Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Inter'' prezidents: ''Benitesa aiziešana kļuva neizbēgama''

''Inter'' prezidents: ''Benitesa aiziešana kļuva neizbēgama''
Rafaels Benitess
Foto: AFP/Scanpix

Kā jau ziņojām, tad šodien Spāņu trenera Rafaela Benitesa ceļi ar Itālijas čempioni Milānas ''Inter'' šķīrās. Kluba prezidents Masimo Morati pēc notikušā izteicies, ka Benitesa atstādīšana bija kļuvusi neizbēgama.

Pēc Benitesa aģenta sarunām ar ''Inter'' kluba vadību tika nolemts, ka abu pušu ceļi šķirsies. ''Žēl, ka mūsu (''Inter'' kluba – aut.) attiecības ar Benitesu ir beigušās, tomēr jāteic, ka viņa aiziešana kļuva neizbēgama,'' atzīst Milānas kluba prezidents Masimo Morati.

Neskatoties uz to, ka 50 gadus vecais treneris pie ''Inter'' stūres pavadīja tikai pusi sezonas, viņš par Milānas klubu neko sliktu netaisījās teikt. ''Vēlos pateikties visiem, kuri mani atbalstīja – spēlētājiem, kluba darbiniekiem un līdzjutējiem, kuri pauda uzticību. Abi iegūtie tituli (Itālijas superkauss un FIFA klubu Pasaules kauss – aut.) tika izcīnīti, pateicoties apkārtējo uzticībai,'' sacīja Benitess, kuru 2004. gadā, vadot ''Valencia'', un 2005. gadā, pārstāvot ''Liverpool'', UEFA atzina par gada labāko treneri Eiropā.

Spāņu speciālists turpināja: ''Par spīti skumjām, ka nākas pamest tik lielu klubu kā ''Inter'', es ar prieku atcerēšos tos mirkļus, kad pēc klubu Pasaules kausa iegūšanas fani mūs sagaidīja mājās. Vēlreiz pateicos klubam par visu un novēlu nākotnē sasniegt augstākos mērķus. Nobeigumā pateicos arī Morati, kurš pirms sezonas izvēlējās tieši mani kā jauno treneri.''

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...

  +5 [+] [-]

, 2010-12-23 21:17, pirms 13 gadiem
uz kadu Portugales/Spanijas klubu, kas cinas par palikshanu augstakaja liga! Sorry, bez ironijas...

  +3 [+] [-]

, 2010-12-23 21:17, pirms 13 gadiem
Rafas laiks man liekas pagājis...

  +2 [+] [-]

, 2010-12-23 21:28, pirms 13 gadiem
Jā diemžēl ar to bija jārēķinās, ka jau uzreiz no komandas prasīs augstāko rezultātu! Tas ir Inter un tur atlaides nedod, lai pameklē laimi kur citur!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-23 21:29, pirms 13 gadiem
Laiks strādāt un laiks aiziet. Šoreiz bija Rafas laiks aiziet. Vismaz aizgāja ar trofeju; arī labi. A sērija Rafam izrādījās par smagu. Nu nav viņš gatavs motivēt spēlētājus kritiskos brīžos (arī "Liverpool" laikos nebija).

  +1 [+] [-]

, 2010-12-23 21:39, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Laiks strādāt un laiks aiziet. Šoreiz bija Rafas laiks aiziet. Vismaz aizgāja ar trofeju; arī labi. A sērija Rafam izrādījās par smagu. Nu nav viņš gatavs motivēt spēlētājus kritiskos brīžos (arī "Liverpool" laikos nebija).
Atradies LFC pārzinātājs. Būtu tuvāk pasekojis LFC tad teiktu pavisam kko citu.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-23 22:30, pirms 13 gadiem
Smilga rakstīja: Atradies LFC pārzinātājs. Būtu tuvāk pasekojis LFC tad teiktu pavisam kko citu.
Nez, kāpēc Benitess aizgāja no LFC? Varbūt tāpēc, ka labi strādāja?

     [+] [-]

