Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keihils pievienojas "Chelsea", "Inter" piedāvā 21 miljonu par Tevesu

Andrejs Siliņš

Keihils pievienojas "Chelsea", "Inter" piedāvā 21 miljonu par Tevesu
Gerijs Keihils, vērojot "Chelsea" spēli
Foto:AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" vadība beidzot oficiāli apstiprinājusi Boltonas "Wanderers" centra aizsarga Gerija Keihila iegādi.Aptuvenā darījuma summa esot septiņi miljoni sterliņu mārciņu, vēsta BBC.

26 gadus vecais Keihils jau sestdien izgāja medicīnisko pārbaudi jaunajā darba vietā, bet pēcāk devās uz "Chelsea" mājas spēli pret "Sunderland" (1:0). ""Chelsea" ir milzīgs klubs, kas vēlas izcīnīt kausus no sezonas uz sezonu," priecīgs par pievienošanos londoniešiem bija Keihils. "Būt daļai no tā visa man ir liela iespēja. Šādas iespējas nedrīkst palaist garām."

"Chelsea" un "Wanderers" klubu vadības par pāreju bija vienojušās jau decembra izskaņā, taču papildus laiku prasīja futbolista personīgā kontrakta noslēgšana.

Keihils profesionāļa karjeru sāka "Aston Villa" vienībā 19 gadu vecumā (tika arī izīrēts uz "Burnley" un "Sheffield United"), bet četrus gadus vēlāk spēlētājs nonāca Boltonā, lai gan bija runas par iespējamo pāreju arī uz "Birmingham City" un turku "Bešiktaš". 130 spēlēs "Wanderers" rindās aizsargs guva 13 vārtus un 2010. gadā debitēja Anglijas valstsvienības sastāvā.

"Inter" par Tevesu piedāvā teju 21 miljonu

Tikmēr turpinās centieni atrast jaunu darba vietu cita Premjerlīgas kluba "Manchester City" uzbrucējam Karlosam Tevesam. "Mūsu piedāvājums ir 25 miljoni eiro (aptuveni 20,7 miljoni sterliņu mārciņu), viss atkarīgs no viņiem," Milānas "Inter" kluba prezidents Masimo Morati atklājis vēlmi un iespējas, lai iegādātos argentīniesu spēlētāju, norādot, ka tagad bumba ir "City" laukuma pusē – pieņemt vai nepieņemt šādu piedāvājumu.

No cīņas par Tevesu izstājusies otra Milānas vienība "AC Milan", jo kluba rindas atteicās pamest Aleksandrs Pato, kuru vēlējās iegādāties "Paris St. Germain" (PSG). Starp citu, arī PSG izrādījusi vēlmi iegādāties Tevesu, bet Morati norādījis, ka par argentīnieti interesējoties arī vairāki citi Premjerlīgas klubi. "Ir klubi Anglijā, tāpat kā PSG. Futbolā noslēpumu nav," atklājis Morati. "Vai mums ir vajadzīgs Tevess? Šajā brīdī šķiet, ka nē, bet futbols katru dienu dod citas atbildes."

Pēdējo reizi "City" rindās Tevess laukumā devās 21. septembra mačā pret "Birmingham City".

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +6 [+] [-]

, 2012-01-16 16:55, pirms 12 gadiem
vai kads zina kadas zinaas par rudneevu ?

  +2 [+] [-]

, 2012-01-16 16:58, pirms 12 gadiem
dzintars1994 rakstīja: vai kads zina kadas zinaas par rudneevu ?
Pagaidam ne..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-16 19:04, pirms 12 gadiem
Keihilam jau bija laiks pāriet uz kādu no grandiem. Tagad tas beidzot ir norticis. Pārejas summa, manuprāt, arī ir adekvāta, ņemot vērā to, ka Keihils ir izlases spēlētājs un viens no daudzsološākajiem aizsargiem Anglijas Premjerlīgā.

Par Tevesu maksāt 21 miljonu - tas, manuprāt, gan nav prāta darbs. Spēlētājs, protams, lielisks, ar labu tehniku un izcilām individuālajām prasmēm, bet viņa uzvedība pēdējo sezonu laikā pārāk daudz gājusi ārā no rāmjiem. Tas, manuprāt, viņa cenu nākamajiem pircējiem nosit. Lai nu kā, dzīvosim - redzēsim. Domāju, ka Inter bez viņa šobrīd mierīgi var iztikt.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-16 21:02, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Par Tevesu maksāt 21 miljonu - tas, manuprāt, gan nav prāta darbs. Spēlētājs, protams, lielisks, ar labu tehniku un izcilām individuālajām prasmēm, bet viņa uzvedība pēdējo sezonu laikā pārāk daudz gājusi ārā no rāmjiem. Tas, manuprāt, viņa cenu nākamajiem pircējiem nosit. Lai nu kā, dzīvosim - redzēsim. Domāju, ka Inter bez viņa šobrīd mierīgi var iztikt.
City par Tevesu gribēja 45 milj. vasarā, Corinthians it kā deva 35, City atteicās pārdot. 21 milj. varētu būt arī adekvāta cena. Protams, ja šis grib Inter spēlēt. Pretējā gadījumā, zemē nomesta nauda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-16 23:24, pirms 12 gadiem
vienīgais klubs kurā redzu tevezu ir PSG Chelsea vajag jaunas vēsmas sastāvā un jāsāk pārdot vecos spēlētājus jo neredz degsmi viņu acīs lab ka vel vasarā iepirka Matu,Meirelešu Manuprāt Teveza adekvātā cena ir 10 milj. nesaprotu uz ko Inter tēmē mēģinot iepirkt Tevezu lai Tevez brauc atpakaļ uz Argentīnu un spēlē ar Riqelmi Boca Juniors!!

     [+] [-]

, 2012-01-17 13:13, pirms 12 gadiem
City par Tevesu prasa 25 mio, gan jau Inter piesviedīs nedaudz, vēl paliek PSG, kam esot piedāvāti gandrīz visi "liekie" top uzbrucēji, ieskaitot Toresu. Šī brīža apstākļiem adekvāts cipars. Ja viņš nebūtu tik neprognozējams viņa cena būtu vismaz 50.

City vakar nopirka 16 gadīgo Real akadēmijas talantu Jose Angel Pozo par 200 000, cipars gan var pieaugt atkarībā no snieguma.

7 mio par Cahill tiešām liekas diezgan maz (lai gan viņam līgums iet uz beigām), it sevišķi ņemot vērā, ka viņš ir anglis, vasarā runāja par 20. Bet diez vai viņš ir daudz labāks par Chelsea jau esošiem aizsargiem, bet tā kovers tiešām ir ļoti OK.