Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL paziņo starptautisko maču dalībniekus

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL paziņo starptautisko maču dalībniekus
"Azteca Stadium" pirms šosezon plānotās "Chiefs" un "Rams" spēles
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) ir paziņojusi tās komandas, kas nākamsezon piedalīsies jau par ikgadēju tradīciju kļuvušajos starptautiskajos mačos Londonā un Mehiko.

Lai arī Nacionālā futbola līga ir čempionāts, kurā spēlē tikai ASV pilsētās bāzētas komandas, pēdējos gados ir kļuvis par tradīciju atsevišķus regulārās sezonas mačus aizvadīt ārpus ASV robežām un par nu jau par ierastām uzņemošajām pilsētām ir kļuvušas Lielbritānijas galvaspilsēta Londona un Meksikas galvaspilsēta Mehiko.

Mehiko ir plānots aizvadīt vienu spēli un tajā piedalīsies Kanzassitijas "Chiefs" un Losandželosas "Chargers". Jāatgādina, ka arī 2018. gada sezonā Kanzassitijai bija ieplānota spēle Mehiko un šosezon viņu pretiniekiem bija jābūt "Rams" vienībai, taču sliktās laukuma kvalitātes dēļ Meksikā ieplānotā spēle nenotika, komandām attiecības skaidrojot Losandželosā.

Savukārt Lielbritānijā notiks četri mači – divas spēles Vemblija stadionā, bet divas Totenhemas "Hotspur" stadionā. Šajos mačos tiksies Hjūstonas "Texans" un Karolīnas "Panthers", Džeksonvilas "Jaguars" un Tampabejas "Buccaneers", Čikāgas "Bears" un Oklendas "Raiders", kā arī Sinsinati "Bengals" un Losandželosas "Rams".

Visu maču datumi vēl tiks precizēti, tāpat kā tiks precizētas Lielbritānijā plānoto maču norises vietas.

Jāsaka, ka NFL ārpus ASV ir aizvadījuši jau kopumā 91 maču un vairāk kā trešā daļa (33 spēles) no tiem ir izspēlēti tieši Lielbritānijā. Meksikā ir notikuši jau 10 mači. Tāpat NFL ir spēlējuši Vācijā, Japānā, Spānijā, Zviedrijā, Austrālijā un Īrijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2019-01-24 11:48, pirms 5 gadiem
Labākais mačs ticis Meksikai.. Bet nu arī Londonā šo to varēs apskatīt, pie reizes varbūt sanāks ievērtēt jauno Totenhemas stadionu