  +4 [+] [-]

, 2015-05-15 00:13, pirms 9 gadiem
nu jā, tā tiesneša kļūda 1. mačā izrādījās liktenīga. Spēles kvalitāte šodien briesmīga, ņemot vērā laika apstākļus.

     [+] [-]

, 2015-05-15 00:19, pirms 9 gadiem
un par Benitesu veel izraadot interesi Real un City ,smiekliigaakaas baumas ko peedeejaa laikaa naacies lasiit

  +1 [+] [-]

, 2015-05-15 00:20, pirms 9 gadiem
Emeri jāņem 2 tituls !

  +4 [+] [-]

, 2015-05-15 00:49, pirms 9 gadiem
Gāza kā pa Jāņiem
Finālā, gan liekas ka Seviļa paņems. Un ir jau pelnijusi arī ar savu spēli šogad.
Bet prieks ka vismaz Ukraiņu tautai un valstij kāds prieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-05-15 02:17, pirms 9 gadiem
dinamo-7 rakstīja: За ДНИПРО! надеюсь в финале это команда русско-украинская даст бой и завоюет титул Лиги Европы! Севилью пора ставить на колени !
Nekada sakara ar krieviju. Prieks par Ukrainas klubu, tiesam parsteidza sosezon!

     [+] [-]

, 2015-05-15 02:58, pirms 9 gadiem
Slava Ukraine,slava gerojam!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-15 08:55, pirms 9 gadiem
vismaz tāds prieks kara nomocītajai un oligarhu izzagtajai valstij

  +2 [+] [-]

, 2015-05-15 09:33, pirms 9 gadiem
dinamo-7 rakstīja: За ДНИПРО! надеюсь в финале это команда русско-украинская даст бой и завоюет титул Лиги Европы! Севилью пора ставить на колени !
Šaubos, vai Tev kāds ukrainis piekritīs, ka šī komanda būtu jādala ar krieviem. Un šaubos, vai krievi priecātos par ukraiņu uzvaru.

  +4 [+] [-]

, 2015-05-15 09:41, pirms 9 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Šaubos, vai Tev kāds ukrainis piekritīs, ka šī komanda būtu jādala ar krieviem. Un šaubos, vai krievi priecātos par ukraiņu uzvaru.
Vislabākais, ka šogad Ukrainas klubi par spīti karam ir stipri augstāk nekā lielie Krievu naftas magnātu klubi.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-15 10:48, pirms 9 gadiem
dinamo-7 rakstīja: За ДНИПРО! надеюсь в финале это команда русско-украинская даст бой и завоюет титул Лиги Европы! Севилью пора ставить на колени !
Tu, utubunga, Dnipro komandā nav neviena krieva
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-05-15 14:21, pirms 9 gadiem
dinamo-7 rakstīja: Самая прямая sakara ar Krieviju.
Krimai gadsimtiem ilgi nebija nekāda sakara ar Krieviju, tāpēc lieki diskutēt par Dņepropetrovsku, kurā ukraiņu īpatsvars tikai pieaug. Tik pat labi varētu teikt, ka Rīga ir vācieši pilsēta, vai ne? Un Maskavu dibināja Kijevas lielkņazs

     [+] [-]

, 2015-05-16 10:39, pirms 9 gadiem
dinamo-7 rakstīja: Ты даже меня не понял! Днепропетровск -сам город ,был основан Екатериной II ,следовательно, чтобы вы там не говорили, русские считают его своим родным городом ,да и русских там живет больше половины! Так что и команда это русско-украинская !) Да и тренер с игроками по-русски говорит!

Русский язык не знают только или не хотят учить -самые злые и дурные люди.
Nevis es tevi nesapratu, bet tu mani nesaprati! Es to jūsu slāvu valodu ļoti labi saprotu. Palasi vēlreiz kā tu raksti... jums krieviem tā lielummānija un varenības sajūta ir neadekvāta (it sevišķi Latvijā dzīvojošajaiem) tas laikam tpc, ka paskatoties uz globusu var redzēt, ka lielu daļu zemeslodes aizņem pleķis ar uzrakstu Krievija, tas atkal rada ilūziju "lielāks- tātad stiprāks/labāks". Tu raksti, ka "viņi" vai "jūs" uzskatat to par savu dzimto pilsētu?! Tak visur, kur jūs ieperinaties kā sērga, jūs uzskatiet to par sev piederošu vietu. Es atkal runāju par faktiem, ka tur nespēlē neviens krievs (Vismaz ne tuvu pamatsastāvam un tuvai rezervei) un gribu uzsvērt to, ka ukraiņi sportā ir diez gan lieli malači un bez krieviem dzīvotu un iztiktu daudz daudz labāk nekā ar. Bet futbola vietā tu te gvelz par Jekaterīnu II - viņa arī fuci kapāja?!
Un vēl piestarpini kaut ko par valodas mācīšanu/nemācīšanu. Paskaties cik raiti ar valodas apguvi jums te iet Latvijā dzīvojot visu mūžu! Visslinkākais orangutāns tik ilgu laiku dzivojot šeit, pat negribot, tekoši mēlesmežģus mauktu.
Pat es būdams ļoti slinks- papildus latviešu valodai runāju angliski un krieviski kamēr liela daļa tavējo- protat tikai jūsu "mātes" valodu. Tad kuri te ir kā tu saki "самые злые и дурные люди"???