Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētājs Smits cīnās ar pēcoperācijas infekciju, apdraudēta karjera

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētājs Smits cīnās ar pēcoperācijas infekciju, apdraudēta karjera
Alekss Smits (Nr.11)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Vašingtonas "Redskins" saspēles vadītājs Alekss Smits, kurš šajā sezonā guva smagu kājas savainojumu, nu cīnās ar komplikācijām, kas radušās pēc veiktās operācijas.

Alekss Smits, kurš Vašingtonas "Redskins" vienībai pievienojās iepriekšējā starpsezonā, 11. spēļu kārtā guva smagu kājas savainojumu, kā dēļ bija spiests priekšlaicīgi beigt sezonu. Kā jau šādos gadījumos gadās, lai savestu kārtībā veselību, viņam bija jāguļas uz operāciju galda.

Diemžēl, bet pēc sarežģītās kājas operācijas Smitam ir nācies saskarties ar sarežģījumiem, precīzāk, pašlaik tiek ziņots, ka 34 gadus vecais saspēles vadītājs vēl aizvien atrodas slimnīcā, kurā viņam veica operāciju, jo atlabšana notiek ļoti lēni un sportistam ir konstatēti arī vairāki iekaisumi. Kopumā situācija ir tik nopietna, ka jau ir parādījusies informācija par to, ka Alekss Smits, iespējams, arī vairs nekad neatgriezīsies profesionālajā sportā.

Atgādināsim, ka Aleksu Smitu nomainījušais Kolts Makojs, pēc divarpus aizvadītiem mačiem, arī ir guvis kājas savainojumu (lūzumu), kā rezultātā viņam sezona ir beigusies.

Pašlaik par "Redskins" pirmo saspēles vadītāju ir kļuvis sezonas gaitā nolīgtais Marks Sančezs, bet otrā saspēlnieka pozīciju ir ieņēmis Džošs Džonsons, kurš vēl iepriekšējā nedēļā ar kopējo pirmo numuru tika izvēlēts jaunizeidotās Amerikāņu futbola alianses (AAFL) saspēles vadītāju draftā.

Atgriežoties pie Aleksa Smita situācijas, viņš, kā jau minēts, tikai šajā sezonā noslēdza līgumu ar Vašingtonas "Redskins", kas kopumā bija paredzēts uz četriem gadiem, kuru laikā saspēlnieks varēja saņemt 94 miljonus ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
espn.com