Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Crusaders" treneris: "Liepājai ir laba komanda, kuras sastāvā ieguldīti 1.36 miljoni"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Crusaders" treneris: "Liepājai ir laba komanda, kuras sastāvā ieguldīti 1.36 miljoni"
Stefens Baksters
Foto: bbc.com

Ceturtdien "Liepāja" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas atbildes cīņā pēdējās sekundēs izrāva uzvaru divu spēļu summā pret Ziemeļīrijas "Crusaders". Lieli prieki liepājniekiem, bet tikpat liels sarūgtinājums ziemeļīriem, ko vietējiem Belfāstas medijiem neslēpa arī treneris Stefens Baksters.

"Crusaders" galvenais treneris Stefens Baksters bija tiešs: "Tas bija neticami nežēlīgs veids, kā zaudēt. Mums izdevās izturēt "Liepājas" pirmā puslaika uzbrukumus [tiesa, vienus vārtus "Liepāja" pirmajās 45 minūtēs guva - aut.] un otrā puslaika gaitā mēs kļuvām labāki. Manuprāt, viņu otrie vārti bija viņu vienīgā vārtu gūšanas iespēja otrajā puslaikā. Tāpēc šis zaudējums ir ļoti rūgta vilšanās. Mēs bijām tik tuvu, lai tiktu otrajā kārtā. Šķiet, ka uz tablo bija palikušas kādas 40 sekundes, kad viņi guva otros vārtus. Tā ka tas bija nežēlīgs trieciens, visi ir ļoti nomākti."

Baksters atcerējās spēles notikumus: "Mums nav nekādu pretenziju par 11 metru soda sitienu, toties pēc tam mēs izturējām pretinieku uzbrukumu vētru. Taču otrie vārti bija īsta vilšanās. Īstenībā tai epizodē uzskatījām, ka tika pārkāpti noteikumi pret Polu Hītliju, taču tiesnesis atdeva bumbu "Liepājai". Pēc tam viņi nogādāja bumbu soda laukumā un bumba atlēca pie puiša, kurš guva vārtus."

Baksters gan neslēpa, ka Latvijas komanda bija favorīte, kurai "Crusaders" prata sagādāt ļoti nopietnas raizes: "Tomēr kopumā es varu būt tikai lepns par savu puišu centieniem abu spēļu garumā. "Liepāja" ir ļoti laba komanda. Viņu sastāva veidošanā tika ieguldīti aptuveni 1.2 miljoni sterliņu mārciņu [~1.36 miljoni eiro - aut.]. Tā ka šie standarti priekš mums bija augsti, bet mēs tik un tā bijām tuvu, lai kvalificētos tālākām cīņām. Diemžēl tas nenotika."

Izmantotie resursi:
Belfast Live: Latest Belfast News, sport &...

  -2 [+] [-]

, 2017-07-09 20:41, pirms 7 gadiem
Kā var to aprēķināt!?!
Liepājas budžets visus gadus kopā nav bijis tik liels.

  +4 [+] [-]

, 2017-07-09 20:50, pirms 7 gadiem
Vispār 2015. gadā liepājnieki prezentēja 307 k eur budžetu. Pieņemot pat melnās naudas, un sponsoru kāpumu, diez vai šogad budžets lielāks par 400 k ir.
p.s. lai cik liels prieks , ka vismaz kāds LV klubs tika tālāk, jāatzīst, ka kopumā spēle bija sētas līmenī...

  +6 [+] [-]

, 2017-07-09 21:02, pirms 7 gadiem
Nu redz,uzpeld arī Liepājas budžeta lielums. Ārzemju specdienesti nesnauž.Skatoties uz spēlētāju iegādi,domāju,ka nosauktā summa nav tālu no patiesības.Tādi spēlētāji,kā Tomič,Keita,GueyeTomkovič,Lebamba,Eristavi par sviestmaizi nespēlē un vēl jau ir pieklājīgi Latvijas spēlētāji ,pašu lielāko zvaigzni Karašausku ieskaitot.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 21:25, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Nu redz,uzpeld arī Liepājas budžeta lielums. Ārzemju specdienesti nesnauž.Skatoties uz spēlētāju iegādi,domāju,ka nosauktā summa nav tālu no patiesības.Tādi spēlētāji,kā Tomič,Keita,GueyeTomkovič,Lebamba,Eristavi par sviestmaizi nespēlē un vēl jau ir pieklājīgi Latvijas spēlētāji ,pašu lielāko zvaigzni Karašausku ieskaitot.
Lēti viņi nav, bet no kurienes tad kaut kāds īrs izrauj šādu summu. Gan jau kaut kāds transfermarekt vienādojums.