Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Vienam bērnam no Latvijas būs iespēja doties uz "Euro 2016" finālspēli

Vienam bērnam no Latvijas būs iespēja doties uz "Euro 2016" finālspēli
Publicitātes foto

Vadošā restorānu ķēde “McDonald’s” kampaņas “Ieved stadionā zvaigzni!” ietvaros sniegs iespēju bērnam no Latvijas kopā ar vienu no vecākiem doties uz "Euro 2016" finālspēli Francijā un kā čempionāta oficiālajam spēlētāja pavadonim pirms spēles ievest stadionā kādu no futbola zvaigznēm.

Lai noteiktu bērnu, kurš pārstāvēs Latviju "Euro 2016" finālspēlē, “McDonald’s” sadarbībā ar futbola skolu "Metta" organizē atlases sacensības, kurām var pieteikt ikvienu bērnu vecumā no 6 līdz 10 gadiem. Atlases sacensības norisināsies 16. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 13:30 “Elektrum Olimpiskajā centrā”, Rīgā, Grostonas ielā 6b. Reģistrēties sacensībām var līdz 15. aprīlim, aizpildot pieteikšanās anketu mājas lapā mcdonalds.lv

“Bērni ir viena no lielākajām vērtībām, tādēļ “McDonald’s” visā pasaulē pievērš lielu vērību rūpēm par bērniem un viņu labklājību. Mēs priecājamies, ka šogad varam piepildīt kāda Latvijas bērna sapni – satikt savus varoņus un vērot UEFA EURO 2016TM finālspēli klātienē! Šī ir jau piektā reize, kad Latvija piedalās “McDonald’s” starptautiskajā programmā un vienam no Latvijas bērniem ir iespēja doties uz grandiozo futbola notikumu. Satikt vadošos futbola spēlētājus, plecu pie pleca ar vienu no viņiem izejot stadionā, - tas būs neaizmirstams piedzīvojums, kas paliks atmiņā gan bērnam, gan vecākam,” saka Vladimirs Jaņevskis, “McDonald’s” vadītājs Baltijas valstīs.

2014. gadā mazais Linards Lazdāns uzvarēja “McDonald’s” rīkotajā kampaņā un devās uz FIFA Pasaules kausa finālspēli Brazīlijā kopā ar tēti Jāni. Šī gada atlases sacensību uzvarētājs kopā ar vienu no vecākiem dosies uz UEFA EURO 2016TM finālspēli, kas norisināsies 10. jūlijā, Francijas pilsētā Sendenī netālu no Parīzes. Balvā uzvarētājam un viņa vecākam “McDonald’s” nodrošinās pilnībā apmaksātu ceļojuma komplektu: aviobiļetes, uzturēšanos viesnīcā, pilsētas apskati, iespēju klātienē apmeklēt UEFA EURO 2016TM finālspēli, kā arī dāvanas un suvenīrus. Uzvarētājs piedalīsies arī īpašā programmā kopā ar programmas dalībniekiem no citām valstīm.

“Šī ir fantastiska iespēja bērnam un vecākam, un es teiktu – vienkāršākais veids, kā nokļūt UEFA EURO 2016TM finālspēlē! Atlases sacensību uzdevumus esam veidojuši viegli izpildāmus un aizraujošus, lai tie būtu pa spēkam ikvienam bērnam, neraugoties uz to, vai viņš apmeklē futbola treniņus, vai arī vēro futbola spēlēs mājās ar ģimeni pie televizora ekrāniem. Sacensībās bērnam kopā ar vecāku būs jāveic kopumā četri uzdevumi. Trīs no tiem būs fiziski, ar futbolu saistīti uzdevumi, bet viens - atjautības un futbola zināšanu pārbaude. Katrā vecuma grupā būs sava punktu skaitīšanas sistēma, tādēļ vienlīdzīgas iespējas uzvarēt ir gan 6 gadus vecam, gan 10 gadus vecam dalībniekam!" saka Ģirts Mihelsons, futbola skolas "Metta" līdzdibinātājs.

Pieteikties sacensībām var līdz 15. aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā Futbols | McDonald's Latvijā un norādot informāciju par bērnu un vienu no vecākiem. Uz atlases sacensībām 16. aprīlī dalībnieki aicināti ierasties kopā ar visu ģimeni, jo aizraujošas aktivitātes un izklaides būs pieejamas arī tiem mazajiem un lielajiem apmeklētājiem, kuri nepiedalīsies oficiālajā atlasē.

     [+] [-]

, 2016-04-08 12:36, pirms 8 gadiem
''2014. gadā mazais Linards Lazdāns uzvarēja “McDonald’s” rīkotajā kampaņā un devās uz FIFA Pasaules kausa finālspēli Brazīlijā kopā ar tēti Jāni. Šī gada atlases ''

Varētu papildināt, Linarda roku turēja pats Miroslavs Kloze!