Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi būs "Barcelona" kapteinis, "Real" izīrē Ernandesu "Real Sociedad"

Andrejs Siliņš

Mesi būs "Barcelona" kapteinis, "Real" izīrē Ernandesu "Real Sociedad"
Lionels Mesi
Foto: Reuters / Scanpix

Pēc Andresa Injestas aiziešanas no kluba par Spānijas futbola granda "Barcelona" komandas kapteini iecelts argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi. Savukārt karaliskais klubs Madrides "Real" izīrējis gados jauno Teo Ernandesu citai "La Liga" vienībai "Real Sociedad".

Injesta pēc 22 "Barcelona" sistēmā pavadītiem gadiem pavasarī paziņoja par aiziešanu no kluba - 34 gadus vecais pussargs pievienojies japāņu klubam Kobes "Vissel", ar ko parakstīja trīs gadu līgumu. Injesta bija "Barcelona" kapteinis kopš 2015. gada, kad komandu atstāja Čavi.

Turpmāk kapteiņa godu nesīs argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi, kurš Barselonas kluba sistēmā ir no 2001. gada, bet no 2015. gada bija otrais kapteinis. 31 gadu vecais Mesi ir visu laiku rezultatīvākais "Barcelona" futbolists. Par pirmo vicekapteini nosaukts Serhio Busketss un vicekapteiņa gods ticis arī Žerāram Pikē un 26 gadus vecajam Serhi Roberto.

Tikmēr Madrides "Real" atdevusi īrē 20 gadus veco franču aizsargu Teo Ernandesu citai "La Liga" vienībai "Real Sociedad". Pirms gada Ernandess parakstīja sešu gadu līgumu ar "Real", un debijas sezonā laukumā devās 23 spēlēs, taču tikai 13 no tām bija Spānijas čempionāta mači.

Francijā dzimušais Ernandess jau no jaunieša vecuma apguvis futbola izglītību spāņu akadēmijās un pirms "Real" profesionāli spēlēja "Atletico" rezerves komandā, kā arī "Alaves". Ernandess pārstāvējis Francijas U18, U19 un U20 izlases.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-10 20:14, pirms 6 gadiem
Ceru, ka pēc dažiem gadiem Francijas izlasē spēlēs abi brāļi Ernandesi.

     [+] [-]

, 2018-08-10 20:50, pirms 6 gadiem
Svariigaaka zinja par Messi kapteinja lomu shodien ir Kautinjo nokaartotaa Portugaales pase,liidz ar to Barcai vairs nebuus uz superkausu jaaizlemj kuru no ne-Eiropieshiem atstaat aarpus sastaava.

     [+] [-]

, 2018-08-10 23:41, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Svariigaaka zinja par Messi kapteinja lomu shodien ir Kautinjo nokaartotaa Portugaales pase,liidz ar to Barcai vairs nebuus uz superkausu jaaizlemj kuru no ne-Eiropieshiem atstaat aarpus sastaava.
kāds viņam sakars ar Portugāli?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-10 23:48, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: kāds viņam sakars ar Portugāli?
Kāds portugāļiem sakars ar Brazīliju?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-11 09:16, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: kāds viņam sakars ar Portugāli?
sieva portugaaliete