Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Bijušais Gorkša klubs atspēlējas no 0:2 pēdējās divās derbija minūtēs

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Bijušais Gorkša klubs atspēlējas no 0:2 pēdējās divās derbija minūtēs
''Queens Park Rangers'' futbolistu gaviles

Foto: Action Images/Scanpix

Vakar, 27. novembrī, pie fantastiska punkta savā laukumā Londonas derbijā tika ''Queens Park Rangers'', kas otrā puslaika trešo kompensācijas minūti sāka 0:2, bet ar diviem pārsteidzoši ātriem vārtiem pabeidza maču 2:2 pret ''Brentford''. Pēc spēles īpašu neapmierinātību par komandas faniem, kuri aizgāja ātrāk, pauda QPR treneris Īans Holovejs.

Anglijas otrajā pēc spēka līgā ''Championship'' satikās QPR ar ''Brentford''. Abas Londonā bāzētās komandas dzīvojas pa tabulas vidusdaļu ar reālistisku iespēju tuvākajā laikā gan nokļūt izkrišanas zonā, gan pat aizcīnīties līdz kvalificēšanai uz augstāko līgu.

Pirmajā puslaikā vārti netika gūti. Tomēr drīz pēc pārtraukuma pārliecinošāk spēlējošā ''Brentford'' atklāja rezultātu, kad pēc lieliskas piespēles uzņemšanas soda laukumā vārtos precīzi sita Lasē Vibe (0:1). 81. minūtē dānis atzīmējās vēlreiz, atkal no tuvas distances trāpot mērķī (0:2). Uzbrucējs Vibe nespēja iesist ne reizi pirmajās 11 spēlēs, bet 12. pret QPR iesita uzreiz divus.

Spēlei tika piešķirtas četras kompensācijas minūtes, kas gan likās daudz par maz, lai atspēlētu veselus divus vārtus. Arī QPR fani tā domāja, spriežot pēc tukšajām tribīnēm. Interesanti, kādas būs viņu sajūtas, kad uzzināja, kas notika pēc viņu aiziešanas...

Trešajā kompensācijas minūtē ''Brentford'' vārtsargs darbojās gaužām neveiksmīgi un nespēja notvert bumbu pēc pretinieku centrējuma. Tā aizlidoja viņam garām un gaisa cīņu uzvarēja Mets Smits, kurš samazināja starpību - 1:2. Brīdi vēlāk QPR ieguva tālu brīvsitienu. Bumba tika triekta līdz pat pretinieces soda laukumam, kur tā rikošeta rezultātā nonāca tieši vārtu priekšā Lūkam Frīmenam, kurš nesasteidza situāciju un sita precīzi - 2:2.

Pēc spēles QPR galvenais treneris Īans Holovejs izcēla komandas raksturu, kā arī skarbi kritizēja fanus, kuri pameta arēnu pirms finālsvilpes: ''Mūsu puišiem jūs [fani] bijāt vajadzīgi. Jums bija jāpaliek. Tiem, kuri tā darīja - fantastiski, šī uzvara ir arī jūsu. Bet neejat prom ātrāk, ja tā darāt, tad varat nemaz nenākt.''

Jāpiemin, ka Latvijas izlases nu jau bijušais kapteinis Kaspars Gorkšs pārstāvēja QPR no 2008. līdz 2011. gadam, aizvadot 114 spēles.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-28 23:01, pirms 6 gadiem
kam tik šis klubs nav bijis bijušais

     [+] [-]

, 2017-11-28 23:04, pirms 6 gadiem
Tiesam mulkigi izcelt bijusais jeb nebijusais klubs, kadam speletajam!!!!