Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Eagles" saspēlniekam Ventzam sezona, iespējams, ir beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

"Eagles" saspēlniekam Ventzam sezona, iespējams, ir beigusies
Kārsons Ventzs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandai Filadelfijas "Eagles" var nākties sezonu noslēgt bez pirmā saspēles vadītāja Kārsona Ventza, kuram ir konstatēts muguras savainojums.

Filadelfijas "Eagles" aizvadītājā sezonā kļuva par "Super Bowl" čempioniem finālā, kuru aizvadīja ar otro saspēlnieku Niku Foulsu zem centra, pārspējot Jaunanglijas "Patriots", taču 2018. gada sezona viņiem ir izvērtusies galīgi ne čempionvienības cienīga, jo pēc 13 aizvadītiem mačiem viņi ir guvuši vien sešas uzvaras.

Sezonu "Eagles" vienībai bija jāsāk bez savainotā Kārsona Ventza, kurš vēl nebija atlabis no ceļgala traumas, bet nu, pirms izšķirošajiem mačiem, kuros noskaidrosies vai Filadelfijas komanda spēlēs izslēgšanas mačos vai nē, var atkal nākties iztikt bez pirmā saspēles vadītāja.

Par iemeslu tam kalpo Ventza muguras savainojums, kas viņu nomoka kādu laiku. Pašlaik ir zināms, ka tas ir ilgstošas slodzes izraisīts kaula lūzums. Sākotnējie izmeklējumi rāda, ka operācija nebūs nepieciešama, taču vai saspēles vadītājs varēs spēlēt vai arī viņam būs jāsāk atlabšanas kurss tūdaļ pat, to noteiks padziļinātā ārstu izpēte.

Tiek lēsts, ka atlabšana varētu ilgt līdz pat trim mēnešiem. Visās turpmākajās spēlēs, kurā Ventzs nevarēs piedalīties laukumā dosies Niks Foulss. Par viņa dalību šīsnedēļas spēlē pašlaik nav skaidrības.

Nākošā Filadelfijas "Eagles" spēle ir paredzēta šajā svētdienā, kad viņi stāsies pretī Losandželosas "Rams" spēcīgajam uzbrukumam.

Kā arī...

- Ņujorkas "Jets" savainoto spēlētāju sarakstā ir ievietojusi komandas vadošo pussargu Aizeju Krovelu. Pie vainas tam ir kājas lielā pirksta atkārtots savainojums.

- Svētdien, kājas augšstilba savainojuma dēļ, laukumā nedosies arī Ņujorkas "Giants" malējais uzbrucējs Odels Bekhems.

- NFL ir atgriezusi darbā tiesnesi Roju Elisonu, kurš bija atstādināts no amata pēc tam kā kļuva zināms par viņa incidentu ar Bufalo "Bills" spēlētāju Džeriju Hjūzu. Par to, ka tiesnesi lietoja neatbilstošu valodu un nenormatīvo leksiku viņš arī tika sodīts ar 9300 dolāru lielu sodu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-12-14 22:40, pirms 5 gadiem
Nu ja Niks ievilks PH playoff un varbūt arī kaut ko vairāk, tā tik būtu drāma amerikāņu stilā

     [+] [-]

, 2018-12-14 23:11, pirms 5 gadiem
EUcerin rakstīja: Nu ja Niks ievilks PH playoff un varbūt arī kaut ko vairāk, tā tik būtu drāma amerikāņu stilā
Atliek pats mazumiņš - tik vien kā uzvarēt mačus pret Rams, Texans un Redskins.
Nu lab, var arī kādā spēlē zaudēt un vienalga tikt PO, sevišķi ņemot vērā, ka Panthers un Redskins, kas ir viņu šībrīža konkurenti, itkā ir lejupslīdē, taču vienalga... Pat ar labāko Filijas sastāvu atlikušie 2 no 3 mačiem izskatās diezgan briesmīgi.

     [+] [-]

, 2018-12-15 10:03, pirms 5 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Atliek pats mazumiņš - tik vien kā uzvarēt mačus pret Rams, Texans un Redskins.
Nu lab, var arī kādā spēlē zaudēt un vienalga tikt PO, sevišķi ņemot vērā, ka Panthers un Redskins, kas ir viņu šībrīža konkurenti, itkā ir lejupslīdē, taču vienalga... Pat ar labāko Filijas sastāvu atlikušie 2 no 3 mačiem izskatās diezgan briesmīgi.
Bet Tā kā Rams jau nodrošinājuši playoffus pastāv iespēja, ka pietaupīs sākuma sastāvu? Nebūs jau pirmā reizi, kad kāda no komandām tā dara! Tie paši Rams pag. sez. tā rīkojās! Līdz ar to PHI kaut minimālas, bet ir uzvarēt visas trīs spēles.