Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pounsijs pievienojas "Chargers", Skendrikss – "Redskins"

Juris Miņins
Juris Miņins

Pounsijs pievienojas "Chargers", Skendrikss – "Redskins"
Orlando Skendrikss (gaišajā formā)
Foto: Getty Images/Scanpix

Turpinoties Nacionālās futbola līgas (NFL) brīvo aģentu tirgus periodam, vairāki diezgan pazīstami spēlētāji ir tikuši pie jaunām komandām, lai gan citiem jaunie līgumi vēl ir jāpagaida.

Lai arī Nacionālās futbola līgas (NFL) brīvo aģentu tirgus pirmo dienu trakums ir pagājis, komandas turpina komplektēt jaunās sezonas kaujas sastāvus. Tā, piemēram, centra uzbrucējs Maiks Pounsijs, kurš iepriekš pats paprasīja, lai viņu atlaiž no Maiami "Dolphins", ir ticis pie jauna darba devēja, jo noslēdza divu gadu līgumu ar Losandželosas "Chargers" un šajā laikā plāno saņemt 15 miljonus ASV dolāru.

Kornerbeks Orlando Skendrikss gan nevienu neprasīja, taču Dalasas "Cowboys" viņu atlaida. Ilgi gan 31 gadu vecais aizsargs bez darba nepalika, jo Vašingtonas "Redskins", kā izskatās, vēlas Džošam Normanam atrast kvalitatīvu un spējīgu partneri, kurš nosegtu otru laukuma malu. Šīs vēlmes apmierināšanas izmaksas gan pagaidām nav zināmas, taču, kā vēsta informēti avoti, Vašingtona vispirms vēlējās nolīgt Dominiku Rodžersu-Kromartī, taču viņa pieprasītā alga izrādījās par augstu.

Savukārt Indianapolisas "Colts", samaksājot 15 miljonus, tika pie balsta uzbrucēja Erika Ībrona, kurš iepriekš pārstāvēja Detroitas "Lions". Jāsaka, ka Ībrons ir lielisks piespēļu ķērājs, kas var noderēt Endrjū Lakam, kurš, paredzams, nākamsezon atgriezīsies spēļu apritē.

Tāpat ir jāpiemin, ka Pitsburgas "Steelers" ir atlaiduši Maiku Mičelu, bet viņa vietā nolīga bijušo Grīnbejas "Packers" ārējā perimetra aizsargu Morganu Brunetu. Savukārt Džeksonvilas "Jaguars" ir atlaidusi malējo uzbrucēju Alenu Hērnsu.

Visbeidzot, jau pieminētā "Cowboys" vienība ir nonākusi līdz idejai, ka komandai, lai uzlabotu un arī atvieglotu Ezekila Eliota spēli, ir nepieciešams labs bloķētājs, tāpēc viņi no Oklendas "Raiders" iemainīja Džamaizu Olavali.

Jāpiebilst, ka, lai arī NFL komandas samērā aktīvi slēdz līgumus ar spēlētājiem, dažiem, kurus var saukt par pirmā lieluma zvaigznēm, vēl aizvien nav darba vietas uz 2018. gada sezonu. Starp tādiem ir gan Ndomokungs Su, gan Bešo Brīlends (viņam gan tika piedāvāts līgums, taču spēlētājs neizturēja fiziskos testus), gan arī pēdējie aizsargi Kenijs Vakaro un Eriks Rīds, kā arī citi.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports