Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"AC Milan" vēlas izīrēt Tevesu

Andrejs Siliņš

"AC Milan" vēlas izīrēt Tevesu
Iespējams, janvārī Karloss Tevess brauks uz Milānu
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba "AC Milan" vadība būtu gatava no Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester City" izīrēt argentīniešu uzbrucēju Karlosu Tevesu tikai uz laiku, taču angļi turas pie vēlmes pārdot savu spēlētāju, nevis izīrēt kādam uz laiku.

Tevess jau sen izteica vēlmi doties projām no Mančesteras kluba. Sākotnēji futbolists vēlējās spēlēt tuvāk mājām Dienvidamerikā, un brazīliešu klubs "Corinthians" pat bija gatavs iegādāties spēlētāju. Tomēr "City" vadība vēlējās vairāk nekā piedāvātos 35 miljonus. Pēcāk Tevess sabojāja attiecības ar komandas galveno treneri Roberto Mančini, atsakoties doties laukumā, par ko saņēma sodu no kluba vadības.

Itālijas kluba direktors Adriano Galiani nenoliedza, ka interese par Tevesu pastāv, taču arī neapstiprināja: "Tevess? Paskatīsimies. Lai kurš atbrauktu janvārī, viņš tiks izīrēts ar iespēju [pēc īres termiņa beigām] izpirkt." Milānai ir nepieciešams uzbrucējs, jo Antonio Kasano savainojuma dēļ nevar un vēl tik drīz nevarēs palīdzēt komandai. "Ja Antonio būtu vesels, mēs pieturētos pie jau esošā sastāva. Tāpēc janvārī vēlamies kādu spēlētāju tikai izīrēt [nevis pirkt]."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2011-11-28 18:34, pirms 12 gadiem
būtu interesanti. Milānai Tevess ļoti noderētu, jo Robiņjo iet kā pa kalniem. tad pasaules klases futbolu spēlē, tad vispār neko nespēj. Pato ir vienkārši miris, bet Ibra vienatnē neko nespēj. da viņš pie 10 partneriem knapi ko var.
es gan uzskatu, ka Milānai vairāk ir nepieciešams saspēles vadītājs un vēl viens pussargs. viņiem laukuma vidusdaļā ir pamatīgs bardaks. tieši tagad viņi sāk apzināties, cik vitāls viņiem bija Pirlo. jā, uz agresiju ar Bommelu sastāvā pagāšsezon viņi paņēma labi vājākos klubus, bet šosezon, lai apspēlētu krietni pastiprinātos pretiniekus jau vajag vairāk kreatīva (pluss Bommela neveiksmīgā spēle). Kasāno trauma ir vienkārši katastrofa priekš Milānas. savukārt, Akvilāni nav spējīgs aizstāt kreatīvu līderi augstākajā līmenī..