Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Grieķijā futbola Superlīga atsākas ar "Aris" uzvaru

Andrejs Siliņš

Grieķijā futbola Superlīga atsākas ar "Aris" uzvaru
Foto: arisfc.com.gr

Sestdien ar divām spēlēm pēc koronavīrusa pandēmijas radītās piespiedu pauzes tika atsākts Grieķijas čempionāts futbolā - grupā, kas cīnās par titulu, Saloniku "Aris" ar 3:1 uzveica Krētas OFI.

Grupā, kas cīnās par neizkrišanu, šodien pēdējā 8. vietā esošā "Panionios" ar 1:0 pieveica "Volos". Panākums ļāva pietuvoties priekšpēdējā vietā esošajai "Panetolikos" līdz trīs punktu atstatumam, tiesa, arī priekšpēdējā vieta izkritīs uz pēc spēka otro līgu. Lai paliktu Superlīgā, jāieņem vismaz sestā pozīcija, no kā "Panionios" šobrīd atpaliek par četriem punktiem.

Grupā, kas cīnās par čempiontitulu, Saloniku "Aris" mājās ar 3:1 pārspēja OFI. Lai gan viesi pirmie guva vārtus mača 21. minūtē, pirmā puslaika izskaņā "Aris" panāca izlīdzinājumu, bet 73. minūtē portugāļu pieredzējušais uzbrucējs Bruno Gama ar saviem otrajiem vārtiem mačā jau izvirzīja vadībā mājiniekus. Nepilnas desmit minūtes vēlāk vadība tika nostiprināta, un "Aris" tika pie panākuma ar 3:1.

Turnīra tabulā abas komandas atrodas līdzās. "Aris" ar 37 punktiem ir priekšpēdējā piektajā vietā, bet OFI ar 34 punktiem ieņem pēdējo sesto vietu. Tiesa, visas sešas komandas jau garantējušas dalību nākamās sezonas starptautiskajos turnīros. Līdz sezonas beigām vēl atlikušas divas spēļu kārtas.

     [+] [-]

, 2020-06-07 00:14, pirms 4 gadiem
Siliņ, Grieķijai taču nav 6 kvotas Eirokausiem!!!

  +1 [+] [-]

, 2020-06-07 00:52, pirms 4 gadiem
Lieta tāda, ka pat 6. vietai ir nodrošināta vieta Eirokausos (bet ne "visas sešas komandas...", protams). Panathinaikos ir liegta dalība Eirokausos.
"Līdz sezonas beigām vēl atlikušas divas spēļu kārtas." Šis arī apgalvojums ir muļķības. Tas, ka tālāk kalendārs nav zināms, nenozīmē, ka vairāk nav kārtu. Šī ir tikai pirmā no 10 finālgrupas kārtām.

     [+] [-]

, 2020-06-07 02:11, pirms 4 gadiem
M.R.L. rakstīja: Lieta tāda, ka pat 6. vietai ir nodrošināta vieta Eirokausos (bet ne "visas sešas komandas...", protams). Panathinaikos ir liegta dalība Eirokausos.
"Līdz sezonas beigām vēl atlikušas divas spēļu kārtas." Šis arī apgalvojums ir muļķības. Tas, ka tālāk kalendārs nav zināms, nenozīmē, ka vairāk nav kārtu. Šī ir tikai pirmā no 10 finālgrupas kārtām.
Ja pareizi saprotu, tomēr Panathinaikos ir nozīme, kuru vietu šie ieņems, jo viņiem ir diskābelis, taču, ja spēs ieņemt vietu šosezon Eirokausu zonā, tad diskābelis pazudīs un šie varēs mēgināt kvalificēties Eirokausiem jau uz 2021./22. g. sezonu.

     [+] [-]

, 2020-06-07 02:34, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja pareizi saprotu, tomēr Panathinaikos ir nozīme, kuru vietu šie ieņems, jo viņiem ir diskābelis, taču, ja spēs ieņemt vietu šosezon Eirokausu zonā, tad diskābelis pazudīs un šie varēs mēgināt kvalificēties Eirokausiem jau uz 2021./22. g. sezonu.
Cik saprotu, diskvalifikācija ir uz pirmo no trim sezonām, kurai viņi spētu kvalificēties. Bet iepriekšējās divas reizes viņi nespēja, šī ir jau trešā no piespriestā termiņa. Tāpēc uz 2021./22. viņi varēs mēģināt kvalificēties neatkarīgi no šīs reizes rezultāta, jo termiņš jau tāpat būs beidzies.

     [+] [-]

, 2020-06-07 02:40, pirms 4 gadiem
M.R.L. rakstīja: Cik saprotu, diskvalifikācija ir uz pirmo no trim sezonām, kurai viņi spētu kvalificēties. Bet iepriekšējās divas reizes viņi nespēja, šī ir jau trešā no piespriestā termiņa. Tāpēc uz 2021./22. viņi varēs mēģināt kvalificēties neatkarīgi no šīs reizes rezultāta, jo termiņš jau tāpat būs beidzies.
Jā, laikam Tev taisnība.