Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Latvijas izlase Vācijā sāk gatavoties kvalifikācijas mačam pret čehiem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Latvijas nacionālā futbola izlase šodien satiekas vienkopus Vācijas pilsētā Nirnbergā, lai uzsāktu gatavošanos 28.martā paredzētajai 2016.gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlei ar Čehiju. Latvijas Futbola federācija šodien publiskojusi video ieskatu. Nacionālās izlases treniņtērpā atkal redzams leģendārais Māris Verpakovskis.

Video: LFF TV, youtube.com
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-03-23 17:16, pirms 9 gadiem
Ar tik švakiem rezultātiem gatavojamies kā pasaules čempioni. Vajadzētu drusku nolaisties uz zemes un padomāt par lietderīgāku naudas izlietojumu. Izlase nauda metā uz visām pusēm, bet Latvijā nav pienācīga stadiona.
Uzpūsti amati, uzpūsti pienākumi...

Dzīres mēra laikā!

 +16 [+] [-]

, 2015-03-23 17:31, pirms 9 gadiem
Sasodīti aizraujošs video
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-03-23 18:04, pirms 9 gadiem
Piedels izskatās, kā trīsddiennieku aizvadījis būtu.

  +5 [+] [-]

, 2015-03-23 18:25, pirms 9 gadiem
airbaltic reklama

  +1 [+] [-]

, 2015-03-23 18:26, pirms 9 gadiem
MK_Latvia rakstīja: Ar tik švakiem rezultātiem gatavojamies kā pasaules čempioni. Vajadzētu drusku nolaisties uz zemes un padomāt par lietderīgāku naudas izlietojumu. Izlase nauda metā uz visām pusēm, bet Latvijā nav pienācīga stadiona.
Uzpūsti amati, uzpūsti pienākumi...

Dzīres mēra laikā!
Tici man, Māra atrašanās izlasē var nākt tikai par labu. Viņš ar savu pieredzi ir daudz kam futbolā cauri izgājis. Abi ar Paharu ir Latvijas visu laiku labākie uzbrucēji un domāju, ka Šabala, Višņakovs un Rakels no viņiem var tikai iegūt. Amizanti, ka Piedels trenē Koļinko, jo savulaik bija izlases otrais numurs tieši aiz Aleksandra muguras, bet nu vārtsargu treneris izlasei ir nepiciešams. Tāpat kā asistenti. Vai Riherts ir labākais asistents izlasei - tas jau ir cits jautājums. Bet, ja reiz Pahars viņu izvēlējās, tad ko tur vairs diskutēt vai iebilst...
Slēpts komentārs: varenais_eksperts

  +8 [+] [-]

, 2015-03-23 19:00, pirms 9 gadiem
Paldies par ļoti izsmeļošu video,vismaz tagad zinu kā izlase nokļuva no lidostas Rīga līdz savai viesnīcai,savādāk nevarēju nakti gulēt,domāju,kā nu mūsu čaļi tiks uz to vaciju,kā viņiem tur pa celam ies,bet nu tagad viss kārtībā!!! Paldies autoram.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-23 19:24, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Pa manam Riherta paņemšana bija PR gājiens Guņam un Paharam. Tipa paņēma kādu "latvisko", lai liepājas troļļi nomierinās. Kā treneris viņš ir 0, to mēs redzam katru gadu virslīgā.
Tieši tā arī tas bija.
Jēdzīgākais, ko no tevis esmu lasījis.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-23 19:54, pirms 9 gadiem
arrived rakstīja: Tieši tā arī tas bija.
Jēdzīgākais, ko no tevis esmu lasījis.
Tātad neesi gudrāks par to trolli!
Mettai apakšā ir jaunie futbolisti,es tur saskatu skontas intereses, kāpēc Riherts ir izlasē!
Bet lai ļautiņi tiktu apmierināti Pahars sāka apgūt LV valodu pats!Tā teikt cieņa pret Valsts valodas apgūšanu parādījās tikais tad kad šo ieliek par galveno treneri!
Priecāsimies par Pahara valodas prasmi,bet par rezultātiem lai priecājas pretinieki!
Pahars ne ar ko nav labāks par Rihertu!Un ir tāds pats treneris ,,0,, kā Riherts!

