Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Atletico" par 16 miljoniem pārdos franču uzbrucēju Gamero

Agris Suveizda

Madrides "Atletico" par 16 miljoniem pārdos franču uzbrucēju Gamero
Kevins Gamero
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Valencia" pavēstījis par vienošanās panākšanu par Madrides "Atletico" uzbrucēja Kevina Gamero transfēru. Pārejas maksa netiek atklāta, taču spāņu mediji lēš, ka tā būs 16 miljonus eiro liela.

31 gadu vecais centra uzbrucējs iepriekšējās piecas sezonas pavadījis Spānijā. Vispirms 2013. gadā "Sevilla" viņu par septiņarpus miljoniem eiro nopirka no PSG, un Gamero trīs sezonu laikā 92 spēles guva 39 vārtus. Pirms diviem gadiem Gamero par 32 miljoniem nopirka Madrides "Atletico", kā rindās pirmajā sezonā francūzis 31 spēlē guva 12 vārtus. Iepriekšējā sezonā viņš gan tikai 11 reizes izgāja pamatsastāvā Spānijas čempionātā un 25 spēlēs izcēlās ar septiņiem precīziem sitieniem.

Savu pagaidām rezultatīvāko sezonu karjerā Gamero aizvadīja 2010./11.g., kad Francijas vidusmēra kluba "Lorient" labā 36 spēles guva 22 vārtus un kļuva par otro labāko bombardieri čempionātā. Pēc veiksmīgās sezonas viņu par 11 miljoniem eiro iegādājās PSG. Karjeru Gamero sāka "Strasbourg". Francijas izlasē Gamero aizvadījis 13 spēles un guvis trīs vārtus, taču nevienā no lielajiem finālturnīriem nav piedalījies.

"Valencia" priekšējo līniju nupat jau pastiprināja Beļģijas izlases uzbrucējs Mišī Bačuajī, kurš pagājušo sezonu pabeidza Dortmundes "Borussia" un ieradās trīs miljonu vērtā īrē no Londonas "Chelsea", bet kluba dārgākais pirkums ir franču pussargs Žofrē Kondogbijā, kurš pēc īres beigām par 25 miljoniem tika izpirkts no Milānas "Inter". Uz Valensiju par 15 miljoniem eiro pārcēlās arī franču aizsargs Muktars Diakabī (Lionas "Olympique"). Tāpat "Valencia" iegādājās Kristiano Pičīni no Lisabonas "Sporting" (astoņi miljoni), Danielu Vasu no Bigo "Celta" (6) un Urošu Račiču no Belgradas "Crvena Zvezda" (2,2).

Izmantotie resursi:
Official statement | Kevin Gameiro - Valencia...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-13 16:17, pirms 6 gadiem
Batšuaji ieradās no Chelsea nevis Dortmundes

  +1 [+] [-]

, 2018-08-13 16:33, pirms 6 gadiem
Futbolizators rakstīja: Batšuaji ieradās no Chelsea nevis Dortmundes
Taisnība, neprecīzi uzrakstīts. Paldies.

     [+] [-]

, 2018-08-13 17:32, pirms 6 gadiem
bet izskataas ka pagaajushaas sezonas liideri Guedesu no PSG taa ar nedabuus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja