Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Patu savainojuma dēļ nespēlēs "Copa America" izcīņā

Agris Suveizda

Patu savainojuma dēļ nespēlēs "Copa America" izcīņā
Alešandre Patu tiek nonests no laukuma
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Itālijas futbola klubs "Milan" aizvadīja "A Sērijas" sezonas pēdējo spēli, izbraukumā cīnoties neizšķirti 0:0 ar "Udinese". Kādā divcīņā savainojumu guva brazīliešu uzbrucējs Alešandre Patu, kurš līdz ar to nevarēs izlasei palīdzēt ne tikai pārbaudes mačos pret Nīderlandi un Rumāniju, bet arī jūlijā notiekošajā "Copa America" izcīņā.

"Milan" sezonas pēdējā spēle Udīnē bija tikai formalitāte – čempionu tituls jau bija Rossoneri rokās. Mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, ar ko "Udinese" pietika, lai nosargātu ceturto vietu un kvalificētos UEFA Čempionu līgai. Pēc beigu svilpes "Udinese" spēlētāji līksmoja, bet tik priecīgs prāts pēc mača diez vai bija "Milan" uzbrucējam Alešandrem Patu, kurš otrajā puslaikā savainojuma dēļ tika nomainīts.

Patu kādā divcīņā netālu no "Udinese" soda laukuma izmežģīja plecu, un "Milan" ārsts Mauricio Dževi apgalvoja, ka operācija nebūs nepieciešama, taču Patu nāksies izlaist vismaz mēnesi. Pirmajā jūlijā Argentīnā sāksies "Copa America" izcīņa, kurā Brazīlija ir ielozēta vienā apakšgrupā ar Paragvaju, Ekvadoru un Venecuēlu. Tomēr Patu šis turnīrs ies secen, jo, kā sacīja Dževi, Patu nepaspēs iziet pilnvērtīgu rehabilitācijas posmu un atgūt optimālo sportisko formu.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...

  +1 [+] [-]

, 2011-05-23 20:59, pirms 13 gadiem
nu atkal Patu savainojums pie tam pēdējā spēlē, kad viss jau ir zināms.