Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bijušais Turcijas izlases treneris: "Terima vietā būtu palicis Latvijā"

Andrejs Siliņš

Bijušais Turcijas izlases treneris: "Terima vietā būtu palicis Latvijā"
Abdulahs Avdži
Foto: Scanpix Sweden

Bijušais Turcijas futbola valstsvienības galvenais treneris Abdulahs Avdži ironiski norādījis, ka pašreizējā izlases trenera Fātiha Terima vietā pēc neizšķirta Latvijā (1:1) būtu nokaunējies un palicis Latvijā.

Avdži vadīja Turcijas izlasi no 2011. līdz 2013. gadam, 20 mačos izcīnot astoņas uzvaras un četrus neizšķirtus, tomēr saskārās ar lielu vietējo mediju kritiku. "Mediji mani saplosīja uz pusēm, kad biju nacionālās valstsvienības treneris," atcerējās Avdži. "Viss saistībā ar mani tika kritizēts."

Turcija 2016. gada Eiropas čempionāta atlases ciklu uzsākusi ar zaudējumiem Islandei (0:3) un Čehijai (1:2), kā arī neizšķirtu Rīgā (1:1), kas A grupā neļauj atrasties augstāk par pēdējo pozīciju. Avci uzskata, ka pret pašreizējo komandas treneri Fātihu Terimu žurnālisti ir krietni saudzīgāki: "Neredzu tāda paša līmeņa kritiku. Ja es būtu Terims, pēc 1:1 būtu palicis Latvijā."

Avdži tagad vada Turcijas Superlīgas debitanti Stambulas "Bašakšehir", kas pēc deviņām kārtām ar 11 punktiem ieņem 11. pozīciju 18 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Turkish Football | Turkish Football News,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja