Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" īpašnieks liek futbolistiem maksāt par sliktu sniegumu un aizsūta "brīvdienās"

Rolands Eliņš

"Olympiacos" īpašnieks liek futbolistiem maksāt par sliktu sniegumu un aizsūta "brīvdienās"
Foto: AFP/Scanpix

Grieķijas čempionvienības „Olympiacos” īpašnieks Evangeloss Marinakis paziņojis, ka komandas futbolisti par vājo sniegumu pēdējās spēlēs saņēmuši soda naudu 400 tūkstošu eiro vērtībā un aizsūtīti brīvdienās. Sezonu „Olympiacos” gatavojas pabeigt pārsvarā ar U20 spēlētājiem sastāvā.

44. reizes par Grieķijas čempioni kronētā „Olympiacos” ir uzvarējusi vietējā Superlīgā septiņus gadus pēc kārtas, bet šosezon šis mērķis izskatās grūti sasniedzams. Pēdējās astoņās spēlēs izcīnītas tikai trīs uzvaras, un kopvērtējumā „Olympiacos” ieņem tikai trešo vietu, par trim punktiem atpaliekot no AEK, turklāt AEK arī viena spēle rezervē. Līdz čempionāta beigām vairs palikušas tikai četras spēles.

Uz situāciju asi reaģējis „Olympiacos” īpašnieks Evangeloss Marinakis. Pēc sestdien piedzīvotā neizšķirta 1:1 pret līgas desmitās vietas īpašnieci „Levadiakos” Marinakis paziņoja grieķu medijiem, ka sodījis savas komandas spēlētājus ar soda naudu 400 tūkstošu eiro apmērā.

„Es un kluba līdzjutēji esam pietiekami ilgi piecietuši jūs,” Marinakis ar mediju starpniecību nodeva ziņu saviem futbolistiem. „Jūs atstāsiet komandu šodien un dosieties brīvdienās!”

Marinakis norādīja, ka puse no soda naudas piešķirta par ceturtā marta spēli pret principiālo pretinieci „Panathinaikos”, kad arī tika spēlēts 1:1. Kuba īpašnieks plāno sezonas izskaņu aizvadīt ar no U20 komandas izsauktiem spēlētājiem, kamēr no pašreizējā sastāvā komandā paliktu tikai daži.

Jāpiemin, ka Marinakis arī iepriekš par savas komandas neveiksmēm licis futbolistiem atvērt makus – pirms trim gadiem „Olumpiacos” futbolisti tika sodīti ar pusmiljonu eiro. Toreiz tas palīdzēja uzlabot sniegumu un saglabāt čempionu titulu.

Šovakar "Olympiacos" arī atvadījās no galvenā trenera Oskara Garsijas, pārtraucot viņa līgumu. Garsija strādāja ar komandu kopš janvāra.

Izmantotie resursi:
Olympiakos players fined £350,000 and ordered...

  +2 [+] [-]

, 2018-04-03 17:20, pirms 6 gadiem
Apsveicami

  +1 [+] [-]

, 2018-04-03 17:28, pirms 6 gadiem
Autor derētu kaut vienreiz pārlasīt rakstu ko liec iekšā:
"... Kuba īpašnieks plāno sezonas izskaņu..." un "...pirms trim gadiem „Olumpiacos” futbolisti tika sodīti ar pusmiljonu eiro...". Diezgan skumja kvalitāte vadošajam sporta portālam valstī.

  +3 [+] [-]

, 2018-04-03 17:30, pirms 6 gadiem
ravetajs rakstīja: Apsveicami
Isteniba jaa, jo sportisti sanem milzigas summas,un tikai par to vien doma biezi,kad ienaks nakama summa kabata! Dinamo vajadzetu nemt piemeru!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-03 21:19, pirms 6 gadiem
Cirvis!!!!