Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Lyon" paziņo, ka izjukusi Fekira 60 miljonus vērtā pāreja uz "Liverpool"

Rolands Eliņš

"Lyon" paziņo, ka izjukusi Fekira 60 miljonus vērtā pāreja uz "Liverpool"
Nabils Fekirs (no labās)
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubs „Lyon” paziņojis, ka pārrunas ar „Liverpool” par rezultatīvā uzbrucēja Nabila Fekira pāreju ir pārtrauktas un tiek gaidīti citi piedāvājumi no citiem klubiem. Tas varētu pamatīgi sašūpot Francijas futbola transfēru tirgu, jo Fekira pievienošanās „Liverpool” tika uzskatīta par gandrīz vai jau notikušu darījumu.

Francijas Futbola federācijas preses sekretārs šodien franču medijiem apstiprināja iepriekš ziņoto par to, ka 24 gadus vecais Nabils Fekirs izgāja medicīniskās pārbaudes „Liverpool” komandā. Kopumā ar iepriekš ziņoto par abu komandu pārrunām, tika uzskatīts, ka tas nozīmē praktiski pabeigtu darījumu, kurš tika lēsts 60 miljonu eiro vērtībā.

Taču šovakar „Lyon” oficiāli paziņoja, ka visas pārrunas ar „Liverpool” tikušas pārtrauktas. Lai arī „Lyon” atzina, ka Liverpūles klubs bijusi Fekira prioritāte, sarunas šovakar 20:00 pēc Francijas laika tikušas pārtrauktas. Franču mediji vēsta, ka pēc Fekira medicīniskajām pārbaudēm „Liverpool” centusies piedāvāt mazāku transfēra summu, bet „Lyon” uz to nav ielaidusies.

„Lyon” toties savā paziņojumā norādīja, ka uzklausīs citus piedāvājumus no ambicioziem klubiem, kuri spēs saistīt gan Lionas kluba, gan Fekira uzmanību.

Fekirs aizvadītajā sezonā 40 mačos izcēlās ar 23 vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, saistot vairāku Eiropas bagāto klubu uzmanību un arī iekļūstot Francijas izlases sastāvā Pasaules kausā. Visas pārrunas gan varēs notikt tikai pēc PK beigām, jo valstsvienības galvenais treneris Didjē Dešāns skaidri norādījis saviem futbolistiem, ka finālturnīra laikā necietīs nekādus traucējumus no malas par transfēru baumām vai pārrunām, tādēļ licis vai nu sakārtot savus darījumus līdz Pasaules kausam vai atlikt tos uz vasaras otru pusi.

Izmantotie resursi:
https://www.olweb.fr/fr/article/nab...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-06-10 19:39, pirms 6 gadiem
Domāju, ka tikai politiska spiediena rezultātā ir vērojamas šādas samērā mazvērtīgo musļiku spēlētāju cenas.