Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

PAOK prezidents par izskriešanu laukumā ar šaujamieroci saņēmis trīs gadu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PAOK prezidents par izskriešanu laukumā ar šaujamieroci saņēmis trīs gadu diskvalifikāciju
PAOK īpašnieks Ivans Savidis
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Grieķijas spēcīgākās futbola līgas komandas Saloniku PAOK prezidents Ivans Savidis saņēmis trīs gadu diskvalifikāciju pēc tam, kad vienā spēlē izskrēja laukumā ar šaujamieroci pie sāniem.

Grieķijas augstākās futbola līgas 11. marta spēlē starp divām titula pretendentēm Saloniku PAOK un Atēnu AEK izcēlās problemātiska situācija. Dueļa izskaņā PAOK guva vārtus, taču aizmugures dēļ tie netika ieskaitīti. Laukumā sākās pamatīgs haoss un izskrēja daudz cilvēku, turklāt laukumā ar šaujamieroci pie siksnas devās arī Saloniku kluba īpašnieks Savidis, kurš vēlējies pārmācīt mača tiesnesi.

Par izskriešanu laukumā ar ieroci Savidis saņēmis ne tikai trīs gadu diskvalifikāciju, bet arī 100 000 eiro naudas sodu. Naudas sods pienācies arī pašai PAOK komandai, kurai nāksies samaksāt 63 000 eiro.

PAOK tika atņemti arī trīs punkti turnīra tabulā, kas tādējādi komandai no otrās vietas licis nokrist uz trešo un uzlabot līderes Atēnu AEK izredzes izcīnīt Grieķijas superlīgas trofeju. Tāpat nākamie trīs mači PAOK būs jāaizvada pie tukšām tribīnēm.

Grieķijas augstākajā futbola līgā sestdien atsāksies čempionāta spēles, kuras iepriekš tika pārtrauktas teju uz trīs nedēļām PAOK un AEK mačā radušos nekārtību dēļ.

Izmantotie resursi:
LETA