Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" īrē uz sezonu iegūst 38 miljonus vērto Silvu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sevilla" īrē uz sezonu iegūst 38 miljonus vērto Silvu
Andrē Silva
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Spānijas "La Liga" septītais spēcīgākais kluba "Sevilla" ieguvis Portugāles izlases uzbrucēju Andrē Silvu, kuru īrē uz vienu sezonu atdevusi itāļu "AC Milan".

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas mačā "Sevilla" ceturtdienas vakarā ar lielām grūtībām savā laukumā pieveica Viļņas "Žalgiri" (1:0), bet piektdien izdevās vienoties ar "AC Milan" par Andrē Silvas īrēšanu. Paredzēts, ka uzbrucējs Seviljā ieradīsies tuvāko dienu laikā, kad viņam tiks veiktas medicīniskās pārbaudes, darījumam kļūstot oficiālam.

Neskatoties uz Silvas pievienošanos, "Sevilla" turpina vēl viena uzbrucēja meklējumus, un vēl palikušas 20 dienas, jo 31. augustā aizvērsies Eiropas pāreju logs. Iepriekš klubs izrādīja lielu interesi par Londonas "Chelsea" beļģu uzbrucēju Mišī Bačuajī, tomēr viņš uz vienu sezonu ilgu īri pievienojās citam spāņu klubam – "Valencia".

Londonas "Chelsea" izīrējusi arī 23 gadus veco centra aizsargu Kurtu Zumā – francūzis uz vienu sezonu pievienojies Liverpūles "Everton". Viņš aizvadījis divus mačus Francijas izlasē, tomēr netika iekļauts sastāvā Pasaules kausam. Pagājušajā sezonā "Chelsea" izīrēja Zumā citam Premjerlīgas klubam – "Stoke City".

Pagājušajā sezonā "Sevilla" ar 17 uzvarām, septiņiem neizšķirtiem un 14 zaudējumiem ierindojās tikai septītajā vietā, taču sasniedza Čempionu līgas ceturtdaļfinālu. Tikmēr "Valencia" bija ceturtā, no Madrides "Real" atpaliekot tikai par trīs punktu tiesu.

22 gadus vecais Silva ir Portugāles izlases spēlētājs, un viņš valstsvienības krāsas aizstāvēja arī Pasaules kausa izcīņā. Silva devās laukumā arī kvalifikācijas mačos pret Latvijas izlasi, gūstot vārtus "Skonto" stadionā. Debijas sezonā Milānā viņš Itālijas čempionātā laukumā devās 24 spēlēs, gūstot divus vārtus. Milāna Silvu par 38 miljoniem eiro nopirka no "Porto".

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2018/08/10/foo...

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:46, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> 18pop.tk