  +3 [+] [-]

, 2015-03-23 21:45, pirms 9 gadiem
cik diez visa tā nometne izmaksā lff? pirms nīderlandes arī vajadzēja patrēnēties nedēļu pirms spēles,diezgan dārgā vietā,bet nu mūsu federācija ir ļoti ,,bagāta''. Cerams,ka nebūs tikpat traki kā ar nīderlandi. VEIKSMI

  -1 [+] [-]

, 2015-03-23 21:48, pirms 9 gadiem
l1lmazs rakstīja: cik diez visa tā nometne izmaksā lff? pirms nīderlandes arī vajadzēja patrēnēties nedēļu pirms spēles,diezgan dārgā vietā,bet nu mūsu federācija ir ļoti ,,bagāta''. Cerams,ka nebūs tikpat traki kā ar nīderlandi. VEIKSMI
Tikai bagātie drīkst gatavoties?

  +1 [+] [-]

, 2015-03-23 22:14, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Pa manam Riherta paņemšana bija PR gājiens Guņam un Paharam. Tipa paņēma kādu "latvisko", lai liepājas troļļi nomierinās. Kā treneris viņš ir 0, to mēs redzam katru gadu virslīgā.
Astafjevs un Riherts bija Pahara asistenti jau U-21 izlasē, tā ka uz lielo izlasi Rihertu no zila gaisa PR dēļ nepasauca, bet Pahars vienkārši pārcēlās ar visu štābu.

Jauniešus Rihertam trenēt bija ok, it īpaši ņemot vērā to, ka liela daļa U-21 izlases spēlēja Mettā un Riherts viņus ikdienā redzēja un zināja, ko viņi spēj. Bet tagad lielajā izlasē? Astafjevs ikdienā strādā ar Jelgavas spēlētājiem, no kuriem daļa ir reāli kandidāti uz izlasi, bet Riherts?

  +3 [+] [-]

, 2015-03-23 22:20, pirms 9 gadiem
Īsti neredzu jēgu kādēļ ir jādotas tik tālu, lai pienācīgi sagatavotos spēlei? To nevar izdarīt Latvija? Nav sniega nav īpaša aukstuma. + Cikls pa lielam jau ir neglābjams. Bet nu bagātie dara kā grib. Lff veļasmašīna ieslēgusies ne pa jokam.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-23 23:45, pirms 9 gadiem
harveyspecter rakstīja: Īsti neredzu jēgu kādēļ ir jādotas tik tālu, lai pienācīgi sagatavotos spēlei? To nevar izdarīt Latvija? Nav sniega nav īpaša aukstuma. + Cikls pa lielam jau ir neglābjams. Bet nu bagātie dara kā grib. Lff veļasmašīna ieslēgusies ne pa jokam.
Varbūt tev pagalmā ir zālājs sakarīgs? Lff gan jau noīrētu Riherta šašlikballei

  +2 [+] [-]

, 2015-03-24 02:05, pirms 9 gadiem
mrPO rakstīja: Varbūt tev pagalmā ir zālājs sakarīgs? Lff gan jau noīrētu Riherta šašlikballei
Tieši par to runāju. Ja reiz mums būtu sakārtota infrastuktūra (futbola) tad šādi ekskursijas braucieni nebūtu jāriko. Jo visi apstākļi būtu pieejami šeit uz vietas. Bet tā jau utopija ir Šādi Mežeckim sanāks viss maz 2015 gada jaunajam Lexusam is. Neesi naivs tā ir liela veļasmašīna, Lff aizbildināsies kā Latvija nav atbilstoši apstākļi lai kārtīgi sagatavotos. Koks ar diviem galiem.