Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas 13. kārtas saldais ēdiens no Mančestras VSB tiešraidē

Premjerlīgas 13. kārtas saldais ēdiens no Mančestras VSB tiešraidē
"Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops.
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien "Viasat Sport Baltic" pārraidīs Anglijas Premjerlīgas 13. kārtas spēles: "Watford" – "Manchester United", "Chelsea" – "Norwich City", "Manchester City" – "Liverpool", "Tottenham Hotspur" – "West Ham United" un "Crystal Palace" – "Sunderland".

Anglijas Premjerlīgas 13. kārtas centrālais mačs notiks Mančestrā, kur vietējais "Manchester City" savā "Etihad" stadionā tiksies ar "Liverpool". Mājinieki pēc diviem zaudējumiem "West Ham" un "Tottenham Hotspur", nākamajā piecās spēlēs izcīnījuši trīs uzvaras un divreiz spēlējot neizšķirti, atgriežoties turnīra tabulas pirmajā vietā. "Liverpool" oktobra pēdējā dienā ar 3:1 apspēlēja čempionus "Chelsea", sagādājot trenerim Jirgenam Klopam pirmo uzvaru Premjerlīgā. Tomēr prieki bija īsi – jau nākamajā kārtā "sarkanie" ar 1:2 piekāpās "Crystal Palace", atkal noslīdot uz desmito vietu.

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs

“Watford un Manchester United komandas var būt apmierinātas ar punktu skaitu sezonas pirmajā nogrieznī – jaunpienācēja Watford tabulā ir tūlīt pat aiz pirmā desmitnieka un jau zināmā drošībā domājot par vietas saglabāšanu līgā, savukārt United ir tikai divu punktu atstatumā no līdera Manchester City. Abu komandu spēlē kopīgā iezīme ir laba aizsardzības organizācija un problēmas uzbrukumā. Kamēr Watfordai ir iezīmējies spilgts līderis – Odions Ighalo, gūstot septiņus7 vārtus no komandas 11, Luī Van Gālam priekšējā līnijā ir nopietnas problēmas, jo traumēti Rūnijs, Marsiāls un arī Feleinī. Tas dos iespēju sestdien sevi pierādīt kādam citam!”

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs

“Premjerlīgas 13. kārtā Londonas derbijā tiekas turnīra tabulas kaimiņi - 5. vietu ieņemošie Tottenham Hotspur uzņems West Ham United, kas atrodas vienu pozīciju zemāk. Abām vienībām sezonas pirmajās 12 spēlēs izdevies izcīnīt 21 punktu. Hotspur ir viena no divām komandām, kas šosezon vēl nav zaudējuši savā laukumā, savukārt United aizvada savu labāko sezonas sākumu Premjerlīgas turnīrā. Īpaša uzmanība jāpievērš Hotspur uzbrukuma līderim Harijam Keinam, kas pēdējās četrās visu turnīru spēlēs guvis sešus vārtus, tikmēr United pēdējās septiņās visu turnīru spēlēs izcīnījuši tikai divas uzvaras. Šai spēlei ir principiāls raksturs gan derbija ziņā, gan turnīra tabulas ziņā, tāpēc, tiekoties līgas trešajai un piektajai rezultatīvākajai komandai, varam cerēt uz aizraujošu, rezultatīvu futbolu.”

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs

“Sanderlendas Melnie kaķi jau no sezonas sākuma ir ierauti cīņā par vietas saglabāšanu līgā. 9. oktobrī holandiešu treneri Diku Advokātu nomainīja "izdzīvošanas" speciālists Sems Alerdaiss, kura vadībā ievērojamas pārmaiņas komandas sniegumā vēl nebija pamanāmas. Kaut ko vairāk līdzjutēji gaida pirmdienas spēlē Londonā, jo izlašu pārtraukums Lielajam Semam nāca īstajā brīdī lai treniņos pārliecinātu padotos par savām futbola idejām!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic"

DienaLaiksSpēle
Sestdien14:40Watford – Manchester United
Sestdien16:55Chelsea – Norwich City
Sestdien19:25Manchester City – Liverpool
Svētdien18:25Tottenham Hotspur – West Ham United
Pirmdien21:55Crystal Palace – Sunderland
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-21 12:14, pirms 8 gadiem
jus te reali bez apvainojumiem nemaz nevariet iztikt?!
bus diezgan intresanta spele MAN City vs Liverpool!abam komandam ir robi sastava,bet tas nemazina speles intrigu,jacer kad Aguero ir gatavs spelet uz 100% ,preteja gadijuma bus problemas.
par skaistu speli un cerams par 3 punktiem-man City!