Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" no "Milan" iegādājas no pasaules sudraba atteikušos Kaliniču

Andrejs Siliņš

"Atletico" no "Milan" iegādājas no pasaules sudraba atteikušos Kaliniču
Nikolā Kaliničs
Foto: PA Images / Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Atletico" par 15 miljoniem eiro no Itālijas vienības "Milan" iegādājies horvātu pussargu Nikolā Kaliniču, kurš Horvātijas izlases rindās jūlijā kļuva par pasaules vicečempionu, lai gan ar komandu nebija visa turnīra garumā.

30 gadus vecais Kaliničs pēdējo sezonu pavadīja "Milan" rindās, bet tagad "Atletico" vienojies ar Itālijas klubu par spēlētāja iegādi, un darījuma summa esot 15 miljoni eiro. Milānas komandas sastāvā Kaliničs pagājušajā sezonā aizvadīja 41 spēli un guva sešus vārtus.

Iepriekš Kaliničs pārstāvējis Splitas "Hajduk", "Pula", "Šibenik", angļu "Blackburn Rovers", Dņepras "Dnipropetrovsk", bet divas sezonas, no 2015. līdz 2017. gadam, spēlēja "Fiorentina" rindās Itālijā.

Uzbrucējs jau desmit gadus bijis Horvātijas izlasē, kur nospēlējis 41 maču un izcēlies ar 15 vārtu guvumiem. Kaliničs bija sastāvā arī šī gada Pasaules kausa izcīņā, kur Horvātija tika līdz finālam. Tiesa, jau turnīra ievadā pēc atteikšanās doties laukumā kā rezervistam spēlētājs tika aizsūtīts mājās.

Pēc medaļas izcīnīšanas Horvātijas izlases vadība piedāvāja Kaliničam saņemt medaļu, neraugoties uz notikušo, taču pats futbolists no šādas iespējas atteicās.

Izmantotie resursi:
Sky Sports

  +1 [+] [-]

, 2018-08-10 00:16, pirms 6 gadiem
Milānai labi, vairāk lažu dzina, kā bija jēgas no viņa!!!