Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rouzens: "Pirms manis komandas pieļāva deviņas kļūdas"

Juris Miņins
Juris Miņins

Rouzens: "Pirms manis komandas pieļāva deviņas kļūdas"
Džošs Rouzens
Foto: AFP/Scanpix

Ar ļoti skaļiem izteikumiem pēc šonakt notikušās Nacionālās futbola līgas (NFL) drafta ceremonijas izcēlās ar desmito numuru izvēlētais Džošs Rouzens, kurš paziņoja, ka deviņas pirms viņa izdarītās izvēles esot bijušas kļūdas.

Pirms šī gada drafta Džošu Rouzenu sauca par vienu no labākajiem saspēles vadītājiem, taču beigu beigās viņš tika izvēlēts tikai ar kopējo desmito numuru, kad savās rindās viņu paņēma Arizonas "Cardinals". Turklāt, pirms viņa tika izvēlēti trīs citi saspēles vadītāja pozīcijas spēlētāji.

"Šovakar, pirms manas izvēles, komandas pieļāva deviņas kļūdas," pēc drafta savos izteikumos Rouzens bija diezgan skarbs, "es cerēju, ka manu uzvārdu nosauks kā vienu no trim pirmajiem, tāpēc, jo ilgāk laiks vilkās, jo nervozāks un aizkaitinātāks es paliku."

UCLA komandas bijušais saspēlnieks tāpat stāstīja, ka beigu beigās viņš bija ļoti nokaitināts un viņam bija jāpieliek lielas pūles, lai savu neapmierinātību neizrādītu. Jautāts kā viņš pats skaidro to, ka viņu izvēlējās salīdzinoši tik zemu, Rouzens atbildēja: "Es nezinu un mani vairs tas pat neinetersē. Esmu Arizonas "Cardinals" komandas spēlētājs un ceru, ka uz ilgiem jo ilgiem gadiem."

Jāpiebilst, ka UCLA sastāvā Džošs Rouzens, kuram ir maģistra grāds ekonomikā, aizvadīja trīs labas sezonas, saņemot arī vairākas individuālas atzinības un tiekot iekļauts dažādos pirmgadnieku simboliskajos sastāvos. Kopumā 30 mačos viņš guva 59 rezultatīvas piespēles un 9341 jardus.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-04-27 13:40, pirms 6 gadiem
Gan jau mudaka attieksme un neviens negrib, tāpat vien labus saspēles vadītajus garām nelaiž.

     [+] [-]

, 2018-04-27 14:03, pirms 6 gadiem
Ļaunais rakstīja: Gan jau mudaka attieksme un neviens negrib, tāpat vien labus saspēles vadītajus garām nelaiž.
Sportistam, pat komandas sportā, nevajag būt foršajam čalim, ja vien viņš spēj rādīt un radīt rezultātu.

Džordans arī nebija nekāda Dieva dāvana un regulāri konfliktēja ar komandas biedriem, kurus uzskatīja par ne tik talantīgiem, taču visi viņu zina kā visu laiku labāko basketbolistu, nevis komandas biedru-pakaļu.

     [+] [-]

, 2018-04-27 14:39, pirms 6 gadiem
Nunu. Nav pamata salīdzināt šo čali ar Džordanu.... Ryan Leaf arī koledžā bija spīdeklis.....