, 2010-12-23 22:31, pirms 13 gadiem
Nu man Benitez vienmēr ir licies tāds tīrs kausu tipa treneris, neviena viņa vadītā komanda nav spējusi uzrādīt labus rezultātus ~35 spēļu etapā. Nav jau tā ka viņš būtu slikts treneris, Liverpool arī pēc viņa aiziešanas buksē, jo lielākā kļūda bija Alonso palaišana ( Pēc manām domām ) Akvilānī projekts pilnībā izgāzās, maskerano prom, Kuyts un Džerards pastāvīgi traumēti, nav jau kam to komandu vilkt Un tiem spēlētājiem kas vēl biku to komandu tur līmeni drī tas viss arī piegriezīsies ( Reina, Torres ) Tie pastiprinājumi kuri ir atnākuši vietā Maxi, Cols, Jovanovičs nu nav tie tāda līmeņa spēlētāji ar kuriem varētu cīnīties pret Chelsea, MU, Arsenal tagd jau arī City un Spurs.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-23 22:38, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Nez, kāpēc Benitess aizgāja no LFC? Varbūt tāpēc, ka labi strādāja?
Yanks + Purslow utt. Īsāk sakot vadības uzskati nesakrita ar Rafas uzskatiem par futbolu. Nevajadzīga vadības iejaukšanās transfēros un liegums pārvaldīt akadēmiju. Ar 7. vietu epl nekāda sakara nebija. Kristianam vnk nepatika Rafa, jo uzskatīja viņu par traucēkli savā darbā=pārdot klubu. Ja NESV būtu nopirkuši klubu vasaras sākumā Rafa vēl paliktu LFC.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-23 22:44, pirms 13 gadiem
Guncha123 rakstīja: Nu man Benitez vienmēr ir licies tāds tīrs kausu tipa treneris, neviena viņa vadītā komanda nav spējusi uzrādīt labus rezultātus ~35 spēļu etapā. Nav jau tā ka viņš būtu slikts treneris, Liverpool arī pēc viņa aiziešanas buksē, jo lielākā kļūda bija Alonso palaišana ( Pēc manām domām ) Akvilānī projekts pilnībā izgāzās, maskerano prom, Kuyts un Džerards pastāvīgi traumēti, nav jau kam to komandu vilkt Un tiem spēlētājiem kas vēl biku to komandu tur līmeni drī tas viss arī piegriezīsies ( Reina, Torres ) Tie pastiprinājumi kuri ir atnākuši vietā Maxi, Cols, Jovanovičs nu nav tie tāda līmeņa spēlētāji ar kuriem varētu cīnīties pret Chelsea, MU, Arsenal tagd jau arī City un Spurs.
Lielākā problēma ir onkulis Rojs kuram nav ne jausmas kā labāk izmantot esošos spēlētājus. Par viņa epl izbraukumā uzvarēto spēļu % labāk vispār nerunāt. Katra nākamā reize kad viņš runā ar presi ir nožēlojamāka par iepriekšējo. Viņš nav Liverpūles cilvēks- ne tā kā Rafa. Ļoti ceru ka vasarā viņš pazudīs.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-23 23:03, pirms 13 gadiem
Smilga rakstīja: Yanks + Purslow utt. Īsāk sakot vadības uzskati nesakrita ar Rafas uzskatiem par futbolu. Nevajadzīga vadības iejaukšanās transfēros un liegums pārvaldīt akadēmiju. Ar 7. vietu epl nekāda sakara nebija. Kristianam vnk nepatika Rafa, jo uzskatīja viņu par traucēkli savā darbā=pārdot klubu. Ja NESV būtu nopirkuši klubu vasaras sākumā Rafa vēl paliktu LFC.
Es gan uzskatu, ka tagadējais "Liverpool" sniegums ir tieši saistīts ar Rafas nemākulīgo darbību - tās jau ir atskaņas. Tas, ka Rafa ir kausu treneris, ir vispārzināms fakts. 7.vieta EPL tam bija apliecinājums. Komanda viņam bija laba, bet galarezultāts "nulle". Nu nav viņš izcils treneris ilgtermiņā, nav.
Es uzskatu, ka labākais treneris priekš "Liverpool" ir Uljē.

     [+] [-]

, 2010-12-24 00:17, pirms 13 gadiem
mani jau vairāk interesē,kas nāks vietā,par Leonardo,nu es būtu stipri pārsteigts,tad jau pieņemāks liktos atsaukt Lipi no pensijas,bet,ja man būtu jāizvēlas,tad darbu piedāvātu tagadējam Valencia trenerim,viņš zin kā no minimuma(ja tā var teikt par sikspārņiem,nu salīdzinot uz eiropas fona)izspiest maksimumu,man jau liekas ka būtu labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-24 08:39, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: mani jau vairāk interesē,kas nāks vietā,par Leonardo,nu es būtu stipri pārsteigts,tad jau pieņemāks liktos atsaukt Lipi no pensijas,bet,ja man būtu jāizvēlas,tad darbu piedāvātu tagadējam Valencia trenerim,viņš zin kā no minimuma(ja tā var teikt par sikspārņiem,nu salīdzinot uz eiropas fona)izspiest maksimumu,man jau liekas ka būtu labs
Kāds vēl Lipi! Neies tak viņš trenēt "Inter"! Viņš ir "Juves" cilvēks un punkts. Cik var noprast, tad vienošanās ar Leonardo jau praktiski panākta. Varbūt, ka tā arī labāk. Vismaz iesaistīts kādus pāris itāliešu rotācijā, lai klubam nav kauns valsts priekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja