Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Valmieriešiem nometne Igaunijā, jauno treneri sola atklāt tuvākajās dienās

Andrejs Siliņš

Valmieriešiem nometne Igaunijā, jauno treneri sola atklāt tuvākajās dienās
Gatis Ērglis
Foto: Jānis Ligats, vgvia.lv

"SynotTip" Virslīgas futbola kluba "Valmiera Glass/ViA" vadība oficiāli paziņojusi par darba attiecību pārtraukšanu ar komandas galveno treneri Gati Ērgli un viņa asistentu Normundu Zvejnieku, taču abiem piedāvāts turpināt darbu klubā ar dublieriem un jauniešiem.

Jau vēstījām, ka darba attiecības ar saviem treneriem pārtraukuši "Jelgavas" un "Valmiera Glass / ViA" klubi. Valmierieši vakara pusē izplatījuši arī oficiālu paziņojumu par šķiršanos no galvenā trenera Gata Ērgļa, kā arī viņa asistenta Normunda Zvejnieka. Abiem piedāvāts turpināt darbu Valmieras futbola sistēmā, vadot Virslīgas dublieru komandu un vecāko jauniešu grupas komandu Latvijas jaunatnes čempionātā.

Savukārt saistībā ar jauno treneri jaunumi tiek solīti tuvāko dienu laikā. Kamēr Virslīgā ir pārtraukums Baltijas kausa dēļ, "Valmiera Glass/ViA" aizvadīs treniņnometni Igaunijā, un tajā komandu jau vadīšot vienības jaunais galvenais treneris.

Pēc izlases pārtraukuma "Valmiera Glass/ViA" 16. jūnijā izbraukumā tiksies ar turnīra līdervienību RFS, savukārt 22. jūnijā valmierieši uzņems savus galvenos konkurentus "Metta/Latvijas Universitāti".

Pēc desmit spēļu kārtām Valmieras komanda ar vienu punktu ieņem pēdējo astoto pozīciju turnīra tabulā, no priekš

Izmantotie resursi:
VALMIERA GLASS VIA futbols

     [+] [-]

, 2018-05-28 23:11, pirms 6 gadiem
Ko??? Ar tādu sastāvu un naudas trūkumu, kā Valmierai šogad, pat Zidāns neko neizspiestu. Žēl, ka Valmieras klubs iet to pašu nepacietības un neuzticības ceļu, kas mūsdienu futbolā ir ļoti izplatīts un ir norma. Nekas, Gati, nebēdā, Valmiera izkritīs no Virslīgas, un galvenā trenera postenis atkal būs tavs, jo prom būs gan krūmu leģionāri, gan jaunais treneris, gan, iespējams, arī komandas vadība.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-28 23:32, pirms 6 gadiem
Valmieras rīcība gan pārsteidz, nez cik ta punktus un uzvaras vadība bija plānojusi?!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-29 02:54, pirms 6 gadiem
Cilvēciski žēl Ērgļa, bet arī komandas vadību no profesionālā viedokļa var saprast. Ir mērķis noturēties Virslīgā un ar vienu izcīnītu punktu desmit spēlēs šo mērķi sasniegt būs grūti. Mēģina ieviest pārmaiņas, kamēr Metta vēl nav pārāk tālu turnīra tabulā. Ja vasarā būs pastiprinājumi arī komandas sastāvā, tad varbūt redzēsim uzlabojumus komandas sniegumā.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-29 05:15, pirms 6 gadiem
Var būt,ka Valmiera atradusi bagātāku sponsoru un tagad pastiprinās komandu.Metta sargies!

  +3 [+] [-]

, 2018-05-29 06:41, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Cilvēciski žēl Ērgļa, bet arī komandas vadību no profesionālā viedokļa var saprast. Ir mērķis noturēties Virslīgā un ar vienu izcīnītu punktu desmit spēlēs šo mērķi sasniegt būs grūti. Mēģina ieviest pārmaiņas, kamēr Metta vēl nav pārāk tālu turnīra tabulā. Ja vasarā būs pastiprinājumi arī komandas sastāvā, tad varbūt redzēsim uzlabojumus komandas sniegumā.
Īstā sezona, kad komandas nokāpj no sintētikas, jau tik tikko vēl sākusies. Starp citu - arī Valmieras vadība treneru mainīšanas vietā varēja vairāk enerģijas laukumu sakārtošanai pievērst!

  -2 [+] [-]

, 2018-05-29 08:23, pirms 6 gadiem
alguns05:15
Var būt,ka Valmiera atradusi bagātāku sponsoru un tagad pastiprinās komandu.Metta sargies!

Jā, atrasts jauns sponsors:" Gazmjas" ar visi treneru štābu,"Gazmjas" trenēs no Liverpūles atlaistais Kariuss."Metta"pārbijusies....

     [+] [-]

, 2018-05-29 11:07, pirms 6 gadiem
10 vai 8 ieņem. Cik es zinu virslīgā spēlē tikai 8 komandas.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-29 12:17, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Var būt,ka Valmiera atradusi bagātāku sponsoru un tagad pastiprinās komandu.Metta sargies!
Labs joks!